icon

Dobrý kamarát chce viac

25. dec 2021

Pred pár dňami som po cca 7-8rokoch stretla dobrého kamaráta. Teda kedysi niečo okolo 12r dozadu sme behali na chaty atď. Potom sme sa videli náhodné napr v obchode alebo na námestí a len chvíľu pokecali išli svojou cestou. Ako muž sa mi nikdy nepáčil je vyslovene antisexi typ muža Je ženatý,má malé deti. Ja som vydatá. Pýtal sa ma že či som na FB a že škoda že niesme v kontakte.tak som mu povedala nové priezvisko po vydaní,nečakala som že napíšeš hneď.to by mi ani nevadilo,keby mi nenapísal rovno nechutne veci.Naraz asi aj 10sprav🤦Najprv,že má rád videl a mám krásny úsmev ako kedysi.Potom že sa cíti sám aj keď má ženu že spolu nesprávajú a že si ide urobiť dobre.Na to napísal otázku či mi nevadí že bude pritom myslieť na mňa.Skoro som sa pogrcala.Ked sme boli puberty hovorilo sa v partii že je do mňa zamilovaný,ja som chodila s jeho bratrancom dlhé roky,tak som to neriešila Vždy som si myslela,že je v pohode inteligentný chalan..hm..asi nie. Niekedy je fakt lepšie nechať staré kontakty tak.Mali ste aj vy takú skvelú skúsenosť?Je mi strašne zle z toho

deti95060810
25. dec 2021

mne jeden kamarát povedal až po x rokoch že bol veľmi sklamaný keď som sa prvýkrát vydala... troška ma to pobavilo, pretože o jeho náklonnosti som nemala ani len potuchy... a pritom by bol perfektná partia...😉
vidíme sa pomerne často, niekedy mi kýva z auta až si myslím že aj vypadne z neho... 😉

autor
25. dec 2021

@deti95060810 tak ono stane sa,že sa zaľúbi niekto do svojej kamarátky/kamaráta ...Ale toto ma rozsekalo. Odvtedy som nešla na FB bojím sa čo mi tam napísal.

ukulela
25. dec 2021

Napisu, nech si da odpal a uz nech sa ti ani nezdravi, ze namas zaujem s nim takto diskutovat. A Blokni ho hned. S muzom ste OK? Zvaz, ci by to mal/nemal vediet.

autor
25. dec 2021

@ukulela ja som mu napísala že: J*be ti?Daj sa liečiť 😂a odhlásila som sa. S mužom máme super vzťah,vie o tom. Ten ,,kamoš,, je susedom môjho kolegu a aj ten mu povedal,že som vydatá atď.Ked zistil že spolu robíme nechal ma pozdraviť atď ..aj keď som ho niekde stretla ako som spomínala napr v obchode pokecali sme pár minút kto sa ako má atď.

ukulela
25. dec 2021

Tak ho skratka blokni a vybavene.

autor
25. dec 2021

@ukulela Bloknem ho.Dnes si už nejdem kaziť náladu,povedala som si že zajtra to vyriešim.

bennn
25. dec 2021

ešteže sa je komu vyrozprávať na nete ... 😀

n2211
25. dec 2021

Mne sa to raz stalo, poslala som to jeho žene ktorá mi aj tvrdila že ich vzťah je úplne bezproblemovi, spa spolu a všetko klape 😹 nikdy v živote by som si nezačala so ženatým preto som jej to poslala ale rovnako mi tvrdil že “ako mu je nedobre”

autor
25. dec 2021

@n2211 to by som isto neurobila. Proste ani nepozdravim a bloknem. Tipujem že žena by ho vyhodila hneď. Majú dve malé deti,nedávno ukončila materskú keď je debil ona na to príde,tipujem že už to aj tak vie. Ja im do vzťahu nejdem zasahovat

autor
25. dec 2021

@bennn áno je. A ešte že je čo čítať 🙃

desore
25. dec 2021

Jasne mu napis, ze si nezelas s nim hovorit na temu sex, si spokojna so svojim manzelom. Viacej sa k tomuto nevyjadruj. Pokial by co i len jednou vetou zacal na podobnu temu, zablokovat.
Btw... Dostala si pochvalu, pouzil ta vo svojich predstavach, aj ked ti to prijemne nie je.
Rada od @ukulela...oznamit manzelovi - zbytocne rozduchavat vasne nema zmysel. Jedneho dna ti to moze byt vytknute, ze provokujes muzov.

miadi
25. dec 2021

Bloknut trva par sekund kratsie ako napisat sem celu story 😀

autor
25. dec 2021

@desore my s mužom nemáme problém povedať si veci na rovinu. Ja som toho kamoša mala vždy rada,ale je naozaj veľmi škaredý pred svojou manželkou nemal ani žiadny vzťah boli sme všetci radi,že si konečne niekoho našiel. Takže môj muž by na niekoho takého v živote nežiarlil.

autor
25. dec 2021

@miadi v tom šoku potom čo mi napísal som mu rýchlo odp a odhlásila sa. Áno je mi to jasné. Len som z toho v šoku beriem to ako veľké sklamanie...

desore
25. dec 2021

Nikdy nehovor nikdy. Chlapi byvaju zvladtni. Vobec neries nejakeho (uz asi byvaleho) dobreho kamarata.

ukulela
25. dec 2021

@desore no je na zvazeni. Zase ak nepoviem, moze to raz v tom tlf najst a obratit proti nej. Preto som napisala, ze zvazit, ci ne/povedat. Ona si pozna manzela.

n2211
25. dec 2021

No neviem ja osobne by som bola rada kebyže mi to niekto povie, ešte keď tá žena si mysli že majú bezproblémový vzťah, čo ak píše viacerým, tá žena je akože za blbu potom, ona si možno mysli že všetko ok a on takto

autor
25. dec 2021

@n2211 Nepoznam až tak jeho ženu,všetci na ňu hovoria že je v pohode...ale to aj na neho. Ako písali baby nado mnou už je to jednoznačne bývalý kamarát po tomto,čo sa týka toho vypisovania myslím,že píše aj iným.Podla toho,že poriadne niesme v kontakte a po toľkých rokoch mi bez hanby napíše toto. Ak mu čosi nájde v mobile aj tak nebude vedieť komu to písal lebo na FB nemám jedinú foto ani svoje meno.Som tam pod prezývkou. Ani nemám zverejnených priateľov atď. S mojím mužom to máme vysvetlené. Tak nech sa im darí. Len to sklamanie a znechutenie len tak neodíde. Mám veľa spoločných foto z koncertov a festivalov,teraz ich mám chuť hodiť do krbu😂

merlinja
25. dec 2021

no ešte že je škaredý a niekoho si našiel... keby bol iný, by ti to "obťažovanie" nevadilo, či? .... Dneska jedna téma lepšia ako druhá! No, čo ľudia doma, nemajú čo robiť, nudia sa ...

autor
25. dec 2021

@merlinja nemyslela som to vôbec tak. Písala som to na margo toho,že môj muž vie že v živote by som s nič nechcela mať a nikdy by ho nenapadlo naňho žiarliť. Nahnevalo by ma to aj keby bol princ krásnom pochopiteľne. Nenudim sa,musela som to zo seba dostať...to sklamanie a chcela som vedieť či má niekto rovnakú skúsenosť. Ten kto nemá,ťažko mu vysvetľovať. Ten koho téma nezaujíma,alebo ju považuje za absurdnú nech sa nevyjadruje🤗

madeline1
25. dec 2021

Odpis mu, tak ako nam, ze si si myslela, ze je inteligentny chalan, ale ze si sa skoro pogr...a ze si neprajes spravy tohoto typu...potom si ho zmaz a spravy od neho zablokuj.
So svojim muzom to riesit nemusis, ved s tym napadnikom si poradis aj sam. Zbytocne by si vytvorila napatie vo svojom vztahu...znameho treba bloknut a hodit to za hlavu.

autor
25. dec 2021

@madeline1 bloknem ho isto. Zajtra sa chystám. Ja na FB chodím tak raz za dva týždne. Napísala som mu reakciu. Myslím,že mu to dôjde že má sklamal a nahneval. Nemám mu chuť písať uz nič.

mr_is
Odpoveď bola odstránená
autor
26. dec 2021

@mr_is tak taká potvora niesom. Ale je vysoký veeelmi štíhly ryšavý. Neviem či to pomôže. Nech to neberie nik tak,že ho chcem zhodiť.Je to moje konštatovanie že v živote sa mi nepáčil atď. Každý na niekoho už povedal že je škaredý/škaredá.

autor
26. dec 2021

@mr_is nejaký takýto typ je ako tento herec. Tento je ale oveľa krajší ..Cudzieho foto by som nikdy neuverejnila,možno by ho niekto aj spoznal.

mr_is
Odpoveď bola odstránená
autor
26. dec 2021

@mr_is no veď...ale ako kamaráta som ho mala veľmi rada. Nič,každopádne už som si ho blokla. Bolo tam ešte xy správ to už som ignorovala.

monka105
29. dec 2021

Napíš mu, že ti ešte raz príde taká nechutná správa, tak si spravíš screenshot a pošleš ho jeho žene.

autor
29. dec 2021

@monka105 už som ho blokla,ale dostal najavo moje emócie. Ak ho uvidím do budúcna kdesi v obchode radšej ho budem úplne ignorovať.