icon

Chce vedieť, kde bývam

4. jún 2022

Dobrý večer. Píšem si s jedným mužom cez internet asi 3 týždne, už sme sa aj dohadovali na stretnutí, no on vždy odo mňa ťahá názov dediny, kde bývam, snaží sa hlavne žartom. Ja mám v sebe nejaký blok, ktorý mi hovorí, že mu to zatiaľ nemám hovoriť. Aký na to máte názor? Iba zbytočne stresujem?

bajka16
4. jún 2022

Ak sa ho tak bojíš tak načo si s ním píšeš 🤦🏻‍♀️ podľa mňa chce len vedieť ako ďaleko od neho si čo je si myslím normálne ak má záujem

autor
4. jún 2022

@bajka16 ale veď vie, že sme z jedného okresu, to mu myslím, stačí

marsmykkok
4. jún 2022

som z malej dediny a teda tiež sa mi nechce písať hned v prvý deň písania názov dediny, ale väčšinou ked napíšem okres pýtajú aj tak názov. Tak podľa mňa je to normálne že sa pýta, chce vedieť či nepozná tú dedinu-prípadne niekoho z nej a že by ste si o tom popísali.

zuzubb007
4. jún 2022

Ak je to magor nevrav mu, ale ak si myslis, ze ta chce aj ty jeho tak je to trapne taketo natahovacky

lejusinka
4. jún 2022

Zeby zensky siesty zmysel? Nerob nieco na co sa necitis aj ked to moze byt taka banalita ako nazov obce kde byvas 🙂

bajka16
4. jún 2022

Takže sa sním nechceš stretnúť ani nič? 🤷🏻‍♀️ Neviem teda no hádam ťa nechce prepadnúť rovno na adrese. Ja keď som si ešte mladšia vypisovala s chlapcami nikdy som nemala problém povedať kde bývam. Veď predsa väčšinou z písania bude stretnutie.

autor
4. jún 2022

Takže iba zbytočne stresujem, to som celá ja :D tak hádam ma nepríde prepadnú. Áno, chceme sa stretnúť, ale určite ho nezoberiem k sebe domov.

solange7
4. jún 2022

Z casti stresujes, ale zasa z druhej strany... mne by bolo pocitovo neprijemne keby sme sa este osobne nepoznali a on uz by si ma preveroval napr u nejakeho kamosa, ktory byva v mojej dedine.

elizabet173
4. jún 2022

ja si myslím, že si ťa chce preklepnúť, pozisťovať info o tebe, ale nepáčilo by sa mi to, veď keď sa stretnete, tak si to poviete, nie?

cyberk
5. jún 2022

Ak mas 13r tak pochopim ale inak robis z komara somara 🙈

amiaja
5. jún 2022

Vobec nestresujes, daj na svoj pocit. Ak mu to este nechces povedat tak nehovor.
Inak presne nad tymto som aj ja vcera rozmyslala ze sa prihlasim na zoznamku, neviem ako to tam funguje, ci treba zadavat mesto lebo to nechcem. tiez mam v hlave vselijake scenare ze to bude nejaky psychopat a pride si ma tam vyhladat a bude ma obtazovat 😃
Som opatrna kym zacnem niekomu doverovat.

1sally12
5. jún 2022

Vôbec nestresuješ. Ja som to tiež tak robila, niektorí to zo mňa ťahali hneď v prvej správe. Keď som to nechcela hneď prezradiť už ani neodpísali🤷‍♀️ zopár jednotlivcom som to prezradila, ale až po dlhšom čase písania, keď už bola aká - taká "dôvera". Čiže nerob/nepíš nič ak to tak sama necítiš😉

patus_2
5. jún 2022

Po 3 týždňoch by som mu určite nepovedala, kde bývam. Načo by mu to bolo, ak by ste sa chceli stretnúť, tam predpokladám, že niekde v meste... A ak by to nevyšlo, tak by si aspoň malá istotu, že za tebou nepríde. Ženy majú veľakrát šiesty zmysel, počúvni ho 🙂

martinkatinka
5. jún 2022

A ty vies v ktorej dedine byva?

h2
5. jún 2022

Ja neviem, podľa mňa to je normálna otázka. Tak isto, ako keď sa pýta, koľko máš rokov, či kam si chodila do školy. Neviem, prečo práve toto má byť tajné. Veď nechce presnú adresu.

mandzula
5. jún 2022

Podla mna uplne bezna zoznamovacia otazka. Nevidim rozdiel v tom, ked sa s niekym zoznamim v miestnej kniznici, fitku, na ulici mesta/dediny, kde byvam, a tym, ked sa zoznamujem cez net. Mne by sa praveze ako tomu muzovi zdalo zvlastne, keby mi zena nechcela povedat takuto zakladnu vec.

kornelies
5. jún 2022

To je jedna z prvych veci, ktora ma zaujima, kde clovek byva. Ved nedas mu konkretne cislo domu, tak co riesis? Asi to bude vekom 🙉

autor
5. jún 2022

@kornelies vekom?

kornelies
5. jún 2022

Ano, vekom a nevyzretym myslenim. Ja som sa v piatok zoznamila s kamaratkinym expriatelom. Nahodne sme sa stretli v kaviarni mimo miesto nasho bydliska. Padlo krstne meno, miesto, kde byvam, rodinny status, atd. Ja si neviem predstavit 3 tyzdne si s niekym pisat a nevediet, ze byva v Hornej Dolnej. Ty si urcite z malej dedinky a hanbis sa, vsak?

autor
5. jún 2022

@kornelies nehanbím sa, to vôbec, iba som maximálne opatrná, neverím proste mužom. Čo ak mi nebude sympatický naživo alebo sa bude úplne inak správať ako cez správy, nikdy neviem, čo sa z neho vykľuje. Ja by som si túto informáciu nechala na oveľa neskôr. Ale iba som fakt prehnane citlivá.

kornelies
5. jún 2022

Neber to, prosim, osobne. Ja by som s muzom, ktory mi nepovie miesto bydliska, ani nekomunikovala. Samozrejme je to tvoje rozhodnutie, co mu povies a co nie. Co by sa stalo, keby si mu povedala, ze si napr. z Trencina.

autor
5. jún 2022

@kornelies Mesto a dedina sú predsa rozdiel

kornelies
5. jún 2022

Aky? Pokial nemas, co skryvat, je jedno, ci zijes na kopaniciach alebo v meste. Co sa s tym zmeni? Pride ti klopat na dvere?

mikadooo
5. jún 2022

Najprv by som sa stretla až potom prezrádzala bližšie detaily. Som toho názoru, že o človeku, s ktorým si len píšem a v živote som ho nevidela, neviem vôbec absolútne nič. Pár rande naslepo som si takto absolvovala a teda bolo to na hony vzdialené od tých fajn písaničiek predtým... Takže ja na tvojom mieste by som najprv dohodla rande a ak prvé rande vyjde až potom by som dávala von ďalšie detaily. Lebo možno po prvom rande budeš celá happy, že chlapec nevie ani len to, v ktorej dedine bývaš 😂.

luccija
5. jún 2022

Ja by som mu tiež nepovedala načo?ktovie čo to je za človeka a náhodou si nesadneme a bude mi chodiť domov vyzvanat🙂keď sa spoznáte povieš mu...a nie je to jedno odkiaľ si či z Makového či Jahodoveho?

autor
Autor odpoveď zmazal
amiaja
5. jún 2022

Nic mu nehovor. Chod na rande a uvidis aky budes mat z neho pocit. Mozno bude fakt divny a z rande zdrhnes😃
Potom budes rada ze si mu nic nepovedala
Je rozdiel ci byvas v Bratislave alebo malej dedinke kde kazdy kazdeho pozna.

daniela2202
7. jún 2022

Chce si preveriť, koľko mal už z tej dediny frajerok