icon

Čo robíte s mužom, ktorý vás vie totálne zdemotivovať?

26. aug 2023

Ženy prosím poradte, čo robíte s mužom ktorý vás vie totálne zdemotivovať, je úplne negatívny, večne nervózny? Už ďalej takto fungovať nevladzem a nechcem. Doteraz som to mala na háku ale dnes je tomu prvý deň kedy už mi je na vracanie, točí sa mi z toho hlava a keby som mohla tak ho niekam najradšej pošlem. Asi mám na neho alergiu.

timeabb
26. aug 2023

Ahoj, odpovedala si si vo vete sama - ,,už ďalej takto fungovať nevládzem a nechcem”. Ak sa to dá, čo verím, že áno, tak je ideálne priateľa nechať tak. Je to toxický človek pre teba, ktorý ti nosí zlú energiu a tá sa na teba lepí čím ďalej, tým viac. Poznám to z vlastnej skúsenosti lebo s takým energetickým upírom som bola denno-denne .. úľava prišla až keď som to skončila. Držím palce ! 🍀

sheila121
Odpoveď bola odstránená
blancheporte
26. aug 2023

Môj má sem tam také hlúpe reči,že len komentuje,čo komentovať nemá,dáva rady známym,ako majú vychovávať deti, všetko je zlé,na všetkých hundre. No a vtedy mu len poviem,nech sa zbalí a ide robiť nervy svojej matke a svojim dvom slobodným sestrám. Rozumej: tam ho nechcú!!! No a hneď sa skludni a už je normálny.

daniela2202
26. aug 2023

Takéto alergie sa liečia iba rozvodom 😂👉

oli18
26. aug 2023

@sheila121
@daniela2202 to radia tie, ktore chlapov nemaju 🤣🤣🤣

sheila121
Odpoveď bola odstránená
oli18
27. aug 2023

@sheila121 muzi a zeny su tak odlisni, co je vedecky dokazane, ze nie je mozne mat super vztah so ziadnym muzom. Vztahy treba budovat, jeden druheho korigovat, vychovavat. Je to nikdy nekonciaci proces. Ja nim prechadzam uz desatrocia a nie je idealny, ani nebude.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
tenerifka
27. aug 2023

@oli18 presne tak, idealny vztah aj po 30-tich rokoch moze byt tak jeden zo 100. Ale co urobit? Po tolkych rokoch asi uz nic....ale ak ma autorka len frajera a 25, stale to moze nateraz ukoncit a hladat inde, mozno sa jej podari byt tou jednou zo 100. A teda najma ak jej to s nim uz sposobuje aj fyzicke problemy, ako ona sama popisala

sense
27. aug 2023

S takým mužom nič.
A teda masochistka nie som aby som trpela bolesti hlavy alebo pocit na zvracanie dobrovoľne
Na vzťahu síce treba pracovať, ale musia to chcieť obaja a obaja sa zlepšovať. A nie ze len jedna strana sa snaží a trpí. To je pre mňa čistý masochizmus

daniela2202
27. aug 2023

@oli18 mali sme zlato, a takto sme to poriešili 😂😂😂😁😁😁

huxy
27. aug 2023

@oli18 aj ja som bola taká hlúpa a naivná, keď som žila s takým človekom. U nás bol problém aj alkohol a pred rozvodom aj nevera. Ale keď sa všeobecne pozriem na to manželstvo, tak 100%, že taký človek trpí nejakou psychickou poruchou. Ex bol tiez večný negativista a bol nervózny (kým si nevypil). Večne na niekoho nadával, len on a jeho rodina (rozumej jeho rodičia a brat-nie ja s dcérou,), sú lietadlá. Ja som síce dlhšie videla problémy, no vždy som dúfala, že sa nieco zmení. Že ak sa budem ešte viac snažiť, tak to bude fajn. No nie, nebolo. Musela som ja dospieť do štádia, že tak som ďalej už žiť nechcela. I keď je možné, že bez tej nevery by som to ďalej znášala, a bola by zo mňa zostarnúť a zatrpknuta troska dnes. Ale jedno už viem, taký človek sa nezmení. Ak by sa zmeniť chcel, robil by všetko preto, bez potreby zbytočného slubovania by konal.

leskovael
27. aug 2023

Nebola by som s takou osobou a nechápem ako to môže niekto tolerovať. Robím s ľuďmi, často prídem do kontaktu s ľuďmi maximálne bez emócie, zduté tváre, zvláštne osobnosti.. Snažím sa "nesúdiť", veď každý je nejaký, ale vždy si iba poviem, že nechápem, ako niekto takého človeka dokáže vystáť doma a dobrovoľne si ho nechá v živote. Pre mňa sú to ľudia vycuciavači. Nechcem takých ľudí vo svojom živote.

mikadooo
27. aug 2023

Najjednoduchšou cestou by bolo naozaj odísť. Predpokladám ale, že to sa nedá? Ak nemôžeš od neho odísť, tak jednoducho ignorovať. Mlčať. A keď sa z tej nálady dostane, tak sa ho opýtať, či si uvedomuje, koľko negativizmu okolo seba šíri a ako to pôsobí na teba. Či si nemôže svoje názory a myšlienky nechať jednoducho vo svojej hlave a neprezentovať ich pred tebou ako jedinú pravdu. Ak by to nepomohlo, ja by som šla kvôli svojmu duševnému zdraviu k psychológovi a jemu by som povedala, že nezvládam tie jeho negatívne myšlienky a už mám z toho psychosomatické problémy. A chcem to riešiť touto cestou, keďže odísť od neho nechcem/nemôžem. Ešte ma napadlo, také, že bezdrôtové slúchadlá na uši a hudba do toho, to by nepomohlo? Set kopec jeho brblotov len tak vypúšťaných do vetra by si proste nepočula? Aj vy som mu to vysvetlila - nechcem počúvať jeho negativistické reči 🤷🤷🤷.

oli18
Autor odpoveď zmazal
lujza123
27. aug 2023

Co s nim robím? Volám ho ex 😂😂😂

lujza123
27. aug 2023

Takyto ľudia sú ako pleseň, postupne sa rozlezu všade a otravia všetko svojim negativizmom....

yanka8952
28. aug 2023

Ak s ním chceš zostať, zameraj sa na to, čo mu chýba, možno potom pochopíš, prečo je aký je. A ak bude pripravený, môžeš mu povedať, čo chýba tebe. Nezabudni hovoriť vo forme JA cítim, MNE chýba atd...

kukuk29
28. aug 2023

@blancheporte 🤭👏

simca06022011
28. aug 2023

ignorujem, idem von :D jeho mindraky nie su moje, snahy rozpravat sa boli, ak je niekto neustale nervozny a negativny, je to v prvm rade o nom. Aj keby vsetko islo podla neho, najde si nieco ine. Cize ja oznamujem, idem tam a tam, mas naladu, aha nemas, nevadi idem bez teba.. a tak.. ked vidim, z eje kopa nervov, nejdem s nim nikam ani keby ma prosil, viem ze sa dohadame uz po ceste :DD lebo z auta nie je kam ujst :D
Cize ked skusis pokec a pod vecicky, nebude fungovat, tak jedien naucit sa fungovat tak, aby to na teba malo minimalny vplyt,a lebo sa na neho vykaslat (to iste plati aj naopak, pri ufrflanych zenach, je tu teraz ina tema na to :DD ). Jedna vec je ked sa niekto znervoznuje, lebo nie je lyzicka umyta z umyvadla a ina ked ma stres z prace a existencne veci. Tam sa tie veci uplne odlisne riesia :D jeden potrebuje panvicou po hlave, druhy odreagovat.