Cudzia sponka
dobrý den mozno som blazon ale povecte vy …. máme ročnú dcérku …a dnes poobede som našla detskú sponku ktorá ale nepatrila našej malej dokonca ani mne … vynila by ste za to priateľa lebo ja si myslím že stým má niečo on.. váš názor?
Akože že je pedofil?
Vymyslená téma
Za co vinit? Ze jej kupil sponku?
@pribinak neni to vymyslená tema nehovorim že to skor si myslím že kto vie či nemá románik z nejakou čo má dieťa lebo už dlhsiu dobu si nerozumieme
@beata_k nie to neboli nové sponky bola len jedna a ešte aj v kupelni
To je divne naozaj a spozornela by som. Nebol u vas niekto na navsteve? Ak by aj mal romanik ako by sa dostala sponka do vasej kupelne.
mohol ju najst na zei na chodbe a vzal domov s tym ze myslel ze je vasa,,, alebo stary rodicia jej ju dali etc.. silne pochybujem e jeho milenka by nosila detske sponky pripadne na "rande" dieta
mohli ste mat niekoho na navsteve z rodiny a ten ju tiez mohol stratit-nemate male netere a podobne?
A čo ti na to povedal?
@syslik81 nie niekto k nam nechodieva no on stale melw tú istu pesničku tají sa ale ja mu to neverím
@syslik81 no viete keďže by ho nemala kde nechať len si ho vzala a on neni ten typ že by zodvihol on dobre pozná veci našej malej
Už ten chudák podozrieva y vie, že sa v dome našiel dôkaz jeho nevery s pani s malým dievčatkom? Ako jeho výskyt v kúpeľni vysvetlil?
viete a ja nebyvávm doma cele dni tak možné to je dosť
Nie, fakt nechceš vedieť čo si myslím.
Mozno dcera nasla a vzala domov. V pieskovisku, na ihrisku...
Skúsme to z druhého konca. Ty si fakt myslis, že ten tvoj len striehne kým vyjde s malou na prechádzku a už si dovedie frajerku. Kým oni dvaja vybavujú prietrtky jej dieťa zavrú do kúpeľne aby nerusilo? 🙄
Tu je toľko možných vysvetlení ale nevera nie je ani jedno z toho.
tak divne to jasne ze je,ked sa cudzia vec objavi u vas doma...keby to bola sponka,tak by som ju chlapovi vratila so slovami,ze si to niekto zabudol v kupelni a pozorovala jeho reakcie..ale kedze bola ta sponka detska-tak je to trosku zvlastne...a pochybujem,ze rocne dieta dociahne na zrkadlo...ver svojim instinktom...
Skôr si myslím, že to mohla mala nejak prepasovat. Keď nie si celé dni doma, mala chodí do jaslí? Ak áno, na 99% jej to dala pani učiteľka omylom. A nespoliehaj sa, že ráno hneď bude vedieť učiteľka že ano, to je Johankina.... u nás bolo stále zvyšných sponiek gumiek milión, nikomu nechýbali... rodicia si nepamatali.
Ak je to detska sponka, tak ako dôkaz nevery je to príliš nepravdepodobne.
Ak ho podozrievas, zrejme máš dôvod. Prečo skoro nikdy nie si doma?
@beata_k nie malinku take veco este nezaujmaju a dokonca stale nanu davam pozor
@simona20201309 chodím do práce a malá je zatial u mamy a moj priatel ma taku robotu ze si moze prist domov kedy chce on
@yasmeena presne tak jediná pani čo ma chápe …je to čudné ja návštevy nemám a nemala by sa odkial vziať a vysvetlil to tak že on ju tam tiež
vydel
Rozumiem. Ten pocit neistoty musí byť hrozný. Nič iné ti neostava, len ďalej sledovať. Nesmieš ho teraz príliš podorievat a vysetrovat, lebo ak ti je ozaj neverný, zvýši opatrnosť a ty budeš mať oveľa väčší problém niečo najst. Tvar sa že je všetko ok, sleduj, pozoruj a možno niekedy príď nečakane skôr domov.
v tom pripade tam musel byt niekto s dietatom na navsteve...a ked ti o takej navsteve muz nepovedal,tak si davaj pozor...evidentne nieco taji...
@yasmeena akože ja mam podozrenie ze z jednou dačo ma male dievčatko a mne sa zda že muž snou niečo ma aj z muža to citim
Možno ťa intuícia neklame a aj keby nebolo žiadnej sponky,tak možno máš pravdu,že niekde niečo rieši. Ale skús sa na to vykašľať. Táto žiarlivosť ťa akurát tak bude ničiť a staneš sa hysterickou.
Keď bude chcieť, nájde si spôsob ako ťa podvádzať a nič s tým nespravíš.
Mňa by ako prvé napadlo, že tú sponku dcére kúpili a dali do vlasov starí rodičia keď bola pri nich alebo oni u nás. Určite by ma pri detskej sponke nenapadla milenka, pre boha 🤦
Aj keby mal milenku s malým dievčatkom, to by ju na rýchlovky nosila so sebou? Prosím ťa 🤦
😯..napinave

A co tak sa jeho na rovinu opytat?