icon

Čo s kamarátkou, ktorá sa stále sťažuje?

20. apr 2023

Boli sme každý deň v kontakte.Teraz keď sme tak sa len sťažuje na všetko, všetko vidí čierne.Ze ona sa má zlé jej sa nič nedarí.Pritom nič sa nedeje,len si zle nahovára.Ma dobrú prácu chce dať výpoveď,lebo sa jej tam nepáči.Vybera si potom sa sťažuje že ona nemá šťastie ani na pracu na nič.Odpoveda jednoslovne, alebo keď si píšeme dáva si len palec.Ked sa opýtam ako sa má,hneď útočí že čo má to zaujíma,že dobre viem že sa má zlé.A podobne reci.
Zdá sa mi že takéto kamarátstvo už nikam nevedie,no nechcem len tak zahodiť dlhé roky čo sme boli najlepšie kamošky.Co s tým?

zelenakobyla123
20. apr 2023

Kamarátka môže trpieť depresiou, mala by skúsiť navštíviť psychológa. Ale inak je veľmi zbytočné si držať pri tele ľudí, len za to, že sa poznáme dlho. Hlavne ak sú to ľudia ktorí nám len uberajú energiu a sú toxickí.

karolinakr
20. apr 2023

Dajte si pauzu, nrmusiš ju naveky odstrihnuť, ak by ta to malo trápit

truthy
20. apr 2023

Tiez som mala taku kamosku, aj ked som ju mala najradsej na svete, totalne ma oberala o energiu, a tej mam sama dost malo :D Stretavam sa s nou len velmi obcasne, pretoze sa to skutocne nedalo pocuvat. Ona si to mozno ani neuvedomuje, ale ona sa uz ani neusmievala. Stale len same pindy a staznosti.

katarinka89
20. apr 2023

Tak kamarátstvo sa prejaví aj takýmto sposobom- keď je niekomu na ho.no, či mu budeš oporou alebo ho doslova odpalkujes....nie každý sa môže mať dobré....ešte k tomu v dnešnej dobe

nnnuuunnn
20. apr 2023

Odstrihnúť sa. 😎

autor
20. apr 2023

@truthy Táto moja to isté na všetko len sťažovať sa.
@katarinka89 Lenže ona sa má dobre len problém je že s ničím není spokojna a nič si neváži čo má

katarinka89
20. apr 2023

Tak potom ju neries- zbytocne na seba lepis jej stavy

domkakvet
20. apr 2023

Tak nema svoje obdobie a co je na tom, nie kazdy sa ma stale len dobe.

eva8
20. apr 2023

Možno sa ti len zdá, že sa má dobre.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
marca12
20. apr 2023

Ja som sa od takejto kamosky odstrihla. Oberala ma o energiu,na vsetko nadavala,na vsetko sa neustale stazovala,k detom sa spravala skaredo a na to som sa uz nemohla pozerat. Aj som sa jej snazila pomoct,vliat jej svetlo do zivota,no potom som si uvedomila,ze ona bola vzdy takato a niet jej pomoci. Prestala som sa jej ozyvat. Stretneme sa mozno raz do roka a mam dost. My nie sme zodpovedne za zivoty inych a nevieme spasit vsetkych. Clovek,ktory si nic nevazi,nech sa zhryza sam.

3009
20. apr 2023

Aj ja som mala takú kolegyňu, pokiaľ sme spolu robili tak sme boli aj kamarátky, ale ak už nerobíme tak aj kamarátstvo prestalo presne, že stále len jej problémy, na všetko nadávať a už sme sa ani nemali o ničom rozprávať, tak sme priateľstvo nechali tak do stratena a nevoláme si a nestretávame sa, lebo ma neskutočne oberala o energiu a bola pre mňa toxická.

veroonr
20. apr 2023

Ak je to fakt dobra kamoska, asi by som jej na rovinu povedala ze sa mi zda, ze v poslednej dobe vsetko vidi cierne. Ci si to uvedomuje, pripadne ked sa jej nejake veci vo svojom zivote nepacia, ci chce zmenit tie veci (napr. pracu) alebo svoj postoj. Lebo ti na nej zalezi a zle sa ti to pocuva. Zariadis sa podla jej reakcie a zaroven budes v klude, ze si ju nehodila len tak cez palubu ale snazila sa ju nakopnut

denithestrange1993
20. apr 2023

Takych ludi pozna asi kazdy,co maju cely zivot len a len smolu. Zbytocne si ich drzat v zivote. Presuvaju na okolie len svoju negativnu energiu. Oni sa vykecaju od svojich mindrakov a ty aby si potom bola doslova psychicky vycucana. Ok,kazdy ma tazke obdobie,ale co je vela to je vela.

autor
21. apr 2023

@veroonr Presne toto som jej povedala čo píšeš plus som sa jej opýtala ako jej môžem pomôcť aby jej bolo lepšie.

veroonr
21. apr 2023

Tak potom kde je problem? Ked sa chyti, treba pomoct, ked stale len frfle, treba sa odpojit

kristina1927
7. jan 2024

No moja zlatá mám podobnú skúsenosť je to hrozné počúvať dookola ak tej.osobe stále niekto krivdi stále niečo vadí a večne ako bútlavu vrbu využíva mňa a môjho muža (oni sa poznajú 20 rokov)je to jeho ex bože a hlavne teraz chodí na výšku ,lebo si spravila strednú ako praktická sestra a teraz na výšku a myslí si ,že z hovna spraví hmmmm no čistý teror niektorý ľudia sú nespokojný sami zo sebou a všetko nešťastie si pritom zapríčinili sami aj táto už vystriedala x prac vlastne odkedy si vhupla do hlavy tak vystriedala 3 pozicie zdrav.sestry a keď ma debku bombarduje môjho chlapa poradte čo robiť 7 rokov som s mužom ,ktorého uhána jeho ex ,lebo nik iný jej nevie poradiť a pomôcť ,len môj chlap raz ma z nej jebne