Dieťa odmieta otca
Dobrý deň, dieťa 6 ročne doslova odmieta otca, zúfalo pri nom doslova kričí. Boli sme u 6 psychológov aj u znalca. Súd neakceptuje emócie dieťaťa a traumu z otca, ktorú určil klinický psycholog a aj znalec a súd určil ďalších 10 sedení so psychologom aby naučil dieťa mat k nemu vzťah a na priestor a potom sa prístupy k styku s otcom. Co v prípade ak dieťa odmietne byt samé so psychologom. Mam pravo ako zákonny rodič a keď mám dieťa zverene byt v miestnosti s dieťaťom? Ďakujem za rady
Tak toto keby moje dieta robi pri otcovi tak by nemal byt otec kreten a mal by sa zamysliet preco to tak je a robit s tym nieco. A nie nedala by som mu ho.
A co robis ty pre to aby malo dieta otca rado a chcelo byt u neho? Lebo zbytocne ho vlacis po psychologoch ak ty k tomu nepomozes.
Tak toto keby moje dieta robi pri otcovi tak by nemal byt otec kreten a mal by sa zamysliet preco to tak je a robit s tym nieco. A nie nedala by som mu ho.
@papulienka48 nemusi byt otec kreten, zazila som pripad, ked mamicka huckala dieta proti otcovi a ono potom malo pocit, ze ide na vikend k niekomu velmi zlemu, kto mame velmi ublizil. Tiez robilo cirkus a revalo akoby ho na noze brali. Islo o bratovo dieta. Ked ho odovzdala a konecne odisla, lebo to vzdy trvalo minimalne pol hodiny, dieta sa upkojilo a mali spolu s otcom pekny vikend. Mnohe matky roka doslova psychicky tyraju deti s cielom ublizit byvalemu. No ublizuju v prvom rade svojim detom!
@rejka7
@papulienka48 ďakujem vám, tiež som toho názoru ale samozrejme kuratela a súd len vlacit dieťa po psychológoch aj keď ma otec poruchu osobnosti
A co robis ty pre to aby malo dieta otca rado a chcelo byt u neho? Lebo zbytocne ho vlacis po psychologoch ak ty k tomu nepomozes.
@0kristina0 otázka bola iná!!!
@0kristina0 otázka bola iná!!!
@cehavuk je dost podstatne vediet aj okolnosti a tym, ze si neodpovedala na otazku si ma iba utvrdila v tom, ze dieta odmieta otca vdaka tebe.
@cehavuk je dost podstatne vediet aj okolnosti a tym, ze si neodpovedala na otazku si ma iba utvrdila v tom, ze dieta odmieta otca vdaka tebe.
@0kristina0 ja nepotrebujem vedieť názor na toto, absolútne sa nemusíš starať co je vo veci a ako otec dieťaťu ublížil!!! Zaujíma ma jedna vec aby som dieťa viac nestresovala ako mama! Nič viac.
@0kristina0 a ak nevieš rozumne odpovedať ľuďom na vec, na ktorú sa pýtajú tak nerozumiem načo sa zapájas do diskusií. Otázky si vždy jasne položené.
@0kristina0 a ak nevieš rozumne odpovedať ľuďom na vec, na ktorú sa pýtajú tak nerozumiem načo sa zapájas do diskusií. Otázky si vždy jasne položené.
@cehavuk na tvoju otazku sa neda jednoznacne odpovedat, kedze nepozname blizsie okolnosti. V uvodom priapevku nespominas, ze otec ublizoval dcere a nehnevaj sa na mna sud nie je padnuty na hlavu aby dovolil otcovi, ktory udajne ublizuje tvojej dcere sa s nou stretavat. Ja polozim otazku tebe a cakam rozumnu odpoved. Nie je v tvojom zaujme aby dieta malo pekny vztah s otcom a neutrpelo psychicku ujmu?
@cehavuk na tvoju otazku sa neda jednoznacne odpovedat, kedze nepozname blizsie okolnosti. V uvodom priapevku nespominas, ze otec ublizoval dcere a nehnevaj sa na mna sud nie je padnuty na hlavu aby dovolil otcovi, ktory udajne ublizuje tvojej dcere sa s nou stretavat. Ja polozim otazku tebe a cakam rozumnu odpoved. Nie je v tvojom zaujme aby dieta malo pekny vztah s otcom a neutrpelo psychicku ujmu?
@0kristina0 otec dieťa pravdepodobne fyzicky obťažoval, k tomu psychické týranie. To ale nie je podstatné v mojej otázke, bojujem za dieťa aby netrpelo, aby ho psychicky netyrali a aby sme ďalej netrpeli sikanu od súdu.. Je nás dosť prípadov u nás co takro súd sikanuje. Otec ma poruchu osobnosti, manipulátor a mnoho iného... Tak sa pýtam co keď dieťa nebude chcieť zostat so psychologom, či mám právo byť s ním, keďže známu takto vyhodili
@0kristina0 a áno súdy sú spadnuté na hlavu, keďže dieťa zveria aj otcovi, ktorý je psychiatrický pacient, keď obťažuje deti atď atď... Poznám také rodiny
@rejka7
@papulienka48 ďakujem vám, tiež som toho názoru ale samozrejme kuratela a súd len vlacit dieťa po psychológoch aj keď ma otec poruchu osobnosti
@cehavuk je Charta práv dieťaťa a Dohovor o právach dieťaťa, skús pozrieť a nejaké vety, čo pasujú na tvoj prípad si zapamätaj a pouzi pri koliznej a prípadne polícii. Ozvi sa psychológovi, ktorého máš nariadeného od súdu a popiš situaciu, že dieťa odmieta opustiť dom, čo máš robiť, že neprídeš.Musíš predkladať potvrdenia, argumentovať,. Je mi smiešne, keď dieťa nechce otvoriť ústa u zubára a reve, tak mi povedala zubárka, že do celkovej anestézy, aby nemalo dieťa traumu. A tu ? Dieťa má traumu, napriek tomu sa sudca tvári že nič sa nedeje😁

@cehavuk aj dieťa má právo na osobnú slobodu. V prípade,že dieťa má styk s otcom a dieťa hystericky kričí, nedala by som. Ak ti otec zavolá políciu a bude vynucovať styk tak polícia nemôže dieťa pozbavit osobnej slobody proti jeho vôli a odviesť s otcom preč ani ho odviesť bez jeho súhlasu preč. Dieťa nespáchalo žiaden trestný čin. Skús sa poradiť s advokátom ohľadom práv dieťaťa, aby si bola pripravená argumentovať. Ak nechce ísť ku psychológovi, tak by som nešla, ano má to nariadené súdom, ale opäť by som zavolala koliznu a nech rieši odchod dieťaťa do auta, alebo presun k psychológovi, aby videli sami, čo poteší koliznu, keď dieťa reve.