Celý večer pokazený
Takto, zacnem po poriadku - muz ma najlepsieho kamarata z detstva, obaja maju cez 40. Kamarat sa pred par tyzdnami priznal, ze ma mimomanzelsky vztah 2 roky, ze ju miluje, rozvadza sa a opusta rodinu s dvomi detmi. Teraz nas pozvali do ich mesta na “oficialnu” navstevu.
Co si riesia oni medzi sebou je ich vec, a na zeny, co to vedome tahaju so zenatym chlapom s rodinou, mam svoj nazor. Napriek tomu som sa vsak sebe zaprisahala, ze tuto temu nacinat nebudem, a budem k nej priatelska.
Herecka sa pri veceri opila a zacala - uplne objektivne, prisaham ze si to nenamyslam - flirtovat s mojim muzom. Uplne ostentativne sa extremne “zaujimala” o detaily z jeho sukromia, uplne pre nu nepodstatne, ako napriklad aku ma jeho otec povahu, a pomedzi recou ho vzdy letmo chytila za ruku. Omotavala si pritom vlasy okolo prsta ako v lacnych filmoch. On sa odtiahol, ale bol nadalej slusny a teda s nou viedol rozhovor. Ja som myslela ze snivam.
Zatial som sa bavila s jeho uzasnym kamaratom, ktory napadal “akoze srandicky” moju pracu (som laborantka) a mar reci typu ze “cernochom by sa mali vyrabat ine lieky, ako bielym”. WTF. Tiez mal v sebe asi flasu chlastu a tak si asi nevsimol zufale spravanie jeho milenky.
Potom sme sadli do auta, lenze ona nafukala a policajti si ju zobrali na nejake papierovacky plus riesit vodicak, teda vecer v keli. Kamarat mal k tomu reci ze su ti policajti asi j*bnuti ze “musia riesit par drinkov hore dole”. To uz bolo pre mna moc, teda vravim muzovi, nech ma odprevadi na taxik. Rozbolel ma este aj zub z toho cirkusu.
Po ceste sme sa pochytili, ze vraj som bola na nich odmerana a ma pokazeny vecer a hanbi sa za mna. Nebudem rozpisovat cely obsah hadky, ale ja som podotkla, ze ked mi cudzia zenska obchytkava chlapa a vynucuje si jeho pozornost, asi nebudeme najlepsie kamosky. A ten typek tiez.
Teraz lezim v posteli s bolavym zubom a premyslam, ci hrabe mne. Co myslite?
@zuzanka.zuzu No inak ano. Ja samozrejme za volant opita nesadam a tiez som dnes nepila (beriem atb). Aj tak som sla potom domov taxikom, lebo mi je blbo z liekov. Ak jej muz nezasiahol, tak ja nezmozem nic, len co by som bola za hysterku. Navyse sme sa to dozvedeli az ked nafukala.
veď píšeš, že pila! a on tiež... ty si normálna? najväčší problém, že by si bola za hysterku? mala si hneď volať policajtov TY ! mne sa asi sníva... ozaj, sú 2 ráno, asi idem spať 🙈
@zuzanka.zuzu Zas na mna utocit nemusis za to, co robia druhi. Ja sice viem, ze pila, ale my nie a autom sme isli my nasim ak som sa zle vyjadrila. Mali sme namierene este do jedneho podniku. Kedze pre nich v nasom aute nebolo miesto (vzadu je zapratane sedackami), tak som bola v tom, ze si vezmu taxik. No a oni pekne po svojich, lenze nastastie to policajti zastavili kym sa nieco nedajboze stalo. Ja som este kontrovala, ze nie oni su j*bnuti, oni len robia svoju pracu.
@zuzanka.zuzu Este dodam, ze “udajne taxiky neboli”, co toto konanie samozrejme neospravedlnuje.
Kopu ludi takito nezodpovedni potom donesu do nestastia ked sadaju za volant ozrati.....
@77daniela77 Pisem v komentaroch, ze my sme isli nasim autom. Ja by som samozrejme s opitym vodicom v zivote do auta nevliezla, nie som padnuta na hlavu. Prosim citat, lebo tu zo mna teraz robite pomaly spolupachatela, uplne neopravnene.
Pisali sme to subezne,opravila som to hned po precitani.
@77daniela77 Ale zvysok s tebou samozrejme suhlasim. To ze nafukala a teraz ma problemy jej zo srdca prajem a nie preto, lebo si dovolovala. Navyse ako vravim, sa mozno zabranilo velkej tragedii.
Kazdopadne vidis, co su to za ludia a moj chlap je (teda bol, uz to pochopil) nasraty, vraj ja k nim nie som super priatelska. Ty by si bola?
Ano,ja ako sa piznam by som vyvolala pravdepodobne konflikt,mne by sa to nepacilo vobec.....
@77daniela77 No ja som prave taky typ, ze za podobne chovanie viem urobit scenu. Lenze muz to vyslovene neznasa a radsej sa zastane kamaratov. On sam opity nejazdi, to je jasne, ale u kamaratov mu to zrejme nevadi a este sa ide hadat ze policajti su na vine. Preto pisem, ze toto bol pre mna impulz vziat si taxik a ist na hotel. Nemala som uz chut na tych dvoch proste.
Asi si sa zachovala spravne s chladnou hlavou.....ja by som sa ho bala nechat tam v takej spolocnosti.....tak sa s nim o tom zajtra porozpravaj ci ju tiez takto vnimal.
Úplne sa motas. Keď si nepila, preco si nešla autom domov, ale volala si si taxíka čakala kým ta muž “odprevadi na taxík” ? 😁
@kukulienka999 Lebo mam lieky skrz ten bolavy zub a auto som nechala jemu. Ved to pisem vyssie. Odprevadzal ma preto, lebo som sa nechcela potulovat a cakat sama na stanovisku taxikov. Boli sme pred klubom na pesej zone. Dava zmysel?
Nie nedáva. Šla by som autom a muž nech dojde taxikom. Čo berieš za lieky na zub, že nemôžeš šoférovať🙈😁
Takze pil len kamarat a ta jeho priatelka?
@kukulienka999 Ved dobre, ty by si sla, ja som nesla. Nemusia vsetci robit vsetko podla tvojich predstav. Ak ta zaujimaju lieky, atb a kodein. Okolo polnoci, kedy som isla, som bola fakt ze k.o., takze to bolo o tom, ze som soferovat nechcela. Ja viem ze tu baby radi riesia ako je vsetko vymyslena tema, ver mi kiezby bola, ale fakt nie je.
@77daniela77 Hej len oni dvaja a mam pocit ze este pred nasim prichodom do restiky, lebo boli uz daki veseli.
Mne by takato spolocnost nevyhovovala,ale neurobis s tym asi nic kedze je to kamarat.....zajtra sa porozpravaj o tom jej spravani s manzelom,mozno bude pristupnejsi.
@77daniela77 Este tak poviem ze on velmi nepije, preto hovorim, ze opity by nejazdil, to by bolo vzhladom na jeho striedmy pristup k alkoholu velmi divne. Byva mu po opici strasne zle aj 2-3 dni. Len kamarati su prenho neomylni a ja zas hystericka, takze nemam velke nadeje pre tento rozhovor.
Tak to nechaj takticky pre pokoj v rodine radsej tak.Vpodstate ak sa odtahoval od nej a bolo mu to neprijemne,tak sa zachoval dobre.
ja mam taku kamosku. sprava sa podobne a pritom to nemysli v zlom ako balenie cudzieho chlapa. zaujima ju vsetko, je dotykova, pije
prepáč, ale nenormálna celá partia, vrátane teba...aby som išla na stretko so ženskou, ktorá balí môjho muža,/ síce si to predtým nevedala , ale akonáhle by sa takto správala v mojej prítomnosti, by som vstala, trebárs sa vyhovorila, že mi je od žalúdka zle a odišla/ ožere sa, sadne si do auta , vy všetci k nej..tak to je sila...
mne sa zdá že si pila s nimi aj ty, pretože ti tu viac vecí nesedí...motáš sa a zamotávaš ...
No a teraz tu o Cervenej ciapocke...
Piju, sadaju za volant. Vy dokonali. Ona ti "bali" muza pred milencom..
Ak by mna bolel zub, tak sa na veceru vyprdnem
šibe ti len v tom ze na takéto správanie potrebuješ odozvu ze to nie je normálne mala by si to sama dobre vedieť a nesnazit sa v tom utvrdzovat.🤗 ženská co si vedome dokazuje na mojom chlapovi ze je príťažlivá a muž co opusti svoju ženu kvôli takejto zodpovednej slecinke a ešte ma aj rasistické prejavy ach jaj kam to svet speje. 😒
Väčšiu sprostosť si si nevedela vymyslieť? 🤦😃
Tak, pokial by zacala cudzia zenska balit mojho muza, boli by dve moznosti: sadla by som si k nim a odviedla jej pozornornost od muza. Pokial by to nepomohlo, povedala by som o zube- aby sme isli domov a stretneme sa zas nabuduce. Nepacilo by sa mu to? Tak by som povedala, ze pokial slecna nema chochmesu- nemienim sa pozerat ako ho bali a oblapava!
Inak tiez sa mi stalo nieco podobne len naopak- ja som sa doverne rozpravala s muzom mojej kamaratky. Tiez sme nieco oslavovali. Rozdiel bol ale v tom, ze sme sa poznali vsetci velmi dobre uz 8 rokov, boli a su to priatelia na pohladanie - uzasni. Rozisla som sa s priatelom a vysvetlovala som mu preco. Boli sme do rozhovoru tak zahlbeni, ze to zrejme vyzeralo zvlastne.
Na druhy den sa ma kamaratka pytala, co sme take vazne preberali, ze keby to bola ina zena bola by nasrana ale mna pozna. Teda je si ista, ze som jej muza nebalila.
Ona isla uspat deti a ked prisla z dedskej tak nas videla ale isla nieco spratat v kuchyni a nechala nas kvakat. Ja som bola prekvapena, vobec som to tak nevnimala - ale teda my sme sa neobchytkavali. Povedala som jej o com sme sa bavili a pytala preco so knam nesadla? Ved to nebolo nic tajne predsa 🙂 Ale ze ved ma pozna a mohla si upratat zatial. Toho jej muza dodnes beriem ako brata. Ked som bola sama a spomenula jej, ze si idem zlozit skrynku a presuvat skryne, tak ze nehrozi, poslem ti muza. A takto sa to stalo par krat. Poviem uprimne, ze bez rozmyslania by som timto priatelom manzelom pomohla skor, ako niektorym clenom rodiny.
No v tvojom pripade autorka, uvidis casom ako sa to cele vyvinie, co sa z baby vykluje. No clovek, ktory opity sada za volant a zrejme nema 17, tak je u mna netodpovedny. Od toho sa budu odvijat aj ine charakterove vlastnosti. A tvoj manzel by mal mat omnoho viac sudnosti aj voci kamosom, on si mal sadnut k tebe a objat ta, ked ho obchytkavala 🙂 Bolo by jej to jasne - to pochopi aj „ dobre naladena“ slecna. Co sa tyka „ rozbytia rodiny“ - funkcny vztah nikto neznici a z velkej casti je vinny ten, ktory teda od rodiny odchadza- nie milenec, milenka. Kto vie co u nich b rodine bolo, s detmi to je samozrejme uz ine ako uzivatvsi vztah bez deti, zodpovednosti za ne, bit flexibilny a robit si vo volnom case co len chces. Ved uvidis ako im bude novy vztah fungovat, ak by casom prisli deti- no zenska, ktora po alku sadne za volamt, nema problem posadit v takom stave do auta aj vlastne dieta! Zazila som, ciste psycho 🙈
To su dobre kraviny. Tak ty s liekmi za volant nesadnes, ale ozranov tam pustis? A potom ocakavajme dalsiu tragediu ako tu, co sa odohrala v BA. A k tvojmu chlapovi? Jemu sa evidentne ta pozornost pacila, takze je pekny grobian. Ak by ma bolel zub, tak by sa moj chlap dvihol a sli by sme domov. A ak by ma naozaj zub bolel este predtym, tak by sme nesli vobec. Inak. Prve stretko s novou partnerkou a hned ozran party? Asi tiez nebudete velmi pokojny par. Moji znami su takisto rozvedeni. Kamoska nas zoznamila s novym partnerom, ale dali sme si obed a vino. Niektori sa ozaj spravate ako 15 rocni.

nič ma nezaujalo iba to, že ona nafúkala??? nezodpovedne si sadla za volant ožratá? a vy "kamaráti" ste to dovolili? a fakt za najväčší problém čo riešite, že či si sa právala odmerane alebo nie? ja vážne neviem kto z vašej partie je viac je*nutý 🙊 hej hej, troška pokazený večer, však čo, ona mohla len niekoho zraziť a zabiť...