Aky je zmysel života bez dieťaťa?
Aky je zmysel života bez dieťaťa? Mám 5 rocneho syna a som v štádiu, že kvôli jeho otcovi oňho prídem. Teda, že s nim nebudem žiť a mozem ho len chodit navštevovať. Bojim sa budúcnosti. Bojim sa že moj život už nebude naplnený a nebude mat význam. Sú tu nejaké matky, ktoré sú bez detí? Ako ste to zvládli?
O dieťa by si mohla prísť len z veľmi závažných dôvodov. Tak si najprv dobre premysli,ako vlastne zhodnotíš svoju situáciu. Nemyslím,že je to tak dramatické,ako píšeš .
@liljana
@zmrzlinka2021
Myslím že o tom prečo to tak je, asi nechce rozprávať... Je to veľmi smutné... Musí to byť niečo vazne. Ja by som ešte dávala nádej do nejakej nápravy, teda naozaj neviem o čo ide, ale možno sa dajú veci zmeniť o nejaký čas...
Autorka držím palce ❤️
@gertrudaosem ja si skôr myslím,že príspevok na rozpútanie negatívnej diskusie a hádok.
čo si spravila že takto rozmýšľaš... žiješ kdesi v zahraničí?
Keby sa mi niečo také stalo tak si nájdem iného muža a založím si novú rodinu...
Mozes si casom zalozit dalsiu rodinu. Mozes sa venovat starym ci chorym. Ci hocico ine,co ta zaujima a naplna. ;)
Kamoška tiež v Dubaji prišla takto o synčeka. Obávam sa, že toto je podobný prípad.
Autorka. Len čo sa týka kamošky. Tak ona žije ako za slobodna. Nevravím, že sa utrhla z reťaze, ale pracuje, žúruje a častokrát je malý aj u nej. Vyzerá spokojne, aj ked viem,že vnútorne ju to isto trápi. Podľa mňa si však zvykneš. Ber to tak, že malý je živý a zdravý. Môžeš ho vidieť. Sú maminy, ktoré prišli o dieťatko a dali by všetko za to, aby boli na tvojom mieste.
,,mozem ho len chodit navstevovat"? No koniec sveta. Su matky, co svoje deti nevidia roky a niektore ich neuvidia uz vobec...
No kamoska takto prisla o deti. Nie u nas, v Mexiku. Normalna slusna super baba. Tiez ich vidala len v ramci navstev. Zalozila si neskor novu rodinu s dobrym chlapom, no nikdy sa z toho uplne nespamatala :(
Veď si dajte striedavu starostlivosť , i keď ja za to nie som ,ale keď nie je iná možnosť. Prečo by ste mala prísť o dieťa,ako matka máte nárok,pokiaľ tma nieje súdny príkaz. Porozprávajte sa s mediátorom.
Keďže to píšeš anonymne mohla by si to konkretizovať
Pokiaľ nie si narkomanka alkoholicka alebo žena ktorá zanedbáva dieťa neperie nekrmi tak neni dôvod prečo by ti ho nedali
a neda sa zachranit manzelstvo?No pre mna by to bolo velmi tazke vediet ze moje deti su prec odo mna a nemozem s nimi byt kazdy den.Skus sa dobodnut s manzelom este.Este mozes vybojovat veci,nie?
Ale prosím Vás aké veľké chyby, ak sekate latinu a bude chodiť sociálka ku Vám na kontrolu
Aaaa každý sa smykne v živote a čo, keď Vám pomôžu tak to dáte,napr.aj keď je drogovo závislá matka tak sa nesnažia zobrať jej dieťa ,ale pracovať s ňou, čo ja viem
Čo už len ste mohla vyparatit? Viete koľko ľudí behá po slobode a má toho viac ako Vy v registri
Máte prechodné obdobie polepšit sa a dáte to ,lenže keď Vám budú hádzať balvany pod nohy tak coo,šak ste matka ,máte byť s dieťaťom ,ak ste ho ohrozila na živote a zdraví to je je už celkom iné .

Preco by si mala prist o dieta? Po rozvode su to vacsinou muzi, co chodia deti iba navstevovat a musia sa s tym proste vyrovnat.