Často mávam plač zo spánku, čím to môže byť?
Dobrý deň chcela by som sa spýtať či tu náhodou niekto nevie niečo ohľadom plaču zo spánku.Mám to pomerne často v noci sa veľakrát budím zo slzami v očiach mám strach a podobne. Okrem plaču sa zo spánku zviknem aj smiať. Bojím sa že to môže mať niečo spoločné s mojou psichikou alebo som niakým spôsobom chorá. Mám 14 rokov je možné že z toho vyrastiem? Pokiaľ niekto vie čo ten plač alebo aj smiech znamená dajte mi vedieť.
Vopred ďakujem za odpovede
ludia mozu mat orgazmus pocas spanku, mozu kricat,možu robit nevysvetlitelne pohyby rukami nohami. Vsetko je možne, nebojsa urcite niesi nijak chorá, môj partner tiež hovori zo spanku rečou ako keby bol posadnuty diablom 😁 ze proste taka reč ani neexistuje, je to dost strasidelne ale urcite tiez nieje chory
@laurunka1211 asi vyrastieš neboj.
Prinajhoršom budeš plakať aj v dospelosti.
Veď nevadí.
nie je to nic strasne 🙂 stava sa to sem tam kazdemu, aj ze sa smeje aj ze place
Mne sa to tiez stava. Plakala som pred dvomi dnami lebo sa mi v sne zdalo ze vidim svojho zosnuleho dedka. Podla mna to je normalne.
Ahoj, myslím, že v tomto veku je emocionálne prežívanie v spánku normálne. Ja som v tomto veku mala veľmi často apokalyptické sny, hrôzostrašné o konci sveta a budila som sa s plačom. Vekom to prejde.
Moj otec bol ako dieta namesačný ( ešte ako školák) raz otvoril vchodove dvere a vyšiel z bytu na chodbu. Snažil sa vraj otvoriť víťah. Dedo ho zobudil a vzal späť do postele otec z toho vyrastol, už sa mu to nestava...
Niekomu sa nesníva, ale keď áno, tak je to obraz toho, čo si zažila, tvojich pocitov (radosti, strachu), nevyriešených otázok a všetkého iného s čím príde človek do kontaktu. Záleží aj na povahe človeka , ako reaguje na to, čo sa mu sníva. Niekedy sa to v tom mozgu poriadne všetko premieša a potom sa ti sníva aj to, čo nie je reálne. Keď sa ti teda sníva a nech je to čokoľvek vedz, že je to normálne a normálna je aj reakcia na ten sen 🙂

@laurunka1211 aj môj partner plakal zo spanku asi 3 noci dozadu, lebo sa mu snívalo že sme prišli o bábo, možno sa ti iba snival velmi smutny sen ale nepamatas si ho, preto nevies preco si plakala 🙂