Chcem od muža veľa, keď nechcem, aby bol pri stolovaní na telefóne?
Ahojte chcem sa spytat chcem moc od muža aby Ked aspoň pri obede spoločnom nevybavoval si telefón lebo mu volá kamarát s ktorým deň predtým posedával večer? Nestáva sa to často ale i tak aká je to úcta k tomu co sa ja snažím pre nás nachystat jedlo. Ze deti zdrhnu (3,5 a 2r) odídu ze nechcú uz jesť beriem ale aký dáva príklad im hm
@zoro9836 nuž potom máme taký nevychovaný národ, ktorý nevie ani len ako sa ma správať nielen pri stolovaní a nemá ani len úctu k tomu, že tam sedí partner/pertnerka, manžel/manželka, ktorý sa snažil urobiť obed... nie je to len o jedení , ale ja trávení spoločneho času u stola a rovnako idete aj prikladom deťom.
Nevadi mi, ak decka doma oblizu tanier, telefony si vsak nevybavujeme, za to by som hryzla
Ja si tiez zakladam na spolocnom nerusenom obede. Malokedy sa nam podari spolocne obedovat,takze cez vikend sa obaja venujeme spolocnemu obedu a nevybavujeme telefonaty.
@zoro9836 to,ze si uzijes jedlo s rodinou,nie je formalnou zalezitostou. Kludne pri tom mlaskaj,krochkaj,vylizuj tanier,ale hlavne sa venuj jedlu a nie mobilu. Pre pana ved sme vkuse na tych telefonoch,tak snad nas nezabije poobedovat a venovat mysel jedlu a rodine aspon par minut z celeho dna