Dokedy bude tyranom prechádzať ich zlo?
Ahojte,
ako sa mám zachovať keď som odišla od chladného psychopata? Môže sa chcieť mstiť? Ako to, že mu to zasa prejde len tak a spraví obeť zo seba ! A niekto na to opäť doplatí.
Ty si nahnevana sama na seba, ze si sa dala psychosom oblbnut. Nuz, mas skusenost do zivota.
nechápem tvoju otázku,že ako sa máš zachovať po odchode.......
Prečo by mu to neprešlo? Konkrétne čo urobil? Ak ti niečo urobil a ty si to riešila odchodom,tak čo akože chceš? Mala si podať TO.
@dezolat autorka sa pýta, či sa bude chieť pomstiť on, nečítam tam nič o tom, že by ona plánovala pomstu…
Autorka, ty už nerieš čo bude, bohužiaľ tu vždy boli a vždy budú rôzni ľudia a nemá zmysel bojovať s tým, čo nevieš ovplyvniť, odstrihni sa od neho úplne, obklop sa ľuďmi, pri ktorých sa cítiš bezpečne a ktorým na tebe záleží, zamestnaj myseľ novými alebo obľúbenými aktivitami, ak to na tebe zanechalo traumu, ktorú nevieš sama spracovať, nevieš ho pustiť, vyhľadaj pomoc psychológa, pomôžeš tým predísť aj tomu, aby si opäť skončila v takomto vzťahu…
Nie,neriešim pomstu. Je mi ľúto ďalšej 😢 a toho že jeho okolie nič nevie.
Prestaň riešiť jeho. Je koniec. Gratulujem ti k odvahe odísť! Vymaž to celé , resetuj sa začni znovu, od seba. Rieš seba! Maj sa rada, poteš sa, lieč sa. Okolie nie je podstatné, podstatná si ty. Mysli na seba na svoje psychické zdravie. Podľa tohto príspevku si totiž síce odišla, ale neodosobnila a neodstrihla si sa zatiaľ . Ak to sama nedokážeš, obráť sa na odbornú pomoc, stojíš za to!
Ďalšej ti nemusí byť ľúto. Ak má trochu rozumu, príde sama na to, psychopat a tyran sa skôr či neskôr prejaví.
Na zemi je ešte veľa žien, ktoré si takým niečím musia prejsť - je to taká facka od života. Bolo by pekné keby sa to vo vzťahoch nedialo a keby ľudia neboli šialení, ale bohužiaľ sú a deje sa to.
Ty ak si nabrala odvahu ukončiť toxický vzťah s tyranom, buď len rada, cudzie ženy ťa nemajú čo trápiť, vytrpela si si zrejme dosť. Každá normálna časom tyrana prekukne.
Buď rada, že si odišla. Čo s ním bude ďalej nerieš. Ak nejakú obkvne, bude to jej problém.
@tairyx Áno, priamy pád na betón ,aby som sa konečne začala mať rada. A pre mňa aj skutočný stret zo zlom, čo ma úplne ochromilo.
Prešla som si tým.
Neboj sa bude lepšie, jeho už nerieš a ani to čo robí alebo komu najnovšie robí peklo zo života. Už to nie je tvoja starosť.
Ine osoby nerieš. Je to ich voľba,či budu s takym človekom. A možno dojde mrcha ktorá si s ním poradí 😉
@romiada Áno, mrcha v zmysle,že si otvorí ústa ako bývalá,ktorú označil za psychopata. Bola obľúbená a mala veľa priateľov, ktorým sa zdôverila a tým padol sa preňho stala nebezpečnou osobou. Kým som si to celé vyskladala, vedela som už čo preňho znamená ,,byť nebezpečný človek." Ja som odišla v tichosti a nečakano. A rozhodla som sa nechať ho sa zdeštruovať samého. Hoc niekto ešte bude musieť popritom vytrpieť,ale aj pre mňa to bola príručka od života a nasmerovanie možno k lepším zajtrajškom a ľuďom. Hoc teraz sa cudzích ľudí úprimne bojím. Toto bol taký som,že niekto len hrá dobrého človeka a jediné o čo mu ide je zneužiť Vás.
Moze sa stat, ze ta zacne prenasledovat. Len tak sa objavi na zastavke elektricky. Ked mata deti, daj pozor, nech sa ti nezacne mstit cez ne. Taki ludia vedia dokonale spravit zo seba obete, su dobry manipulatori.
Strach odide, ako sa budes vyrovnavat s tym, co si zazila. Das to a viac ti neublizi ❤️
Dalsia vyhliadnuta obet ta bude osocovat, ak ju budes varovat. Musi na to prist sama. Ale ked jej to naznacus, nebude sa trapit kratsie

Odišla si od neho ? Prečo hľadáš pomstu ?