icon

Čo ak matka dieťaťa klame o otcovi dieťaťa?

davidko2311
3. jún 2025

Čo ak matka dieťaťa klame o otcovi dieťaťa ?
Mám pocit že moja manželka má klame že otec nášho syna som ja od kedy som jej to prvýkrát povedal že pôjdem na testy otcovstva že sa mi to nezdá a nesedí tu niečo od vtedy sa správa divné a keď som chcel minule ísť alebo som jej povedal že idem na testy bráni tam syna dostať naschvál ho berie preč a podobne machinácie ☹️
Viem možno to divne vyznie a možno že to niekto bude odsudzovať ale pri mojej žene človek nikdy nevie 🤔🤔
Moja otázka teda spočíva vtom čo ak som bol oklamaný že som otcom dieťaťa aj keď to tak není ako ďalej vo veci postupovať je to dajako právne podložené ? Ďakujem za odpovede

maranco
3. jún 2025

@davidko2311 to je tvoja domienka, kúp si domáce testy otcovstva za 120-150€ nemusíš nikam chodiť ale pošleš vzorky slín na vyhodnotenie
a podľa výsledku sa rozhodneš ako ďalej

pasomnica
3. jún 2025

Prečo stále zakladáš nové témy?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
demodun
3. jún 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub 😂😂

januska12323
3. jún 2025

Ty s tým dieťaťom nebývaš keď mu nevieš zobrať sliny?

chrobak7
3. jún 2025

@davidko2311 Tak ty si ten, čo založil tému s otázkou, že či je normálne, že matka vášho dieťaťa chodí za svojim ex a ten ex sa hraje s vašim dieťaťom.

https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/je-v-poriadku-travit-cas-s-ex-manzelom-a-dietatom/#comment-89195065

Nie, nie je to normálne, ale teraz to už dáva zmysel a je to jasné. Ty nie si otcom dieťaťa. Je to ten jej ex.

davidko2311
autor
4. jún 2025
@pasomnica

Prečo stále zakladáš nové témy?

@pasomnica Som tu nový neviem ako to funguje 😁

ika02
4. jún 2025

Ahoj, koľko rokov má syn, aký máš k nemu vzťah? Chceš naozaj vedieť, či si jeho otcom? Ak máte pekný vzťah Vy dvaja (so ženou asi to škrípe), toto by ho definitívne zničilo. Rozmysli si to.

malinovka333
4. jún 2025
@davidko2311

@pasomnica Som tu nový neviem ako to funguje 😁

@davidko2311 v dnesnej dobe staci vlas na zistenie otcovstva.su rozne institucie ktore to robia. Vlas sliny,zubna kefka hocico to snad dokazes zohnat a nemusis to nikomu hovorit.na co to hovoris manzelke a vyhrazas sa jej.uz davno si to mal dat spravit ak mas nejake podozrenie.

chrobak7
Autor odpoveď zmazal
vanilla17
6. jún 2025

Jasné, že niesi jeho otec. Inak by ho pred tebou až tak nebránila. Veď aj ty ako otec máš právo tráviť čas so synom. A súhlasím s ostatnými čo tu radia a aj ja by som to spravila, že vzala by som syna na testy alebo spraviť doma.A keby to nebol tvoj syn, hoď jej papiere na stôl nech vidí a ty môžeš odísť. Veď je to len priateľka teda dúfam že len priateľka lebo píšeš raz tak raz inak.a chlapec má len 4 mesiace, takže mu neublížiš.