Chodite na výlety aj bez mužov?
Môj muž je domased, voľakedy chodil so mnou na výlety ale rokmi sa mu nechce ostal lenivý.
Zas je tu leto a čas na výlety tak bola som už pár krát len sama s 2 deťmi. Muž najprv ma prehováral, potom aj deti aby ostali doma s ním no neprešlo mu to.
Tak sa oduva že čo on bude sám doma. Hovorím mu oddýchni si alebo porob niečo doma. Že on bude na telefóne sedieť keby som zavolala či sa niečo nestalo.
Už aj vyhrážal sa rozvodom ak neostaneme doma. Neviem čo a ním. Jednoduchy rozhovor nepomôže.
Chcem dať deťom zážitky aby videli svet okolo.
Na druhej strane ma mrzí že manžel to nezdieľa s nami.
Keď niekam ideme spolu ako rodina tak na všetko má blbé reči všetko mu vadí a vie nám znechutiť každý výlet.
Deti radi chodia so mnou na výlety.
Pár krát sme ostali aj doma ale muž sa im nevenoval, on pozeral telku a deti boli na mobile.
Neviem čo robiť ako nájsť zlatú strednú cestu aby každá strana bola spokojná?
Rozvodom ? Ze nebudete doma sediet na riti s nim? 🤣
A papiere na rozvod si mu uz pod nos strcila dufam. Hrdina
Povedala by som, že bude robiť to isté ako keď ste doma. Môže prestať pindať a pridať sa alebo sedieť kde je.
To je iný pako …že rozvod ….vies čo? Povedz mu že kým budete na výlete tak nech spise návrh na rozvod lebo takto sa manipulovať nenechas
Áno idem sj brz muža, ale on nesedí doma. Je b oraci, má službu. Niekdy mu vyjdú 3 vikendy za mesiac, čiže nemôže čakať stále na neho
Idem so sestrou a kamoskou
Pravdaze chodim sama s detmi, muz nema ziadne vyhrady ..este to tak,aby mi hrozil rozvodom😀😀
@anonym_autor Vylety nebudu Vas hlavny problem
A pred dvoma deťmi domased nebol ? Výlety nebudú vás jediný problém.
Kamarátka to má s chlapom že jednu nedeľu do mesiaca idú spolu niekam ako rodina a ten prispôsobí jeho handicapu a jednu nedeľu v mesiaci má ona sama pre seba a jednu má on čisto pre seba vtedy berie ona deti niekam a jednu nedeľu majú rodinné stretnutie
Áno chodím, ale môj muž nie je pako a ešte sa mi nikdy.s ničím nevyhrážal
@anonym_autor áno chodím a celkom rada,lebo muž tiež na všetko frfle,ponáhľa sa atd..keď ideme len my ,tak mame viac relax..on nás posiela aj sám stále,že jemu sa už nechce,čo mne je ľúto..lebo keď boli deti menšie,tak sme stále chodili a predtým to bolo fajn..teraz je ufrflaný 50 tnik a deti stále len na ZS..avšak sama letecky a ďalej si s nimi na aute netrufam..a najradsej mám reči,ako on chce už chodit po výletoch,dovolenkách ..a nie stále okolo domu😬a keď ho volám niekde,tak nevládze a naco ..aké veľké máte deti?
@anonym_autor ano, chodievam aj sama, aj dalej ako za roh, aj na cely vikend. Muz je rad, ja som rada, tiez sa potesim, ked on vezme deti sam, mam pokoj 🙂 ale chodime aj spolu.
@anonym_autor trošku divný dôvod na rozvod...
Ak sa neprimerane bojí, že sa na ceste / výlete môže niečo stať treba to riešiť s doktorom. Môže mať také silné obavy kľudne. Za to on povedzme ani nemôže ale treba to riešiť. Trápite sa vy ale aj on.
Ak je to čisto z lenivosti tak ...jedným slovom divne
Samozrejme že chodím. Aj do zahranicia na letne dovolenky len ja a deti. Ešte to tak aby niečo povedal že nemáme ísť 😀.
@anonym_autor samozrejme ze chodím s deťmi sama. On pracuje do večera a ja mam sedieť doma? Ci deti boli v kočíku, či už teraz sú väčšie, vždy niekam ideme. Aj keď nemám auto, ideme vlakom hoc aj do 100km vzdialeného mesta, popozeráme mesto, dáme si zmrzlinu, alebo ideme do tatier, opekať, kúpať sa...a on je rád, že nesedíme doma a nepotrebujú mobily na to aby sa nenudili. 🫣 A keď ma voľno, ideme tiež von.
Čudujem sa mu, že nechce tráviť s vami čas, skôr ty by si mala pouvažovať, či mu ja otázku rozvodu neodpovedať "áno, máš pravdu, bude to tak lepšie, keď sa rozvedieme"
On sám deti nevezme nikam, tak keď ja ich nezoberiem von tak by boli stále len doma. A to teda nechcem.
Deti majú 6 a 10 rokov.
Kolko ma rokov?
Chodím na výlety aj sama bez detí a bez muža, aj len s deťmi, lebo manžel pracuje cez týždeň a ja mám flexibilnú pracovnú dobu, takže prázdniny si musíme užiť aj bez neho ale najradšej som, keď ideme všetci spolu 😊.
Keby som mala muža ako máš ty, asi by som o rozvod požiadala aj sama, lebo musím vkuse dakde chodiť 🤣
@anonym_autor to je taká hnida domáca, keby aspoň doma urobil program,hrali ste hry alebo čo ale nie takto. chodila by som s deťmi sama, kvôli chlapovi ich nebudem pripravovať o zážitky. Keď chce, nech aj do gauču vrastie. Na rozvod mu povedz že joj a kde nájdeš takú ako ja??? Nenechaj si kaziť plány.
Čo by to niektorí muži dali, keby žena odišla na výlet sama s deťmi 🤣 a rozvod, no nech sa páči.. To by sa mu chcelo riešiť? 🤭
@anonym_autor a co robite ked ste spolu doma? Hra sa na telefone, prepina telku a ty mu servirujes jedlo a pivo? Alebo nedajboh hrate spolu sachy, pozera s detmi dokumenty o prirode a tak?
Na rozvod je akurat tak jeho spravanie, uvaznit rodinu doma, aby ste nevedeli, ze zit sa da aj inak.
@anonym_autor Ani z voza ani na voz..! Chlapi vedia byť ťažké povahy.
@anonym_autor my deti nemame, ale ja bez manzela chodim. On nema rad cestovanie, ja ano. Tento rok som s nim bola na 2 dovolenkach, bez neho tiez na dvoch a este sa chystam na predlzeny vikend. Ja sa ho nepytam, ci mu to vadi. Skor sa ho pytam, ci ide so mnou. Ked nechce ist, tak vacsinou ja som ta urazena, ze nechce ist. Keby sa mi vyhrazal rozvodom, tak by som sa urazila aj na to. Tvoj muz ma stastie, ze ma teba
Určite rozvod.😆Ten chlap je lenivý vstať a zobrať deti von.Urcite bude mať nato,aby behal po súdoch.😉Vykašľala by som sa mu na hlavu
@anonym_autor nie aby bol rad, že deti budú mať pekný deň, ale vyhráža sa rozvodom , lebo idete von ? Tak toto je už iný extrém. Otec roka..
On sám deti nevezme nikam, tak keď ja ich nezoberiem von tak by boli stále len doma. A to teda nechcem.
Deti majú 6 a 10 rokov.
@anonym_autor na 99% z toho rozvodu nikdy nic nebude, pretoze to treba ist vybavit a jemu sa nikde nechce. On sa len vyhraza. Kludne chod s detmi na vylet, on nech si doma kysne. Este mu vydel domace prace, ktore ma za ten cas spravit. A ked sa vrati mozes spravit cirkus, ze ani nenavaril za ten cas co ty si sa venovala detom.
Na vylety chodime spolu, ale na vsetky hromadne akcie ako svadby, oslavy, chaty s kamosmi a pod. chodim s dietatom sama, lebo pre mojho introvertneho muza, je to ako za trest. On je cely rad, ze nikam nemusi ist (este mi auto vdacne natankuje), zatvori sa do garaze a kutiluje si, zahradu obriadi. Mne je niekedy smutno, ze taketo veci absolvujem vzdy bez partnera, ale furt lepsie bez partnera, ako s namrzenym ofucanycm chlapom, ktory takymto pristupom pokazi cely zazitok aj mne.
Cize nedaj sa, zober deti a hajde na vylet, zdudliaka ofrflaneho ignoruj.
Áno chodím na výlety a dokonca aj dovolenky sama. Muž ma odvezie na letisko a popraje mi šťastný let a peknú cestu.
Keď sa vrátim čaká ma na letisku s kyticou zatiaľ čo teba bude čakať s rozvodovými papiermi...
Šípim, že tam tých problémov bude viac než solo trip.
Já malo a nie ďaleko, ale mam kolegyňu,ktorá nemá problém- jej muž chodí na turnusy, ale keď je doma ide s nimi
A prečo mu nepovieš ty, že sa vzdalujete a keď to takto bude pokracovat, tak podáš návrh na rozvod ty. V com je problem? Že to stoji veľa penazi alebo čo? Lebo ak by len slo o jeho pohodlie, tak mu nevadi, že vezmeš deti prec a bude mat ešte viac kludu.

Vyhrážať sa rozvodom kvôli výletom ?
A čo sa on s koňom zrazil ?
Ok, nech sedí doma, vy chodťe a on nech si odpustí sprosté reči s vyhrážkami 🙈