Čo robiť, keď partner trávi veľa času na toalete?
Ahojte, idem sa sem anonymne vyliať. To aj váš chlap robí, že 3 minúty pred odchodom z domubsa rozhodne ísť tróniť a sedí tam hodinu? Nervy ma žerú, že by som trhala krčné tepny🤬!!! DOBRE VIE, ŽE MÁME BYŤ NA MIESTE ZA 10 MINÚT, ALE OÁN MUŽ SI IDE VYS*ÁVAŤ AKO KEBY NIČ NEMAL NA ROBOTE...
Prisahám Bohu, že zomriem skôr ako on a to len preto, lebo ma zrádnik lapí z neho...🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nepomôže ti ani rozviesť sa s ním, ani zabiť ho, lebo toto robia úplne všetci muži 🤣
@januska12323 jediné miesto v dome kde má pokoj od všetkých a bez stresu 😀
pošli ho tam skôr, tak ako v škôlke aj keď ešte netreba ale preventívne pošlú deti na wc
Robí....hodinu všetkých naháňa nech nemeskame a potom ho čakáme.Ked nečakáme dcéru, ktorá si robí vlasy tak chlapa
Treba zaradit viacej vlaknin a uz tam nikdy nebude sediet hodinu, ved to nie je normalne a ani zdrave. 🤦 Ak tam tuka do tel. tak k tomu sa radsej ani nevyjadrujem...
moj ma zase uchylku - sprchovanie a holenie sa ked sa uz ostatni obliekame 🙂 no nezabila by si ho 🙂
Asi sa mu zo stresu, že má niekam ísť, spustia tlaky...
Ja osobne občas tiež vysedávam, ale to je zlozvyk spojený s čítaním letákov či mobilu, nie že by to bolo treba. 😈
Budeš prekvapená, my to máme zo stresu. Oboch nás to pri určitých okolnostiach chytí. Takže nervy by som kv tomu nemala radšej starosti
Kamoska ma muza a ten sere 4-5x za den 😂
Buchli sano ked sa pripojili na kanalizaciu 🤣🤣
Autorka. Mate deti? Lebo ak nie, tak toto je predpríprava a u detí to budes mat ako "povinnú jazdu". A vždy iba vtedy, keď budeš v časovej tiesni...
Ja to objasním, som uzrozumená, že keď sú deti a bývaš v byte, tak je to trucovňa, ale my nemáme deti. On si tam hrá kktiny na mobile hry😂😂😂 mám s tým osobnostný problém, lebo som typ človeka, čo JE dochvíľny a môj drahý je presný opak. Navyše som cholerička a to je zlé kombo🤣🤣🤣 skúšala som to všeliak- povedať, že máme byť na mieste o pol hodinu skorej, ako normálne, odísť bez neho, vyhrážky, oznam pár hodín v predstihu o presnom čase, kedy zatváram dvere ma bytrle zvonku- nič nepomáha. Fakt ma má poraziť?😅
No ako vidíš, štve to iba Teba. Ak to prestanes riešiť, on to robiť nebude 😄 a u deti: trucovať je niečo iné. Im proste treba ísť na WC vždy vtedy, keď už stojíš pri aute...
To aj môj muž má na všetko čas a ja musím byť všade skôr,zvykla som si ,že chodím úplne presne alebo neskôr
A ešte navyše, ja som pred ním bola dlho rokov sama, žila som sama a teraz sa neviem vysporiadať s tým, že máme na 3 izbový byt jeden záchod a ja musím chodiť na malú do vane, lebo pán muž si sedí na wc🤣🤣
@minenkak Drahá, prosím nájdi mi 3i byt d dvoma wc😅 v dome áno jednoznačne, ale ja mám komunistický trojizbák
Máš tri možnosti. 1.Prerobiť byť a dat tam ešte 1 wc, 2.kúpiť iný byt, 3.vyhodit chlapa z bytu 🤣
Ja to u nás volám situačné sranie. Akonáhle sa drahy dostane do "stresovej" situácie ide v momente na záchod . Sedí tam aj pol hodinu
U nás je to chvalabohu iba ráno pravidelne od 6 do 7mej je tam zavretý kým neodídem o 7mej po rannom cirkuse s malou do skoly...vtedy zázračné odomyka a hotovo 😅
A ja som za 20minut doma a on si pripravuje raňajky s kľudom anglicana🫅
Ale my máme 2 WCka tak preto mi je to suma fuk

staci mu len zobrat telefon a bude raz dva hotovy ;)