Existujú podľa vás duchovia vo forme vykĺbených žien?
Ahojte...hladala som tu nejake info ohladom duchovna, kedze moja 8 mesacna dcerka casto pozera do steny na to iste miesto ale inak sa nijak zvlastne nesprava, no a nasla som jeden prispevok, tu ho kopirujem: ,,Dobre tak ste chceli vediet o co ide napisem no ...
S mojim manzelom som chcela babo ale akosi to neslo 6 rokov lekary povedali ze babo mat nebudeme koly mojim zdravotnym problemom. Vela som sa naplakala a ked som sa z tym uz ako tak zmierila tak ma napadlo ze si aspon psika mozme kupit nech mi nieje tak smutno. Tak v jeden den sme kupili 2tyzdnove steniatko Yorshie teriera takeho malinkeho. Ked mal asi 8 mesiacov mne sa medzitym uz podarilo otehotniet bola som v 4tom mesiaci ked to zacalo.
Moj psik ma mal velmi rad kazdy kto ho poznal vie ze ma pocuval na slovo vsetko a stale sa vrtil okolo mna a v jeden vecer siel ku schodom a brechal na schpdy pricom pozeral hore. Tak sa to opakovalo niekolko dni a moj psik uz od vtedy na schody nevkrocil. Raz sme spali v izbe a som sa zobudila na to ze sa zle citim posadila som sa a vedla manzela na kresle som videla sediet dievca chide vysoke zhrbene cierne dlhe vlasy ruky mala polozene na stehnach. Oblecene na sebe malo bielu nocnu koselu na hrudi z fodrickami ako kedysi davno sa nosilo. Zlakla som sa ale prvu noc som myslela ze to je len sen ale oka som nezazmurila bala som sa. Rano ako kazda zena hrba prace a na to som si nespomenula takze manzelovi som nic nepovedala. Na druhu noc som sa zobudila sz tym ze potrebujem na wc a ked som otvorila dvere z izby tak som ju videla stat pri schodoch zase z hlavou dole bola hrozna. Nebol to duch videla som ju zivo ako ked manzela vidim jej pyzamo svietilo zatial co ona bola tmava a siel s nej strach. Na zachod som bezala a tam som ostala dlho doslo mi ze ta noc predtym nebol sen a ze moj pes stale brese na to miesto kde ona stala. Bala som sa vijst zo zachodu no po dlhom case som sla z tym ze uy musela odyst no ked som otvorila dvere ona stala hned za nimi. Priznavam bola som tak vzdesena ... utiekla som do izby buchla dvere a budila manzela ale on sa nezobdil. Pastou som ho udierala do nohy chcela som aby sa prebral ci to uvidi ale nic ako keby ni nedychal bolo to divne. Ostala som schulena sediet na postely a stale som pozerala zo strachu na dvere potom som sa na chvilku ukludnila ked som videla ze ostala za nimi ale po chvilke zase som sa zacala bat ked som si spomenula ze noc predtym bola v izbe a ak chce moze tam prist zase. Celu noc som nespala a rano manzel ked sa zobudil som mu vystrasena povedala vsetko. On len ze preco som ho nezobudila a ja som mu povedala ze som z nim triasla udierala ho a on nic. Na nic sa neoamatal. Na dalsi den mal nocnu bala som sa ostat sama ale co som mu mala povedat ostan doma bojim sa? Ked siel do prace povedal aby som si vzala psa k sebe do izby ked sa budem bat a siel. Ked sa zacalo stmievat opat som sa zacala bat a tak som vzala psika na ruky pritisla ho k sebe a sla ku schodam. Moj pes zacal plakat knucat mikal sa nechcel ist hore ale ja som sa bala a tak som si ho pritisla k sebe a vzniesla hore do izby. Zavrela som zvere dala mu tricko aby bol stastny aby citil moju vonu mal to rad ale on bol nestastny knucal a v kuse skrabal na dvere ... to ma vystrasilo este viac. Neviem ako dlho som mlcky pozerala co roby no napokon som mu otvorila dvere a on utiekol ja som sa zavrela a cakala som manzela do 2.30 rana kym sa vrati. Ked prisiel domov nasiel ma v izbe unavenu sediet a ja som mu povedala co sa stalo. Sly sme spat bolo asi 3hodiny rano a neviem ako dlho som spala no prebudila som sa ze niekto namna dych a bola to ona. Mala vlasy spustene namne tvar asi tak na 15,20 centimetrov odomna. Niekolko krat som zavrela a otvorila oci bola tam. Nemohla som sa hybat bala som sa dychat bol to akysi pocit bezmoci. Neviem sok od strachu neviem. Nechala som oci zatvorene ale citila som ten strach ju primne. Opat som nespala a rano ked strach pominul a ona bola prec som povedala manzelovi ze nevladzem. 3 dni som nespala bola som mimo vystrasena ... zmenili sme izbu a moj pes zacal chodievat hore a ja som ju nevidela viac v tom dome. Predtym sme v nom byvali niekolko mesiacov a nic nechapem. Neskor sme sa museli prestahovat do vacsieho podnajmu. Medzi tym som psika dala prec lebo citil ze som tehotna chodil cmuchal mi brucho a zacal sa spravat zle. Mala som rizikove tehotenstvo a on ma zacal hrizt trhal decke vecicky atd tak siel. V siedmom mesiaci bol manzel v praci a ja som pozerala televizor bolo pol 8smej to si pamatam a ja som chcela ist do kuchyne no ked som prechadzala po chodbe citila som zlo pozrela som sa na schody a bola tam zase ona. SLa dole po rukach ako keby ich mala vzklbene ci polamane vydavala hrozne zvuky a 1x som videla jej tvar. Bola biela a oci cierne ten pohlad nikdy nezabudnem. Utiekla som do kuchyne a tam zavreta som cakala manzela ktory prisiel domov o pol hodinku ale mne to tvalo vecnost. Do dnes nechapem co to bolo a preco ale tak to zacina ludia si myslia ze sen potom ze im preskocilo a nakoniec si uvedomia ze to je realne a je zle. V starom dome som myslela ze tam zomrela alebo bola tehotna a potrebovala pomoc ale preco by ma potom strasila ... a vdaa Bohu ze sa ma nikdy nedotkla alebo neprehovorila lebo by som asi umrela. Po porode som ju uz nevidela ale stale ked je tma a prechadzam okolo schodov pozeram hore na ne. Byvame teraz v dome kde pred nami nikto iny nebyval novy dom a dcerka ma ten problm co som pisala hore.,,
Ako som dost citliva a casto vecer sama doma... a teraz na to nemozem prestat mysliet? hlavne ked tam uzivatelka velmi presvedcivo tvrdila ze urcite neklame... je toto podla vas mozne?????? 😒
Poznám babu ktorej sa opakovane vyklbuje koleno, čiže aj ona je duch?
@1fka nie , ale ma na to nábeh 😀
Skôr nie. Duša nie je závislá od tela. Duch vypadá prirodzene.
akoze ked som bola dieta videla som film Nenavist, nespala som asi 2 mesiace...a toto sa nato dost podoba, tak mi akurat chyba aby nejaka taka kreatura mohla aj existovat a objavovat sa niekomu...
Myslíte si že deti vidia to čo mi dospelí nevidíme? Lebo deťom aj tak nikto neuverí.ked som bola malá často som mala pocit že vidím v tme prízraky,teraz už nie,ale aj tak som schopná aj o polnoci zapnúť všetky svetlá v byte ak mám zlý pocit
veru ten film co opisujes mi to hned pripomenulo. Podobné inak videla moja kamaratka ked sme spolu byvali v podnajme na slavicom udoli v jednom obrovskom dome. Pes štekal na schodisko, vlhla a plesnivela stena pri tom schodisku , objavovali sa stopy v zahrade v snehu kde sa nemal kto v noci ako dostat, telka sa sama vypinala a zapinala , v kupeli sa objavovovali v zrkadle mihnutia. Pol roka som to znasala a nahovarala si ze je to v mojej hlave ze tym že to ona vidí si to predstavujem aj ja.... no tie mihnutia v zrkadle som videla a citila niekoho prítomnost. Potom sme našli na vrchu vysokej chladnicky stare fotky a bolo na nich to dievča ktoré sa nám zjavovalo. Pytali sme sa majitela domu či sa tam niečo stalo a on povedal ze je to možné že sa hovorí že to dievča uniesli.... Jeden večer sa kamaratka začala strasne triasť hovorila nezmysli, mátalo ju, nedala sa utíšiť , bola ako bezpríčetná a potom mi chladným hlasom povedala nech sa nebojím , že ku mne sa nikdy nič zlé nepriblízi lebo som anjel ktroý bol zoslaný na zem. ráno si na nič nepamatala. Potom sme z domu odišli , inak by som sa scvokla
@amoremio26 uff, tvoj prispevok docitam radsej rano
mne to skor pripomina samaru z filmu kruh presne aj tie ruky ako po nich chodila atd ... nwm ci verim na duchov ale tomuto pribehu rozhodne neverim pretoze mi pride riadne pritiahnuty za vlasy ...
@aranel16 dobre to skončilo, neboj sa 🙂 ona nam nechcela ublizit len sa "stratila"
@aranel16 fu, no jak som čítala ten príbeh, tak nejako mi to prišlo aj prehnané, až som sa tomu v duchu smiala... no zrazu mi začala v izbe blikať a bzučať žiarovka v lampe, neviem zhoda okolností a náhoda, že sa o chvíľu vypáli? 😀 😀 😀 ale skoro ma piclo od strachu.... ale keď mám pravdu povedať, na také veci verím, no toto je až moc podľa mňa... neviem no 😖
ja neverím, ale pre istotu som teraz v prázdnej izbe povedala "milý duch, síce neverím, že existuješ, ale keď vyhrám v lotérii, tak uverím" potom dám vedieť, či som vyhrala aspoň stovku 😉
Celé je to blbosť, vymyslené, alebo je to výplod chorej mysle.
@amoremio26 OMG 😒😒😒
Ako deti sme s kamoškami skúšali vyvolávať duchov a nie raz,chodili sme aj po ulici do starých opustených domoch,a keďže sa nikdy nič nestalo tak sme si vymýšľali strašidelné príbehy,zatial nemám skúsenosť s takým niečím,ale asi keby sa mi také niečo stalo tak by som to považovala za sen,mne sa síce málokedy niečo sníva ,ale keď už tak vždy niečo zlé a potom sa aj niečo zlé stane,takze som rada že sa mi nesniva
@adria88 no ja tiez dufam ze vlasaňa ma na dnes iny program 😉
@pillipilli no aj ja dúfam,keby že zájde tak jej vynadam že mi chodi za mužom😉
@pillipilli nestraš 😅 ale ozaj infarktová situácia v tom momente....
Žienky veď pokiaľ viem tak keď deti vidia tieto nadprirodzené veci,tak oni im neublížia a ani sa ich deti neboja,ved pokiaľ ich nikto nestrasi deti nevedia čoho sa majú báť,
@aranel16 ak chcete ja vam poviem co sa mne stalo , ale to sa fakt stalo. No mozno lepsie cez den 😀
@pillipilli oki, zajtra napis 😅
@pillipilli ja by som si to dala teraz akurat som si spravila chlebicky a mam tu colu :D chlap je s kamosmi mala spi budem mat miesto telky diskusiu :D:D

Ahoj ja tomu verim po vlastnych skusenostiach, len sa mi to zda ten pribeh ako dost prifarbeny, taky dobry scenar z filmu 😉 Ja proste neverim ze by tam ona v pohode dalej existovala po tom vsetkom. Ale duchovno je ,mna tiez navstivila jedna cierna pani ale len raz.., chvala bohu