icon

Čo si myslíte o mužoch, ktorí hľadajú iba priateľstvo?

26. jún 2021

Co si o takych myslite ? Sice radi flirtuju a o par tyzdnov na to z nich vylezie, ze oni nehladaju vztah, ale iba priatelstvo.

laurika999
26. jún 2021

Ja si skôr myslím, že za tým slovom "priateľstvo" maskujú výraz "kamarátka z výhodami". Sex bez záväzkov.

savanna
26. jún 2021

@laurika999 presne si to vystihla 😁. Este som asi nestretla chlapa, ktory by hladal u zeny ciste, platonicke priatelstvo, kamosku na pivo, na futbal, zensku dusu, ktorej sa moze vyrozpravat 😀

siska53
26. jún 2021

@savanna Ja veru ano, mala som a mam kamosov, kde slo a ide naozaj len o kamaratstvo a nic viac. Samozrejme, su aj taki, co chcu viac. A aj tu kamosku s vyhodami.

viestta
Odpoveď bola odstránená
monka105
26. jún 2021

Mne raz jeden takýto ,,priateľ” svojho času tiež odpálil dekel. Na instagrame názov účtu teda veľmi výstižný, nezabudol napísať, ako len ide okolo a že som ,,pozerateľná stvora”, celkom som sa chytila na jeho sarkazmus, tak keď ma pozval von, nebola som hneď proti, ale ešte predtým z neho vyliezlo, že nemôže piť alkohol, lebo ten by z neho manželka zacítila a či nepôjdeme len priateľsky na čaj. 🙈😂😂 Tu to u mňa skončilo, tento typ ,,priateľstiev” so ženatými chlapmi sa mi hnusí, no ale pán aj zabudol, že mi vôbec písal a skoro po roku sa ozval znova, znova iba šiel okolo a znova ma prívlastkoval pozerateľnou stvorou. On takto musel vypisovať x ženám, ktoré potom ,,priateľsky” volal na čaj. Ľutujem jeho manželku, dúfam, že raz zistí čo za chuja má doma a nájde si lepšieho.

kkovacovak
26. jún 2021

Čo si mám o nich myslieť? Tak radi flirtujú, chcú sex a nechcú vzťah. Normálna vec aj u žien. Nie každý chce hneď s tým druhým stráviť zvyšok života a sex je ľudská potreba. Ja som tiež po rozchode nechcela hneď vzťah ale vždy som bola fér a keď sa niekto namotal tak som to riešila narovinu. Nechce vzťah, ty chceš tak hľadaj inde. To že niekto nechce vzťah z neho nerobí zlého človeka.

whatever1
26. jún 2021

@monka105 som sa dobre nasmiala😆

mell27
26. jún 2021

@savanna asi neuveríš,ale ja takého kamoša mám, 😁 nikdy medzi nami nič nebolo a trávime spolu všetok voľný čas 🙂 proste sa máme o čom baviť,máme spoločné záujmy, humor...

nikpa
26. jún 2021

Kamarát taky rád. To je ich akože priateľstvo 😅😅

danieli
26. jún 2021

😂juuuj smejem sa, az sa kotulam, nuz nehlada teba...nestretli sa vam priority vztah/sex

andreatytler
26. jún 2021

Tak mu povedz ze ty nehladas vztah ale iba sex... ale kedze on chce priatelstvo, no tak nic a otoc sa odid.

angel993
26. jún 2021

@mell27 aj ja som mala takého kamoša. Ale žiaľ odcestoval a ja som sa tiež presťahovala. Z vlastnej skúsenosti viem, že nie všetkým mužom ide iba o sex.

danica2711
27. jún 2021

že ho tých pár týždňov presvedčilo, že nechce vzťah ani sex s tebou a chce ísť o dům dál. To priateľstvo je len také utretie tvojej slzičky

mariejenka
27. jún 2021

Ja mám kamaráta,ale sa poznáme od škôlky,a spolu sme boli celú škôlku, ZŠ aj SŠ... čiže môže byt chpal kamos,a naopak ale podla mna,tomu musí predchádzať par rokov poznania sa, vývoja. Podľa mna.
Takto ked spoznas chlapa,par týždňov mas z neho pocit ze flirtuje,bali ta,a potom ked sa mozno namotas ti povie ze chce byť kamoš len, to mne vychádza tak,ze si ta otukal a vztah s tebou nechce. Pre xy dôvodov.

mariejenka
27. jún 2021

@viestta vystihla si to uplne presne...
Este ako mlada baba som v partii mala kamarata co by prekotil kazdu ( podla jeho kritérií) sukňu...ozaj prudké flirty na každej zábave, diskotéke ..nie raz dostal cez pysky,od frajerov tych dievčat 😂...a zrazu sa objavila ona! Pri nej som slusny,mily, pozorný na ine sa už nepozrel,su v peknom manzelstve uz asi 7-8 rokov...povedal ze u nej to videl,citil a je rad ze aj ona u neho. A ozaj bol to taky Don Chujan🤣🤣a zmena o 180'

waity888
27. jún 2021

Už som to raz do jednej diskusie písala. Môj dráhy ex mal takúto "kamarátku" . Keď som sa ohradila na to ,povedal mi že nemám stresovať že sa poznajú dlho a že mal život aj predo mnou. Ok, neriešila som. Potom som zistila ,že si to so svojou kamarátkou rozdáva u nás doma keď som v práci. Takže nie, neverím že chlapi chcú kamarátky v pravom slova zmysle 😁😁😁

bloger
27. jún 2021

Prečo nie ja sám by som chcel mať takú kamarátku ženy sú úžasné, podľa mňa vedia pochopiť, pohladiť a prejaviť city tak ako to chlapi nikdy nedokážu ženy sú najväčším Božím darom a treba si ich vážiť žiaľ to tak nie je všade a dosť sa tým ochudobňujeme

elizabet173
27. jún 2021

@siska53
@bloger
@angel993
@mell27 vy ste ale prehliadli jednu dosť podstatnú vec, takýto kamarát s vami neflirtuje. Tiež mám viac priateľov mužov ako žien, sú úprimnejší, aj keď občas padne nejaká poznámka, o flirt nikdy nešlo. Mať dobrého priateľa, alebo teda priateľku je super, tu na pohlaví nezáleží, ale nepočula som ešte o mužovi, ktorí by so ženou flirtoval, dával jej najavo, že nemá záujem o vzťah a potom by bol do konca života jej kamarátom, to sú podľa mňa dve rozdielne veci.

angel993
27. jún 2021

@elizabet173 so mnou aj filtroval, ale len zo srandy, tak neviem či sa to počíta 😁

siska53
28. jún 2021

@elizabet173 ale.ja osobne rozlisujem - flirt - to je flirt, nemam zaujem o toho cloveka v skutocnosti, balenie - chcem s tym clovekom chodit, normalne debaty zvacsabez nejakeji flirtovacieho podtonu - ide o ciste kamaratstvo.
Problem vznikne, ked si niekto vysvetli flirtovanie ako naozajstny zaujem..

sari24
28. jún 2021

Ak si spätne zosumarizujem všetky kamarátstva s mužmi, ktoré som kedy mala alebo mám, tak v podstate každé jedno začalo nejakým flirtom či len zo strany muža alebo to bolo vzájomné. Podotýkam nikdy nič z toho nebolo, preto sa to asi prehupslo do kamarátstva. Ale fakt nepoznám jediného muža, ktorý by cielene hľadal ženu so zámerom mať kamošku, to asi fakt nie :D Ja si skôr myslím, že najprv sú tam sympatie a dvaja sa chcú minimálne po tej fyzickej stránke a potom zistia, že to nie je ono, ale rozumejú si ako dvaja ľudia a skončí to fajn kamarátstvom. To mi príde normálne 🙂

elizabet173
29. jún 2021

@angel993 myslím, že nie, zo srandy flirtuje asi každý