icon

Chlap v akom znamení je podľa vás najhorší partner?

6. sep 2021

Taká sondicka a nepotrebujem čítať, ze to nie je o znameniach.... Podľa vás, z vašich skúsenosti. Muz v akom znameni bol váš najhorší partner?

Strana
z4
miusa00
6. sep 2021

Baran, ale beriem to vramci srandy🤷🏼‍♀️

kaktus87
6. sep 2021

Blíženci

gdpr
6. sep 2021

Z každého znamenia sú dobrí aj zlí muži ale záleží aj od toho aké si ty ja si najmenej rozumiem s Kozorožcami a rybami 😀

annamarin
6. sep 2021

Rak
Lebo bol dosť na peniaze. Na seba míňal, ale na druhých už nie alebo s ťažkým srdcom. Proste od štedrého mal ďaleko. Lenivý chodiť na výlety a často komplexy. Samozrejme mal aj pozitívne vlastnosti. A na znamenia až tak neverím.

bluka2
6. sep 2021

Lev, ale inak sú aj fajn levi 😃

sunshine_007
6. sep 2021

Podla mna zalezi na tom ake si ty znamenie, cize partnerska kompatibilita.. 😀

mackamizjedlaskrec
6. sep 2021

Blizenci

bluka2
6. sep 2021

Ale hlasujem za býk, rak, blíženci, lev

denda007
6. sep 2021

Škorpión

ludkka0407
6. sep 2021

Strelec

jennky13
6. sep 2021

v znameni " narcis 🙂
na inom naozaj nezalezi, zalezi na jeho charaktere 🙂

irusa
6. sep 2021

to niekto tomu verí, že všetko závisí od znamenia ????

sirka9
6. sep 2021

no, škorpión a strelec. ale ono to je asi aj o mojom znameni, proste sme nesadli, a to som si ako lev brutalne rozumela s partnerom levov. nemali sme ziadny problem, hoci vsade je, ze to nejde dokopy. ale ten škorpík a strelec, to bolo otrasne 🙂

ciusinka
6. sep 2021

Exmanzel je Strelec, je to narcis, klamar a k*revnik..Potom som mala chlapa v znameni Vahy a to bol totalny zrglos a "odbornik" na vsetko..Zlu skusenost mam aj so Skorpionom..

Ale kazdopadne by som to urcite nezovseobecnovala, napr. ja som Blizenec a co si niekedy o zenach Blizencoch precitam, tak amen tma..Niektore veci z charakteristiky Blizencov na mna uplne sedia a niektore vobec, takto je to podla mna u vsetkych znameni 🙂

abbies
6. sep 2021

škorpión

misinka26
6. sep 2021

Jednoznačne blíženec...

katulastraka
6. sep 2021

Vahy, jednoznacne. Furt vahaju medzi slobodou a vztahom.

gladys_07
6. sep 2021

@miusa00 moj muz je baran a ja som spoko 😉

Mali sme s kamoskou svojho casu frajerov ktori mali dva dni od seba narodeniny. Moj bol verny jak pes, ten jej ju viackrat podviedol a nakoniec aj opustil kvoli inej.

Najhorsi je chlap v znameni debil

mitako
6. sep 2021

Ja som lev, manzel skorpion a zijeme v miery a pohode uz takmer 19 rokov ako manzelia a celkovo sme spolu 23 rokov. Kazdy den spolu a kazdy jeden den je mi s nim dobre, vieme sa v klude dohodnut, zdielame rovnake nazory, postoje... Podla mna vobec nezalezi na znameni, ale vsetko je o povahe, mnohokrát vo vychove a celkovom postoji k zivotu.

ivik4
6. sep 2021

VODNAR , ja mam na nich alergiu, ja ako baran s nimi strasne naprd vychadzam ,sme uplne odlisne povahy . Mam vodnara muza a aj otca , chce to mega davku snahy a sebazaprenia 😐😃 za to si velmi rozumiem so strelcami

mpg
6. sep 2021

Keď pozná astrológiu podrobnejšie, tak záleží v akom znamení je žena a podľa toho sa k nej určité znamenie hodí alebo nehodí.
@ivik4 Vodnári sa lepšie ako v rodinnom živote uplatňujú vo verejnom živote.

miadi
6. sep 2021

Neviem to objektivne posudit mala som len 3 vztahy 😂Lev panna skorpion. Kazdy ine muchy. Ale nezaujato viem povedat ze zeny ryby su najlepsie 🤣

bagre
6. sep 2021

V znamení BLB

zuzanka.zuzu
6. sep 2021

muž LEV ale žiadny vzťah som so žiadnym nemala, lebo si nerozumieme už od začiatku.
paradoxne ženy levice sú super 🙂
najlepšie znamenie je býk 😍 ja som škorpion, tiež nie bohviečo 😂

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
ivik4
6. sep 2021

@dominika1988 a ty si tiez baran? Lebo ja si s vodnarmi nesedim , ine zmyslanie, nazory . Zatial som spoznala par vodnarov a zakazdym tak

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
liusa82
6. sep 2021

Za mňa môžem povedať že lev.Aj ich v kuse stretávam.Ale to asi preto že som vodnár a lev je protiklad.Naopak so vzdušnymi bliženec,váhy si velmi dobre rozumiem.A ešte mám velmi rada strelcov🙂

ivik4
6. sep 2021

@dominika1988 moze to byt tym ze niesi baran, ja si myslim ze 2znamenia si spolu sadnut nemusia. Ja som vela x zas citala strasne hejty na strelcov ale ja si s nimi rozumiem uplne perfektne . No k vodnarom okolo mna hrozne urazlivy, vsetko im prisposobovat , prchke a nezmyselne zmeny nalad . Ja som presny opak, rano vstanem a som jak slniecko s dobrou naladou.

zara1357
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4