Asi som sa zbláznila - žiarlim na švagrinú
Pekný deň dievčatá. Asi sa len potrebujem vyrozprávať a ak budete mať potrebu, tak mi to kľudne dajte vyžrať. S manželom sme spolu vyše 20 rokov. Ešte v čase, keď sme spolu chodili, som hrozne žiarila na jeho sestru. Neustále sa mu hádzala okolo krku, tľapkala ho po zadku a mňa to neskutočne vytáčalo ( švagriná je vydatá) . Potom sa ich vzťahy pokazili, tak sme sa stretávali minimálne. Aj som v podstate zabudla, ako som v minulosti na ňu žiarila. V súčastnosti sú naše vzťahy relatívne dobré. Teda až doteraz boli. Ja sprostá som mužovi navrhla, že môže ísť s nami na dovolenku (bez jej muža), že bude mať zážitok na celý život. Tak sa aj stalo. Lenže môj muž to zobral doslova. Ona ho neustále žiadala, aby ju fotil, aby sa mohla doma chváliť. Presúšala sa v nevhodných bikinách, napriek tomu, že som ju žiadala o trocha úcty k personálu rezortu (moslimská krajina). Prezliekala sa v izbe nie v kúpeľni. Keď som hovorila mužovi, že sa mi to nepáči, a že aj ja som na tej dovolenke, tak sme sa pohádali tak, že no. O tom, nechať nám nejakých pár chvíľ súkromia, ju trklo až pri konci dovolenky. Tak teraz neviem, či som úplne sprostá ja, alebo čo
. Nie že by pri mori nikdy nebola, ale toto bola exotika a pov
Asi sa mi ešte nezapol mozog dnes, ale aký bol dôvod, že ty si navrhla zobrať na dovolenku len ju, bez jej muža, do trojky? Tomu ozaj nerozumiem. Jediný, na koho môžeš byť teraz naštvaná, si ty sama. A nechať vám trocha súkromia? Mali ste jej zajednať vlastnú izbu. Ty sama ju zoberieš na dovolenku, do jednej izby s mužom a potom sa čuduješ? A tiež by ma zaujímalo, v akej krajine ste boli, keď píšeš že moslimská krajina a exotika a mala by sa švagriná z toho zblázniť asi.
Opýtaj sa jej, či sa nemá pred kým predvádzať, len pred vlastným bratom, a tiež nech chytá svojho muža za zadok, nie jeho. Že nežiarliš, len sa zamýšľaš nad ich vzťahom. 😃
Bikiny a iné jej záležitosti, fotky a aj keby holá behala po reštaurácii, je to jej vizitka, nie tvoja.
zaujimave, kolko tľapkacích prispevkov sa tu zvykne objavovat. aj tento mi prisiel ako jeden z tych z rovnakej knihy jedneho autora
Sprosta nie, ale cudna prinajmensom. Nepochopila som preco vlastne ziarlis? Ze venuje pozornost muz vlastnej sestre? Ze si da svavrina sexi bikiny na peknu postavu? Naco si ju volala na dovolenku do spolocnej izby? Bez muza?
@melanta Melanta Maldivy, kam by sa ona v živote nedostala
Niektore surodenecke vztahy su fakt na grc,ja tiez poznam jednych surodencov a keby sa spolu aj po... tak by ma to ale ze vobec neprekvapilo 🤮. A k svagrinnej, hadam si nemyslis ze skrz Teba sa nebude pretrcat v bikinach ak ma dobru postavu. Vsak ty si ju volala 😄
tiez nechapem? ziarlis na ich dobry vztah ci na co? ak na nieco viac, tak sa mi asi dviha zaludok... inak to tlapkanie mi pripomina cast z priatelov, kde mali jedny surodenci nadstandardny vztah...
@chillibubble Na to, ako sa po mojom mužovi neustále liepa a viem, že mu to nie je príjemné, len jej to nepovie
tak nech jej to povie, nech nie je slaboch, a volat ju dovolenku tiez nebol dobry napad. na Maledivy by sa nedostala - no a co, nie je to zivotne dolezite
Tak sa po ňom liepaj ty nech nemá kedy ona 🤷 a na dovolenku ste mali zavolať aj jej muža do vedľajšej izby. Neviem aký bol dôvod že len ju a do rovnakej. A potom sa sťažuješ na to čo si svojím pričinením dovolila.
.. ja ta aj chapem... pretoze je velmi cudne ak je to taky surodenecky vztah ktory sa podoba na "milenecky" ... mala som takych znamych ...brat a sestra ale kto nevedel , ze su surodenci tak si hned myslel , ze manzelia ...pride mi to chore aby sa surodenci takto tlapkali po zadku a podobne ..nabuduce ju nikam nevolaj bez jej muza a stretavanie by som obmedzila na minimum ...tiez sa porozpravaj s muzom ci mu to pride ok ked ho sestra tlapka po zadku ...
Prepáč,ale nie si ok.
Sú súrodenci, vyrastali spolu,poznajú sa viac ako vy dvaja.
Buď rada,že majú dobrý vzťah.
Nechápem, ty žiarlis na vlastnú sestru muža? Tak hádam nebude sa tam diať incest, možno sú tak zvyknutí od detstva (sú rodiny kde je úplne normálne, že sa súrodenci bozkávaju a správajú sa k sebe dôverne, ale nič to neznamená) a keď to tvojmu mužovi vadí, má ústa, tak nech si to v diskutuje on so sestrou.
Potom nechápem, keď si ju pozvala ty sama s vami na dovolenku, prečo teda ste jej nedrezervovali vlastnú izbu. To, že chodila v bikinách v takom rezorte... Je to dovolenkový rezort, je bežné že tam turistky tak sa obliekajú, čo majú nosiť aj ony burky?
personál je zvyknutý, alebo jednoducho si musí zvyknúť. A určite si nič nesmie dovoliť proti zekanou turistky, , to by okamžite vyhodili takého človeka a oni sa o prácu veľmi boja.
Riešiš veci, ktoré vôbec nemusíš a ktoré by, ak teda chce, mal riešiť tvoj muž
Načo berieš niekoho na Maldivy, keď potom máš potrebu vypisovať, že bez teba by sa tam nikdy nedostala? A načo berieš švagrinú bez jej muža, len s tebou a tvojim mužom do jednej izby, keď sa potom sťažuješ, že sa prezlieka v izbe a že nemáte priestor pre seba. A že chodí vo vyzívavách bikinách po rezorte? Ja som bola na Maldivách asi tak 12-13 krát a vždy som tam chodila sexy oblečená, tak ako väčšina iných žien, ktoré si chcú v peknom prostredí vychutnať svoju ženskosť.
skôr si myslím, že si neveríš. Keď ti toto vadí. Že sa s ňou porovnávaš. Chcela by si aj ty takú pozornosť. Skôr hľadať problém u seba, čo vylepšiť, aby si bola spokojná sama so sebou a aj ostatní okolo teba.
Mala si už pokoj s nou a vymýšľala si vymýšľala až si znova na začiatku...
@melanta Mohla by si prosím napísať, kde si ešte nebola a čo ešte nemáš? 🤔 Mám pocit, že sa na tomto koňovi hráš na niekoho, kým by si chcela byť, ale nie si
A aby som nezabudla. Táto téma je vymyslená. Bol to taký môj malý prieskum a dopadol presne tak, ako som čakala. Všetky sa snažíte byť múdre a autorom príspevkov naložíte koľko sa na nich zmestí. Stupidny web pre ženy, ktoré sa potrebujú niekde vyventilovat a tváriť sa pri odpovediach, aké sú múdre a aký je ich život skvelý. ŽITE REÁLNE ŽIVOTY. NIE TIE VIRTUÁLNE 😉
a prosim ta ako ti toto cele pomohlo. ono nie kazdy ti tu da za pravdu, takze skor ty mas problem prijat iny nazor ako sa tebe samej hodi. co ti poviem, moc dobre ocko si si tu teda nespravila
Hlavne ze ty zijes realny zivot ked musis pisat vraj vymyslene kktiny na nete 🤣
Na ten údajne stupídny web pre ženy si ty prišla dobrovoľne a založila údajne fake tému. A možno nie je až tak fake, len si v diskusii nedopadla dobre, tak sa sama pred sebou snažíš zakryť tvoju malosť.
No ale si nám tu naložila, idem sa rovno vyplakať do vankúša.
🤣Ty si fakt REALNY prieskumnik 🤣ale ta prva cast nazvu temy sedi 🤣
Pravdu,resp.opacny názor je treba vedieť prijať.
Prieskum ti dopadol výborne.
Ešte ženy na tejto stránke stále rozumné uvažujú.

Ty vazne ziarlis na svagrinu? A co myslis,ze tvoj muz ju pretiahne? Sestru? Na dovolenku si ju volala a nechat ju samu,tiez nie je fajn. Nabuduce si dobre premysli co budes robit