icon

Bývanie so svokrou pod jednou strechou

bambulka63
29. nov 2012

Zienky prosim poradte my zajtra sa stahujeme ku svokrovcom ako to zvladnut bez hadok so svokrou kedze ona je ta najmudrejsia???Svokor je v pohode.Dakujem za vase rady.

Strana
z6
evala777
29. nov 2012

@bambulka63 jednoznačne tolerancia z obidvoch strán, bez toho to nejde.....mám to vyskúšané na vlastnej koži 😉

simca06022011
29. nov 2012

no podla toho o com sa hadate a chystate hadat... 🙂 ja sa nehadam, ja ignorujem.. ale zase nebyvame spolu, lebo ona je schopna sa nam aj do postele nasackovat :P

januschka10
29. nov 2012

Jemine, ja mam svokru pod ritou. Mame sice kazda svoju kuchynu, kupelnu...atd. ale aj tak ona tam je, pocut ju, stretavame sa kazdy den, vie kedy dojdeme domov, co a kolko nakupime, kedy maly krici, skace, beha... Na zabitie. Este k tomu balicku vyhod ma svokra 81 rokov, takze na dvojnasobne zabitie,lebo h..o rozumie a pochopi. Do tretice: ma este velmi ale velmi dlhy meter.

loulou
29. nov 2012

Ahoj my sme sa tiež po svadbe presťahovali k svokre, keďže nás sama zavolala aby nebola sama a mali sme stavať na záhrade, ale 2 mesiace po svadbe bolo všetko inak. Nieje zlá ani nič podobné, len je strašne nábožensky založená, svojská, neprispôsobivá a najlepšie vie všetko urobiť len ona a hlavne je to len jej dom a podnájom môjho muža a ja som len na dlhodobejšej návšteve, čo mám dosť často predkladané, teda hlavne ja a naše deti. Ja s ňou riešim len to čo nevyhnutne musím, inak sa jej vyhýbam a čas trávim v našej požičanej izbe kam nechodí, alebo vonku s deťmi, nemáme si čo povedať, takže asi tak u nás. Jediné čo ma utešuje je že sa za 3-4 roky sťahujeme do svojho

bambulka63
autor
29. nov 2012

@simca06022011 stale ma len poucuje ako sa mam starat o moje deti toto nie tak lebo to musis tak a stale rozprava o poverach ze tak sa to ma pretoze sa stane to a to a mne to lezie na nervy 😠 ja ju tiez v urcitych veciach ignorujem ale nie vzdy,ona je tiez schopna vliezt mne a manzelovi do postele pretoze ona je strasne nevystata.Ako nehovorim ze ja som ta najlepsia ved aj ja mam svoje chyby ja som zase velmi tvrdohlava a viem jej oponovat a proste ona toto neznesie ze si viem povedat svoj nazor a nedam jej za pravdu a hlavne si nenecham skakat po hlave,lenze ked uz ma velmi vytoci tak si nedavam servitku pred usta 😒

simca06022011
29. nov 2012

@bambulka63 no tak teda tam by ma nik nedostal :P Asi jej na rovinu povedz, ze ty si matka, ona sa moze starat o svojho syna ked chce :P a este by som jej just robila naprieky s tymi jej poverami... deti by po chodbe chodili dozadu a podobne 🙂 boze... chudatko :( to je strasne co musime vytrpiet s nimi, preco nam to ti chlapi robia ze nevedia si s matkami urobit poriadok???? 🙂) Ja si raz pamatam, este sme nemali malu, isli sme okolo svoktrovcov a rozhodli sme sa ze prespime, ostaneme tam dalsi den a tak.. prosim ta... rano nam skocila do postele.. ocinko vbehol do nasej spalne (ja v tangacoch) a vybozkaval si synacika v posteli.. no psychiatria :P teraz maju kluc od nasho bytu a to vyzera podobne, ked o 7mej dobehli a rovno sa valili hocikam... teraz uz som ich naucila zavolat dopredu :P alebo mam vzdy kluc vo dverach.

loulou
29. nov 2012

@bambulka63 Aj mňa poučuje o starostlivosti o deti ako ona vychovávala svoje a o tom čo má/nemá vedieť náš 3-mesačný synček. Ja sa len pousmejem poviem jej že ona si vychovala tak ako chcela ona a ja tak ako chceme my. A mám voči nej navrch, môjho manžela dala len pokrstiť, čo ju teraz strašne trápi a ja som to mala pred svadbou naprávať, čo som teda rezolútne odmietla, tak keď je náhodou moc múdra a ja hlúpa tak jej to nezabudnem povedať a mám pokoj

bambulka63
autor
29. nov 2012

@januschka10 moja svokra tak isto teraz sme este susedia byvame na tom istom poschodi a ked pocuje vytah hned je pred dverami alebo na balkone a sliedi ze kto a stale vie o kazdom jednom nasom kroku a hned nam vola kam idete a kedy pridete alebo ked muz je v robote a ja niekam idem tak hned vola muzovi do roboty ze som niekam odisla hroza 😠 samozrejme mu to ja nestihnem ani povedat a uz to vie a ked sa ho opytam skadial to vie tak my povie mama my volala ze ta videla ze si isla prec no a maj taku svokru rada ☹

wena
29. nov 2012

Nikdy v živote by som tak nešla bývať.
Súkromie je na nezaplatenie.

simca06022011
29. nov 2012

@bambulka63 by som jej isla zaklopat aj ked idem na wc.. aby vedela.. a zavolala mangelovi :P

zukuvi
29. nov 2012

aj my tak byvame, a nechce sa mi o tom ani len pisat:((((((

loulou
29. nov 2012

@bambulka63
Aj moja svokra má prehľad keď sa niekam pohnem, ale nevie používať našťastie mobil, to by muža aj z práce vyhodili za neustále telefonovanie 😀 , u nás podáva info osobne. A najzábavnejšie je keď všetci 4 spolu odídeme preč, ona zamkne dom, ale kľúče nechá v zámku. Keď sa vrátime musíme samozrejme klopať aby nám otvorila, čím ju neskutočne vyrušujeme pri nejakej činnosti. A keď podotkne mm, aby vytiahla kľúče veď máme svoje tak sa ohradí, že to nemôžeme myslieť vážne veď ona musí vedieť kedy sa vrátime 😀

sandy84
29. nov 2012

Inak ako ked citam tie prispevky aj sa zasmejem a pritom vas aj polutujem.

duduska25
29. nov 2012

Jaaaj zienky, nezavidim Vám, ja dufam ze ked pojde vsetko po masle, tak predtym, ako v maji porodim uz budeme vo svojom, lebo si ani nechcem predstavit ako ma bude buzerovat za vsetko....uz teraz ma buzeruje za kazde zrnko prachu... 🙂)))

mabe
29. nov 2012

@bambulka63 ja mam tchanovce uplne vyborny, jezdime s nema na dovoleny, popijecka, bezvadny, ale po svatbe jsme se k nim nastehovaly na tri mesice nez jsme si zrekonstruovaly vlastni bydleni a desny. my se nehadaly, ale byla jsem moc moc rada, ze jdu za tri mesice do svyho. natrvalo bych bydlet nesla. tedka porad jeste bydlime v rodinnym baracku u me babicky v jednom patre, ale v lednu jdeme do svyho, sice do bytu, ale svyho, uz se moc tesim, souziti s nikym uz nechci, chci byt sama, sama rozhodovat,...

andreamizerova
29. nov 2012

Ja bi som asi nemohla byvat zo svokrou to bi som si ani muk nemohla povedat som rada ze ktomu neprislo a nemusim byt snou pod jednou strechou ak ma clovek byt moznost byt sam tak je to super ale v denesnej dobe je to taske asi vsetko🙂

andreamizerova
29. nov 2012

@zukuvi Mozno trochu aj chapem ono sa to neda ani napisat nieco take mam aj ja

kika1111
29. nov 2012

ooooch!!! názov témy mi stačí k tomu, aby som dostala zimomriavky... ja by som sa rozviedla alebo obesila, keby som mala žiť so svokrou! 🤐

lujza123
29. nov 2012

Bývanie so svokrou pod jednou strechou ? 😀 😀 😀 ja som sice fanusik hororovych filmov ale toto je uz aj na mna silne kafe

andreamizerova
29. nov 2012

@kika1111 Toby som urcite aj ja utiekla 🙂

lea641981
29. nov 2012

@bambulka63 no ked budes byvat u nej treba sa prisposobit a zelam ti pevne nervy ,ja by som uz nikdy u svokrovcov nebyvala 😢

lea641981
29. nov 2012

@bambulka63 ani si nevrznes 😀 😀 😀 😀 😀 😀 prepac asi to smiesne nieje mas to tazke ale vedla mna svokra nebyva ale nasa domovnicka dochodkyna a ta vsetko vie vsade bola ,vzdy je vonku ked pocuje mna ze idem prec 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mame JANKU z panelaku 😝

januschka10
29. nov 2012

Niekedy je horsie mat zleho suseda ako svokru. Ale keby som mala v jednom dome moju mamu, asi by to bolo to iste. Len v nasom pripade si poviem, je to stara bosorka (aj ked nie vzdy sa to da). Lenze nevyzeniem ju, este ma narok byvat v tomto dome. Nastastie s nou nemusim zdielat ziadnu miesnost, len ten vchod. A zasa ona hore nepride nikdy, ledva vyslape schody. Niekedy sa to hodi, ked je napr. zle pocasie a ja uz mam maleho vyse hlavy, tak ide k "ome" a tak sa "deti" zahraju. 😀
A tie komentare typu: zasa ma ten maly novu capicu, moje deti take nemali (no pred 40 rokmi asi nie, ani je pred 30 som take nemala), tie sa snazim predychavat a v mozgu si vravim hlasne: bla, bla, bla.

januschka10
29. nov 2012

@loulou No tak toto neviem ci by som zvladala. Klobuk dolu. Predychat to na MK snad trosku pomoze.

kitinka76
29. nov 2012

@bambulka63 Proč se tam proboha stěhuješ????? 😕

davido
29. nov 2012

@bambulka63 no úprimne vôbec ti to nezávidím ,treba si na začiatku stanoviť nejaké pravidlá a hlavne sa neprispôsobuj všetkému čo ona povie alebo čo si želá ,lebo potom sa z toho už nevymotáš.
Prajem veľa šťastia 🙂 🙂 🙂

loulou
29. nov 2012

@januschka10 Nemali sme potom už inú možnosť a bez strechy nad hlavou by bolo horšie. Človek si zvykne na všetko a ja viem, že je to len dočasné a tiež fungujem pri tých rečiach tak, že si v duchu hovorím keci, keci a snažím sa si to nevšímať. A keď niečo tak jej poviem, že to ide z našich peňazí nie z jej a za 1,5 izby jej platíme nájomné a stravu si hradíme sami, poplatky na polovicu tak nech sa nestará do toho do čoho ju nič, tak to aspoň navonok rešpektuje aj keď viem že s tým nesúhlasí

4divokakocka
29. nov 2012

@bambulka63 drzym ti palce nech to zvladnes! My 5mes po svatbe byvali u svokry :( a som podala zidost o rozvod! Ale vyresili sme to hypotekou🙂 Teraz sme v uk a svokra v sk! SUUUUUUUUUUUUUUPER

crazy55555
29. nov 2012

presne tu istu situaciu som mala aj ja len s jednym rozdielom...ja som tam byvala iba do 8 mesiaca tehotenstva...odvtedy mame vlastny byt..a tiez svokor bol v poho a svokra ta najmudrejsia....o to to mas horsie ze mas uzdvedeti...nezavidim...do vychovy sa ti bude starat tak ci tak....aj keby nechcela...to maju svokry take symptomy :D...ale fakt neodvravat...radsej len prikyvovat ze hej hej jasne ale aj tak si sprav po svojom...hlavne sa vyhybat hadkam akehokolvek typu...ja som si musela tolkokrat zakusnut do jazyka...a k tomu take tie uz starecke demencie ..moja je z casti hlucha takze som vsetko musela opakova dvakrat.. o slovku CO?:?? sa mi uz aj snivalo 🙂 nejako to predychas...sa radsej venuj sto inym veciam 🙂

zukuvi
29. nov 2012

pravidla su fajn,ale ked mate svokru ktora si veci pamata tak 10 minut a na druhy den sa opyta to iste 25x tak to je iny pruser!......... skoda slov... srzim vam vsetkym pale, my na jar snad sa uz stahujeme do svojeho...este vydrzim:( musim

Strana
z6