icon

Chcete sa presťahovať do Brna a potrebujete parťáka?

12. jan 2025

Ahojte. Mám 27 rokov a potrebujem súrne zmenu v živote. Nič ma na Slovensku nedrží akurát sa tu trapim. Som sama bez záväzkov. Chcem sa presťahovať niekde mimo Slovenska. Ideál Brno. Je tu niekto kto tiež by chcel ísť ale boji sa ísť sám ? Mohli by sme spolu niečo vymyslieť. Prosím nechaj mi komentár. Som skôr introvertka, plánujem na začiatok zdieľané bývanie . Mám rada kľud, som poriadkumilovna.

zoja1234
12. jan 2025

Ak máš vyštudovane niečo poriadne, no tak si nájdi pracu v zahraničí.. Alebo chod do zahraničia este niečo študovať. Pozri si cez EÚ studijne/pracovné programy, alebo chod hoc do Afriky robiť humanitárnu pomoc, chod do Himalájí meditovať ku mníchom, čokoľvek na svete môžeš ísť robiť, kedze si slobodná a bezdetna... A áno, budeš musieť prekonať svoje potiaze byt sama, a ísť do toho. Je to easy. Ach tvoje moznosti ☺️

svetlonos
12. jan 2025

Ty chceš ísť s uplne cudzím človekom zit mimo SK?? Pozri, ked som bola mladá a blbá, chcela som pomáhať a jednej osobe som takto pomohla do zshranicia odist. Poučenie? Už nikdy viac!
Ste dvaja rozdielny ľudia a ten druhy nie je za teba zodpovedný ani ta nebude čičíkat a dodávať odvahu pri tvojich strachoch.
Bola by si tomu druhému proste pritazou.
Nepisem ti v zlom ale ako fakt.
Keby sa ti nedarilo, co urobi ten sruhy? Je s tebou v zdieľanie najme a ty sa rozhodneš odist - on musí potom platiť celý najom. Je to nefer.
Takže si nájdi pracu kde poskytnú ubytovňu, skus idist na čas a uvidíš ci chceš zostať. Nikto samostatný s tebou nepôjde a nesamostatny so strachom tiez nie. Pre Boha ved Brno realne nie je žiadne zahraničie! Na blink bez práce a zmluvy by som tam nešla. Poriadne si to naplanuj a napíš na papier. Inak aj Rakúsko mas "za rohom" pokial vies jazyk.

martinmmartin
12. jan 2025

Si chodiaci red flag a ani o tom nevies. Z tvojho prispevku priamo tryska ze potrebujes niekoho na koho sa zavesis lebo sama to nedas a zelezni gulu si na clenok nikto nepripne len tak dobrovolne z rozropase. Vela ludi ma na SK spokojne zivoty - co je u teba inak? Zacni tam
Migaj do toho Brna sama a prestn s vyhovart preco to urobit nemozes. Naist dovod preco sa nieco neda je ta najlahsia vec na svete. Najdi jeden dovod preco s to da a chod

rorino
12. jan 2025

Ak si myslíš,že odchodom nájdeš pokoj v sebe,tak sa mýliš.Vela stastia

vanilkovazmrzka
12. jan 2025

@svetlonos Ale ona nechce ist byvat s niekym do zahranicia ako s partnerom ale len ako so spolubyvajucim kazdy v inej izbe, kazdy sam za seba v tej svojej prenajatej izbe za ktoru si plati vlastny najom, maximalne sa tak stretnu v kuchyni. Ty si nikdy nebyvala v podnajme s cudzimi ludmi? Ako studentka napriklad? A hlavne v brne mam pocit ze tak ziju vsetci slovaci 😂

tundra
12. jan 2025

Odvažnym stastie praje,nevyskusas nevies.
Jedine co potrebujes je, najst si pracu,potom ubytovanie,ostatne pôjde samo.
Pamätaj,ze vzdy si najdes lahsie pracu sama,nez dvaja.Ked nieco nebude pasovat,spravis rozhodnutie a ides dalej.Ja som mal 22,ked som odisiel do Nemecka na pozicanom aute a 40k slovenskych korun (pozicanych)som zaplatil za sprostredkovanie prace pre mna a druheho, co isiel so mnou,lebo som nemal vodicak...

host636
31. jan 2025

Ahoj momentálne sa cítim tak isto ako ty.Introvert som tiež postarať sa o domacnost nemam problem a s radosťou rád by som ťa nejako spoznal viac ako sa ti môžem ozvať súkromné ? Mám 28 a chcem tiež zmenu a odísť zo Slovenska.Mam aj skúsenosť s prácou v zahraničí a nemám problém skúsiť viacero krajín ak sa nebude dariť a hlavne sa nevzdať 🙂