Chcete cestovať, ale nemáte s kým?
Ahojte ženy, moj aktualny stav posledny rok, nechcem chlapa ale nechcem byt ani sama, chcem žit cestovať no nemam s kym...som súca na psychiatriu alebo to niekedy prejde.? Mam 31 a fakt neviem čo so sebou
Myslim ze psychológ ti pomôže
Zacni cestovat sama. Najskor sa musis zniest sama zo sebou,aby si bola prijemnou spolocnickou aj pre okolie. Musis urobit prvy krok a potom to uz pojde. Spoznas aj novych ludi a uz nebudes chodit sama. A samozrejme navstiv psychologa. Dnes je to uz uplne normalna vec. Boli nas telo,ideme na masaz. Ked si nevieme dat rady,treba ist ku psychologovi. Sama uvidis,ci ti jeho nadhlad pomoze.
Mala si napísať: Kto má chuť cestovať spolu so mnou?
Prečo hneď psychiatria? Ja som tiež sama, tiež by som rada cestovala, ale nemám s kým. Bola som sama párkrát na výlete, ale bolo to také "suché", keďže sama. Chápem ťa. Proste si človek, ktorý potrebuje zdieľať zážitky...
Prečo v 31 rokoch už nechceš chlapa?
ty vies ako sa citi clovek co je suci na psychiatriu?
ty sa mozno aj dost nudis
a nie si len samotársky typ? moje dcéry milujú čítať knihy, alebo sa len tak hrať s kámoškami cez net hry - ale z domu sa im nechce ani hnúť....
nezdá sa mi žeby boli vhodné na psychiatra.
Vsak cestuj. Zajtra sadi k internetu zabookoj si ubytko na najblizsi vikend, kup listky na vlak a v piatok po robote mozes vyrazit. A mpozno tam stretnes cloveka s ktorym pokecas, ked nie, tak stravis prijemny cas sama so sebou. Treba sa naucit aj sama so sebou vychadzat, vybocenie z beznych kolaji je na to idealne. Ked nevies byt a vychadzat sama so sebou, nepomoze ti ani animator.
Tak toto budeš mat poriadne ťažké, ak nechceš partnera, len parťáka. Predpokladam, ze chceš spoločníka vo svojej vekovej kategórii a normálni zdraví muži nechcú žene len robiť spoločnosť na cestách. Budeš sa musieť naučiť cestovať sama.
Cestuj sama! Je vela zazitkovych cestoviek, ktore beru jednotlivcov, a budes cestovat v skupine podobne zmyslajucich. Na to nepotrebujes chlapa 🙂
Ak zacnes robit veci sama, tak casom zistis, ze chlapa na vela veci fakt nepotrebujes, a ze sa zije uplne v pohode aj samotnej zene.
Mas cely svet pred sebou, na dlani, a je len a len na tebe ako ho budes spoznavat. A nemusis sa nikoho pytat, ani nikomu prisposobovat!
Choď na stránku cestovných kancelárií, sú tam zoznamky kde hľadajú spoločnosť na cesty
odkial si moja? 😍🙂
@princkrason ona chce len parťáka, nie vzťah 😀😀
Ja mam 39 podme spolu cestovat😂
Chod cez cestovku tam sa často na poznavackach postretaju aj single ľudia

Ahoj.
Mam 17 tiez som si tymto presla sice so psychológickou ale presla.
Mala som aj obdobie kedy som nechcela žiadnu kamaratku aby som neskor nebola sklamana vela veci sa udialo