icon

Dá sa zladiť materstvo a kariéra?

stanka863
16. apr 2017

dobry den....obraciam sa na Vas s prosbou....pisem diplomovu pracu na temu ne/zlucitelnost kariery a materstva a potrebovala by som na rozhovor/dotaznik jednu mamu, alebo otca, ktory sa snazili zladit pracu a rodicovstvo (aj pocas trvania rodicovskej dovolenky) a dovodom nebola ani tak financna situacia, alebo tlak zo strany zamestnavatela, ale samotny "chtic" pokracovat v kariere ako potreba sebarealizacie...a najlepsie aby sa tak udialo za poslednych 10 max 15 rokov (ide o to aby to bolo v aktualnom socialnom systeme).....najde sa tu niekto taky?.....dakujem 🙂

dahmaral
16. apr 2017

Dobry vecer..ak je este zaujem mozem pomoct..

gir
17. apr 2017

ak bude treba, ja som riaditeľka materskej školy, momentálne na materskej. Jedno dieťa má rok a tri mesiace a druhé dieťa 6 týždňov a ja momentálne navštevujem na MPC funkčné vzdelávanie a zároveň si robím prvú atestáciu.

ika777
17. apr 2017

@gir fuha to Váš teda obdivujem a zároveň prosím o radu ako sa to dá všetko zvládnuť,fakt klobúk dolu

kaja01
17. apr 2017

Ahoj, ja mám skoro 5 ročného chlapca, som SZČO (účtovníčka) a k PC som sadla 5 deň po pôrode.

gir
18. apr 2017

@ika777 Ďakujem. Ak to máte k diplomovke ako dotazník, tak mi pošlite do IP svoj mail a čo konkrétne potrebujete vedieť. Tú organizačnú stránku?