Čo by som nikdy nepovedala nahlas, ale tu to napíšem
Caute,
tak u mna: Neznášam manželovu mamu, ale hrám divadlo a celkovo nie som šťastná a neviem, ako to zmeniť.
ja poviem vzdy vsetko nahlas. takze nemam co .
Nie si stastna v com?
Obcas ma deti dokazu tak nahnevat, ze mam chut im vykricat nieco alebo ked sa ma uz po 1500000x pytaju to iste, mam chut im odpovedat nejak nedistingvovane. Ale nepoviem to, idem radsej na balkon naratat do 10, predychat, vratim sa k nim a som mila.
mozno keby si prestala hrat divadlo a naucila sa vychadzat s ludmi bola by so stastnejsia
Nic ma nenapada ja som taka co na srdci to na jazyku. Musi to byt tazke existovat s takou negativitou zivit ju v sebe a este sa tvarit ze nic . Snad s tou svokrou nežijete . Ale Ona zije rent free v tvojej hlave ., davas niekomu priliz velku moc nad tvojim zivotom .
Toto sú také vymyslené témy,že mi je trápne
nežijem so svokrou, ale je to človek, ktorý ma dlhodobo ovplyvňuje spôsobom, ktorý nie je zdravý. A nie preto, že by som sa nevedela prispôsobiť alebo nevedela s ľuďmi vychádzať. Ale niekedy sa už len snažím prežiť deň, zachovať pokoj kvôli deťom a hrať tú hru, lebo si už unavená z bojov, ktoré nikam nevedú.
tak s nou sa nekonaktuj. a bodka
ja som na tom ze uplne podobne ale nehram hru, rozpravam a davam najavo co sa mi nepaci……no je to peklo, radsej som mala hrat hru. Zit s narcistami je extremne tazke.
niekedy natrafím na klienta , o ktorom si pomyslím po jednom - dvoch stretnutiach ..no ale ty si riadny debil , samozrejme mu to nepoviem . naďalej mu dvíham telefóny a riešim jeho veci . Keď to presiahne mne únosnú hranicu , rozlúčime sa slušne.
Nepovedal alebo možno niekdy som povedala ale nie prijamo .
Nenávidím svokrovcou sú to hnusný a zákerný ľudia a falošný a to je ešte slusne.
ja by som o sebe povedala,že v reále som x krát horšia ako tu na mk😀 tuto sa dokonca častokrát aj krotím ak píšem niekomu nejakú odpoveď alebo všeobecne len nejaký komentár.Normálne som ostrejšia a je mi jedno kto si čo pomyslí.Nechápem tomu.. čo by mi práveže tu malo byť jedno lebo ma nikto nepozná.Takže ja to mám skôr naopak🙂
Možno ste si ľudsky nesadli s p.svokrou, ale pomôže Vám, ak budete mať na zreteli,ze je to matka Vášho manžela,a tak sa s ňou naučíte vychádzať čo najlepšie a zároveň pre pokoj v rodine robiť kompromisy
Nič také nie je. Všetko čo poviem by som sem napísala a naopak tiez
Zaujímavé, že svokra je tá zlá, tá čo za všetko môže. Hmmm, len manžela vychovala dobre však? Ak sa ti niečo nepáči, tak jej povedz, že to tak nechceš, veď už malé deti vedia povedat, čo áno a čo nie. Hádam si dospelá nie? Ak ti tak vadí, snaž sa s ňou nestretávat a budeš mať šťastný a kľudný život.
niekedy natrafím na klienta , o ktorom si pomyslím po jednom - dvoch stretnutiach ..no ale ty si riadny debil , samozrejme mu to nepoviem . naďalej mu dvíham telefóny a riešim jeho veci . Keď to presiahne mne únosnú hranicu , rozlúčime sa slušne.
@subartic ku mne v práci tiež často príde niekto, kto mi dvíha tlak, dokonca ho mám v mobile uloženého nie jeho menom, no všetko riešim k spokojnosti klienta. Aj sa s ním milo rozlucim aj opäť milo privitam.
To pri deťoch mám aj ja. Ale tak to je asi často. Nádych výdych a odpoveď kľudná. Svokra je téma nevyčerpateľna. Že sa cítiš nešťastná,asi budeš vyhorena. Trochu priestoru pre seba keby sa dalo nájsť.
Mňa vytáčajú súrodenci a mama. Drží ma to, že muž je so mnou. Ich nezmením, tak to nechcem riešiť, hoci niekedy si porevem
Skús chodiť na psychoterapie... A nezabúdaj, že s našimi manželmi si berieme aj ich rodiny. Svokru nie si povinná mať rada, ale aspoň ju nejako vystáť, to by si sa naučiť mala. Bohužiaľ, do nášho života vstupujú aj ľudia, ktorí sú nám nepríjemní, ale je len na nás, ako sa s tým vysporiadame. V podstate to, že ju nemáš rada, je len a len tvoj problém... Kedysi som čítala také motto: "Život nám nekladie prekážky pre to, aby nás trestal, ale preto, aby nám ukázal, v čom nie sme dokonalí". Čiže je len na tebe, ako sa s touto "prekážkou" popasuješ.
Nemám rada faloš a preto sa bavím s ľuďmi narovinu.
Toto musíš riešiť lebo dopadneš veľmi zle. Nesmieš to dusiť v sebe treba to niekomu povedať. Najhoršie je to mat v sebe a tváriť sa že nič. Ja som na to prišla až po rokoch čo všetko sa skrývalo za tým že som sa tvárila že nič. Syndróm vyhorenia. O ktorom som si myslela že mne nehrozí pretože okrem problémov zo svokrou žijem šťastný život. Teraz z odstupom času dom prišla na to že som mala Syndróm vyhorenia. Veľa príznakov tomu nasvedčuje, ktoré som mala vtedy a teraz po jej smrti zmizli. Rieš to prosím.
Nemusíš ju milovať ,ale už len preto,že ti vychovala manžela,si zaslúži aspoň slušné správanie,hádam by si jej nepovedala do očí,že ju nenávidíš.možno ani ona teba nemá rada,ale si nevesta,tak sa hádam aspoň snaží nejako vychádzať.Pochopíš,až keď aj ty raz budeš svokra
To ak Ta ovplyvnuje svokra zalezi len na Tebe. Si predpokladam dospela,nezbavena svojpravnosti. Mas svoju rodinu,svoj zivot svokra nech si zije svoj

A teraz pekne pod svojim nickom a nie anonymne ,ako to ocakavas od iných 🙂