Chlap zabudol na moje narodeniny
Ahojte. Ako by ste reagovali, keby Váš chlap zabudol na Vaše narodky? Sme spolu cez 13 r a prvý krát sa stalo, že chlap ani nezakopol o mňa. Najviac ma ale štve, že mi tým pádom nezagratuloval náš drobec. Vzťah máme dlhodobo pokazený ale vzalo ma to. Nejde mi o darček, ten si kúpim aj sama, ale nečakala som to.
@majlo1234 má 5 r ....nepoveda som že mám narodeniny stále som čakala či prídu.
Az tak nefunkcny,ze si mu nestala ani za to,aby aspon koli dietatu ti nezablahozelal?
Potom ste asi uz dvaja cudzi ludia...neviem si to predstavit.
Ale tym povedal v podstate vsetko...
mne by to vôbec nevadilo... ale ten mm si spomenie nejakým zázrakom vždy...
máme funkčný vzťah.
Urcite by som mu to povedala. A co budes robit ty? Nikdy mu o tom nepovies?
Ja som zabudla na muzove narodeniny. Otcove, bratove. Celkove som velmi zabudliva na toto. Velakrat kupim darcek dopredu, este par dni pred tym si vravim ze nezabudni a ked pride ten den, myslim na nieco ine.
Neviem no.... Ked mate nefunkčný vzťah, tak sa cudujem ze čakáš nejaké špeciálne prekvapenia (ano, čakáš, kedze si o tom bola ticho a cakala si). Asi by bolo fajn postaviť sa tvárou v tvar realite a nečakať od niekoho, komu na tebe nezáleží, ze ti bude chystať narodeninové prekvapenia (alebo k tomu viesť syna). Mozno si cakala, ze sa tym Vas vzťah napraví? Aspoň vieš, na com si..
Ak planujes žiť v tomto nefunkcnom zvazku, tak zmen proste prístup - nabudúce na svoje narodiny zober dieťa na nejaký výlet, spravte si pekný deň a ved ho k tomu ty.
A ideálne - ukončiť nefunkčný vzťah a nájsť si niekoho, kto bude plniť (aj tieto) tvoje priania.
Nemaj očakávania od ludi, kde to nefunguje, nebudeš sklamana... A všetko najlepšie ❤️
No,už nech by bolo ako chcelo. Ale neviem si predstaviť byť s mužom,kt.by mi aspoň kvôli detatu-spolu s ním nezablahozelal.
A ty mu ms narodky gratulujrs?
Tak zabudol… my mame funkcny vztah, ale ja narodky pripominam tak ci tak. Dietatu si to mohla povedat.. mohla si ho zobrat von na nieco, chlapa ak by netrklo tak potom by som riesila. Ale pri vasich problemoch by ma narodky trapili najmenej
Vezmi dnes malého do cukrárne, že ho pozývas osláviť včerajšie narodeniny. Aj by som to takto nahlas doma povedala. Muža možno tukne možno nie, ale to čo ta najviac trápi vyriešis.
Ja vzdy pripominam, moj muz si proste nepamata ani narodeniny vlastnej mamy, aj to mu pripominam. Neberiem si to osobne, on je taky. Namiesto hrania chrumkavej mu teda v predstihu aj viackrat pripomeniem kedy su narodeniny a nieco si spolu naplnujeme.
Ty si asi myslis ze tvoj vie citat myslienky, ktovie kolko konfliktov vam uz takto vzniklo, ked sa neviete normalne rozpravat vydavanim zvukov.
no tak narodeniny sú tvoj najmenší problém. Rieš problémy vo vzťahu, nie prkotiny, nám sa vo funkčnom vzťahu niekoľkokrát stalo, že sme si v návale pracovných povinností zabudli na narodeniny, no tak sme oslávili dodatočne, bez urážania a tichej domácnosti, kašlať na také maličkosti... rieš to, čo tomu predchádzalo
Mne sa toto stalo vo fungujúcom vzťahu. Manžel prišiel o mesiac neskôr 🤣 odvtedy sa mu to nestalo.
My sme vo fungujúcom vzťahu a môj muž zabudne na vlastné meniny 😂 ono sa to proste stane....my napríklad vždy zabudneme na naše výročie a na výročie sobáša - už bolo také že naši došli s kyticou (áno, moji rodičia si vždy spomenú) a nás až vtedy trklo.
Ale veď ak zabúda často tak mu to proste pripomeň týždeň pred..nevidím na Tom nič zle. Len teda u vás je asi už aj iný problem
Tak ak máte vzťah dlhodobo pokazený, tak by som ani nečakala že zamnou príde s gratuláciou.. môj muž nikdy nezabúda, ja som práveze tá čo zabudne.. zabudla som už aj na synove narodeniny, aj na svoje, aj na mužove.. vôbec nesledujem dátumy.. vždy sa potom cítim hrozne, ale nerobím to náročky.. pamätám si síce dátumy narodenín každého možného človeka, ale čo z toho mám keď zabúdam pozerať na konkrétny dátum..
Tento rok zamnou došiel muž s kyticou že gratuluje.. ja na neho pozerám a lovim v pamäti že bože čo som blbá veď narodky som už mala.. nevedela som si vôbec spomenúť čo sa akože oslavuje.. a on so smiechom že sme manželia už 10rokov 😅 našťastie môj muž to berie s humorom, lebo ma pozná..
Skôr by ma trápil ten nefunkčný vzťah ako to, že nezagratuloval. A najviac asi to, že v takomto vzťahu je vychovávané aj vaše dieťa...
My naše narodeniny neoslavujeme, aspon nezabudneme 😃 pre mňa su taketo veci malichernosti, ak nejde o zdravie, život a deti, neriešim ...
Ak mas nefunkcny vztah skor by som riesila ten vztah ako narodeniny, lebo preto asi zabudol, ze vas vztah je nefunkcny.
Ženské očakávania... sama sebe si ublížila. Mám rovnako 5r syna a od cca 3r mu oznamujem, že kto má narodeniny, vrátane mojich. Vďaka tomu nikdy nezabudne a dostanem od neho parádny darček, ktorý vyrobí. Pripomenie vždy aj mužovi (pre istotu 😅). Pritom máme s manželom super vzťah.
Zamrzi. Ale naozaj je skor dolezite,aky mate vztah. My mame napriklad vynikajuce manzelstvo. Ale castokrat zabudnem aj na vyrocie. Proste som taka. Takze by som mu to normalne povedala.
ten moj zabudal opakovane, v normalnom vztahu, pricom ja som nezabudla na jeho nikdy. Samozrejme ma to velmi mrzelo. On pravidelne zabuda na vsetky sviatky, nie len moje. Ked ale zabudol aj na moju okruhlu 30ku (hoci som mu to predtym tiez pripominala), tak to pohar trpezlivosti pretiekol, pohadala som sa s nim, vycistila mu zaludok a povedala som mu, ze ak sa to stane este raz, tak s nim koncim, pretoze pre mna je to znak toho, ze som mu ukradnuta. Kebyze je to jednorazova vec, neriesila by som to. Chodil potom ako spraskany pes (a tak mu treba), ale od tej doby uz nezabudol, nastavil si radsej niekolko pripomienok v mobile, darcek kupuje v predstihu (hoci o ten mi nejde).
Na druhej strane, tiez som pred pár rokmi zabudla na otcove narodeniny. Bolo mi to velmi luto a hanbila som sa. Preto mam pre take jednorazove zabudnutia pochopenie a ak sa to stane vynimocne, tak to neriesim, hoci to zamrzi.
V dnesnej dobe, kedy je kazdy nalepeny na mobile, by malo byt to najmenej nastavit si pripomenutie s opakovanim do kalendara. Ale ak mate nefunkcny vztah, asi by som to neocakavala.
Mala si nachystať občerstvenie, víno a keby sa dieťa alebo chlap pýtali povieš, že oslavuješ. Namiesto toho sa radšej urazíš.
Nezabudol, ignoroval ich.
Možno je na čase porozmýšľať nad vašim vzťahom. Oplatí sa ti premárniť život s niekým komu na tebe nezáleží? Len preto lebo máte spolu nejaký majetok, dieťa, zvykli ste si ….Načo?
Chápem že niekto si pomýli dátum, chápala by som keby si spomenie o deň, dva neskôr ale nie úplne sa na niekoho vykašľať . 13 rokov ste spolu, 13 rokov dokazal gratulovať, vie že je začiatok mája veď bol sviatok; máje sa stavajú…to sa predsa nedá pomýliť
Vezmi synčeka do cukrárne akože osláviť tvoje narodeniny a s mužom sa porozpravaj. Nie o narodkach ale o vás dvoch a octom ci to ma vôbec zmysel.
Ja som.zabudla na meniny dcéry...totižto v ten deň som rodila a ja sama mam v ren deň narodeniny a ako mi všetci gratulovali aj muž,aj dcéry a poobede mi muž píše, či viem ze aj dcéra má meniny...no zabudla som..a ona mi chudiatko pisala😁 ...
Možno len zabudol...je to muž...ja som zabudla na dcéru 😅
Ja vzdy muzovi naznacim pár dni dopredu, že mam sviatok 🙂 este mu pripominam, ked ma niekto z rodiny. Môj muž na to proste nie je. 😊 a kedze nechcem ostať smutná radsej “zariadim” aby nezabudol😅

Pokial by som zila v nefunkcnom vztahu, asi by ma to nasralo o dost menej, ako vo funkcnom. A drobec je asi malicky, pokial je to pre teba dolezite, vysvwtli mu to-mamka ma dnes narodeniny, a co sa robi a ocakava na narodeniny 🙂