icon

Čo si myslíte?

bsodbue
26. nov 2022

Som zúfalá potrebujem názory nestranné (prosím rozumne ak nechcete napísať nič normálne tak nepíšte radšej nič) mám priateľa, žijeme spolu nepracuje doteraz mal mama hotel ja pracujem všetko ťahám do práce ísť odmieta má bohatých rodičov a stavkuje tým sa vraj užívý veľa prestavkoval dlho sa mu nedarilo kus sa mu dariť začalo a do práce ísť odmieta, máme spolu byť jeho rodičia prispeli dákymi peniazmi no aj tak som väčšinu zaplatila ja minula som na neho možno 3000 niečo prestávkoval niečo minul na alkohol žuvacie tabak a na iné veci. Prvý krát mi poslal 600 eur z toho čo vyhral aj to mi vykrikuje. Nonstop mi klame a klame aj rodičom. Ja robím 12 tky takže nie som doma keď ja neupravené nenavarim tak nikto som často v práci aby som to potiahla aj to je zle lebo že nie sme spolu.Teraz chcel ísť na akciu bola som veľmi chorá a chcel ma nechať doma samu bez ohľadu nato ako mi je vzala som si onkunkvoli nemu. Stále mi klame za stávkovanie klame aj rodičom, povedal mi že nechce aby som šla bez neho do clubu lebo tam sa ľudia chodia len poriešiť s niekým no on šiel.Klame mi aj v drobnostiach aj vo vážnych veciach.Nic pekné pre mňa nie je schopný urobiť maximálne mi tak uvariť čaj aj to po mne kričí že ho hneď nevypijem.Vela krát ma skoro poviedol respektíve podrazil . To je len veľmi v skratke lebo je toho veľa prosím nejaký názor ďakujem

Strana
z2
veronikaszabova
26. nov 2022

@bsodbue naco ti je taky chlap? 🤦

daniela2202
26. nov 2022

@bsodbue dievčatko zlaté.... vieš všetko, že je to naprd.... už len odvahu a vykopnúť - odchod- vymazať.... ty chceš mať na krku takéhoto darmožráča-gembléra?
Na svete je xy chlapcov-mužov

lenka7477
26. nov 2022

Nejaký názor ? Je len jeden - pošli ho domov k mamke späť ! A veľmi rýchlo .

veronika3110
26. nov 2022

@bsodbue moj názor je, ze to nie je ideálny partner na zodpovedný, rovnocenný, plnohodnotný a perspektívny vzťah.. čo vlastne vieš aj sama.. čo aj mu rodičia zomrú a ty budeš na RD za 380€? Čo potom??

evka258
26. nov 2022

@bsodbue predstav si, ze budete mat dieta....aky vzor pre neho bude ten tvoj frajer....len dalsi gambler z neho vyrastie. Zasluzis si nieco lepsie....on zije mimo reality....a o teba sa nikdy nepostara alebo sj to ti vykrici....

ovaaa
26. nov 2022

Na čo ti jaký chlap? Ja by som vysporiadala čo treba mala kľudný život s niekým iným. Už len fakt, že nepracuje a vedie život aký je by som spozornela a do vzťahu nešla.Na koho je písaný byt?Do ruky mu žiadne financie nedávaj.

marca12
26. nov 2022

@bsodbue a preco si s nim?

sense
26. nov 2022

Co si myslim? Ze naco ti je taky chlap a co je na nom take uzasne co milujes. Kebo jedibe co ma bapada, su jeho bohati rodicia.

deti95060810
26. nov 2022

to môže niekto aj takto trpieť a mať doma takéhoto darebáka? Sa mi nechce veriť aby bol niekto taký nerozumný ...

bsodbue
autor
26. nov 2022

myslela som si respektíve čakala presne takéto reakcie a máte pravdu len on mi tvrdí že som hystérka a že mu zakazujem keď poviem chod do baru vypi si aké neopi sa nechoď do klubov keď to nechceš odo mna nech to robím...proste neviem už sama cítim sa ako bláznivá...cítim úzkosť aj včera šla som chorá kvôli nemu na tú akciu a on sa so mnou rozišiel že vraj ja idem baliť taxikárov úplne odveci lebo bol už opitý trepal dve na tri napisal mi že už je doma lebo bol veľmi veľmi opitý a že ide spať o 4 hodiny mi volal a klamal mi že sa teraz len zobudil a pritom šiel s klubu potvrdili mi to ľudia ktorých donútil klamať že tam nebol aj to keby mi povedal veľmi chcel ísť na odrejsky jarmok v br a ja som bola vyčerpaná z práce a veľmi chorá keby mi sám od seba povedal že láska si chorá máš teploty krvacam už asi 30 dní odspodku a viacero veci mám fyzických čo som na Tom zle že ostanem tu s tebou nenechám ťa samu tak keby vidím aspoň tu snahu záujem sama mu poviem okay poďme ja si dám pnku a budem sa liečiť doma a ty chod lenže on mi stále len klame vo všetkom ...proste nie len mne ale aj rodičom včera chcel zobrať ocovi peniaze z kancelárie som mu to zakázala nech nekradne že radšej ja mu pošlem alebo nech si radšej vypita nevedia o jeho stávkovani lebo aj v Tom aj vo všetkom klame aj im aj mne, mna by ani nenapadlo ísť od neho keby bol tak chorý ako ja ale on zakazdu cenu ja by som tú robotu odtrpela aj chorá aby sme mali peniažky ale on len preto že chcem ísť sa začal vyhovárať na moje zdravie...nie preto že by mu na mne záležalo ale preto lebo chcel ísť na tú akciu ...žijeme spolu ja som zaplatila depozit realitke všetko napriek tomu že by som o tie peniaze prišla som mu navrhla sa presťahovať keď je nešťastný ale on sa chce stále len baviť pričom keby ja idem do clubu bez neho nahneval by sa...robí plno hlúposti klame nonstop každému a myslí si že vyzije zo stávkovania a s rodičov zato že sa mu chvíľu darí aj keď vie že to nie je stabilny prijem...teraz som v jeden deň musela ísť do práce a bola som veľmi chorá už vtedy a vedel že mám vybitý telefón. Keď som odchádzala z domu hovorím mu že mám vybitý mobil nabíjačku mi niekto ukradol a vedel že sa nemám ako dostať domov lebo na lístky tam stroj nebol a nemohla som si ani kúpiť keďže som mala vybitý telefón začalo pršať navyse a nemala som dáždnik mala som mať vyšetrenie o hodinu nato ani som ho nestihla lebo sa na mňa vykašľal a ja so. Musela prosiť známeho nech ma odvezie....skrátka som už vycerpana

lesana25
26. nov 2022

Môj názor - aká išla, takého našla. Asi nebudeš práve najbystrejšia, keď živíš lenivého dospelého gamblera. Asi si si myslela, že keď ma bohatých rodičov, že sa aj tebe z toho niečo ujde, co sa teda aj stálo. Peniaze na byt vám dali, takže na lv budete asi obaja a ty si teraz takpovediac v riti a nevieš ako z toho von.

bsodbue
autor
26. nov 2022

A to mi tvrdí že ma miluje tak prečo mi tak ubližuje?

bsodbue
autor
26. nov 2022

Vôbec by ma nenapadlo brat niečo od jeho rodičov nie som taká o peniaze mi nejde veď aj tak žiadne od neho nemám, nedali nám peniaze na byť len kúsok prispeli oveľa menšiu čiastku ako ja a ďakujem že píšeš že nie som najbystrejsia som len zaľúbená a ano zrejme naivná ale tak to už proste je

veronikaszabova
26. nov 2022

@bsodbue pocuj, to je ten isty z tvojich minulych diskusii?

jan510
26. nov 2022

Lebo je to manipulativny blazon, povie ti co chces pocut. Zeny vacsinou trpia ovela viac ked im povoe chlap ze ich miluje. Lebo neopustia niekoho kto ich miluje. Teda zeny co nemaju sebavedomie a maju zlu priklad v rodine kde vyrastali. Rodicia ich citovo zanedbavali preto kvoli laske su ochotne trpiet takner vsetko.
Treba si vsimat skutky hlavne, ten kto ta miluje dqva to najavo hlavne skutkami.
Taketo manipulativne typy nakecaju kadeco a skutky ziadne. Plus vidis sama ze je nevyzrety a zavisly od stavkovania. Nevyzrety jedinec a zavislak si moze mysliet ze zaraba stavkovanim🤦

selest
26. nov 2022

A preco ako potrebujes radit? Precitaj si to po sebe a aj sama zistit co mas robit. Chces tak zit cely zivot, nech sa paci. Alebo nechces tak nieco rob. On ani jeho rodicia ani my s tym nic neurobime..

bsodbue
autor
26. nov 2022
bsodbue
autor
26. nov 2022

@jan510 myslím že detstvo som mala dobré nezanedbavali ma lásku mi dávali najavo

bsodbue
autor
26. nov 2022

@selest čítam si viem čo mám v hlave a čo mám v srdci ale bije sa to píšem sem lebo som už na dne a zmätená preto potrebujem radu

bsodbue
autor
26. nov 2022

@bsodbue respektíve nazor

veronikaszabova
26. nov 2022

@bsodbue takze s tymto si par mesiacov? Odid, cim skorej, tym lepsie.
Inak mas strasne zly vkus na chlapov. Kazdy jeden bol top chlap 🤦

jan510
26. nov 2022

Tak coho sa bojis pptom? Ze ostanes sama? Akoze toto vsetko trpis pre lasku? Ved on ta ma na haku

bsodbue
autor
26. nov 2022

@bsodbue nehnevajte sa na mňa prosím že sem píšem respektíve nemyslite si nič zle proste som zúfalá tam skúšam cokolvek

radkasswe
26. nov 2022

Väčšinou to býva presne opačne a keď zena je lenivá a stávkové, klame tak tu sa ženy zastavaju práve jej ale keď to je chlap tak mordor... Napiš si + a - a vieš na čom si

jan510
26. nov 2022

@veronikaszabova ano ale v rodine lasku podla nej dostavala. 🤦

madeline1
26. nov 2022

@bsodbue precitala som to len do polovice a pytam sa, cim ta taky pritahoval?

veronikaszabova
26. nov 2022

@jan510 tiez ma to prekvapilo... 🤷

jan510
26. nov 2022

@bsodbue a plan so svojim zivotom mas aky dalej? Cakat ci sa henten nespamata? Alebo si s nim zalozit rodinu a cakat ci ho dieta zmeni🤔

0silvia0
26. nov 2022

@bsodbue nemusis vypisovat podrobnosti,nadych, vydych, skus pisat vecne, strucne. Kazdopadne nie ste v poriadku obaja. On je posahany klamar a manipulator a ty naivnucka naivka, ktorej staci natrepat par blbosti a hned sa jej zahmlie usudok.

januska12323
26. nov 2022

To sa ani nedá čítať. Nadáva ti, nezarába, peniaze ak nejaké má strčí do stávok, nevarí, neupratuje, nestará sa o teba keď si chorá.... Nenašla som zatiaľ ani jedno pozitívum. Prečo si sa s ním dala dokopy? Ešte aj byt s ním kúpila.

Strana
z2