Fotka s bývalou v albume

19. nov 2023

Zenusky idem si k vam po radu. Alebo len sa tak vyrozpravat. Bola som s priatelom u nich doma. Pozerali sme si fotoalbum s jeho fotkami od narodenia az po zakladnu skolu. No a ked som fotoalbum pretocila na poslednu stranu mal tam foto s byvalkou. Opytala som sa, ci je to byvala a on mi povedal, ze ano. Nic viac. Ja som sklesnuto zatvorila album, podala mu ho. Dalej sme sa o tom nebavili. Viem ze ma lubi a ta byvala bola jeho prvy vztah. No trosku sa ma dotklo preco si fotku nechal. Bolo to uz dost davno chodili spolu este v puberte. Nechcela som mu robit sceny ved som si vedoma svojej hodnoty ale jednoducho stale mi ta myslienka ostala v hlave. Ako reagujete vy alebo ste reagovali ked ste nasli u vasho frajera nieco od byvalej?

anonymanonym
19. nov 2023

Moj muz ma doteraz niekde este v svojej detskej izbe fotky s nejakymi byvalymi. Pamatam si konkretne na jednu velku v ramiku zalozenu kdesi v skrinke. Bolo ich ale viac... "Nasla" som ich ked sme spolu este nebyvali a prespala som tam obcas. Vobec mi to nevadilo... Spytala som sa kto to je, kde to su, a tak. Proste zvedavost uplne rovnaka ako keby na tej fotke bol s kamošom. Nijak sa ma to nedotklo a nedotyka sa ma to ani teraz. Pre mna osobne nepodstatne uplne. Ale to je moje vnimanie.. Ak to ty mas inak, prekomunikuj to s nim, vsak otvorena komunikacia je zaklad 🙂

koniarova
19. nov 2023

Nemám problém,vyrobím problém.

autor
19. nov 2023

@anonymanonym nechcem vyzniet tak ze na nu ziarlim to nie. akceptujem jeho minulost a aj to ze tvorila podstatnu cast jeho minulosti. On mi o nej rozpraval ked som sa pytala na jeho byvale. Len jednoducho ma zaujima ako to vy ostatne vnimate.

koniarova
19. nov 2023

Ale žiarliš. Keby si akceptovala, tak také blbiny neriešiš.

dskjhfdlkdjhl
19. nov 2023

A mozno ten album uz dlho ani nepozeral, v rukach nemal.

koniarova
19. nov 2023

@dskjhfdlkdjhl ukáž mi veru chlapa, ktorý po večeroch albumy pozerá.😁

nellye9
19. nov 2023

Ja mám tiež mnoho fotiek, veď sme mali určité zážitky spolu, no tak ich nevyhodim. Pre príklad fotky zo stuzkovej, fotky zo svadby mojho brata🤣, je tam zachyteny, tak čo s ním, nebudem mať prázdny album.

dskjhfdlkdjhl
19. nov 2023

@koniarova ved prave. Chalan ten album mozno roky nevidel, mozno aj zabudol, ze tam tu fotku ma.

dskjhfdlkdjhl
19. nov 2023

@nellye9 Mohla by si ho z kazdej fotky vystrihnut😉

nellye9
19. nov 2023

@dskjhfdlkdjhl praveze to by pre mňa bilo do očí, kebyže listujem niekomu album a veľa fotiek zostrihanych, tak asi zvazujem, ci nemá tá osoba nejakú poruchu.

dskjhfdlkdjhl
19. nov 2023

@nellye9 ved to bolo zo srandy. Jasne, ze nevyhodis fotky zo stuzkovej a podobnych akcii. A to vystrihovanie, to bolo fakt len zo zartu😉

nellye9
19. nov 2023

@dskjhfdlkdjhl horšie by bolo už len fixkou nakreslit na hlavu terč

januska12323
19. nov 2023

To nie je niečo od bývalej ale fotka. Prečo by ju mal vyhodiť?

isis234
19. nov 2023

Nie je na tom nič, ak má fotku bývalej.. Viacerí/é máme fotky priateľov. To nič neznamená. Len spomienky.
Ži v prítomnosti. Nezaoberaj sa tým, čo bolo.

vanilkovazmrzka
20. nov 2023

No a? To mal po rozchode ist prehladavat vsetky rodinne albumy a palit fotky? Najskor ani nevedel, ze tam nejaku fotku ma, lebo ta fotka ma sto rokov a raz ju tam zalozili a odvtedy ju tam teraz mozno nasiel prvy krat. Boze to su problemy ;)

osky
20. nov 2023

Mam tiez take fotky .
A nemienim ich vyhadzovat.
Je to urcita cast mojho obdobia a s terajsim to nic nema spolocne.je to uzavreta kapitola,ale su to spomienky.
Nostalgia,ktora nic neznamena ..
Dollezite je ,co je tu a teraz.
A nesumovat nad minulostou.

vilma7
20. nov 2023

Tak ja za mňa je to úplne v pohode. Prečo by mal vyhodiť fotku?
Ja som voľakedy vyhodila moje listy s mojim prvým frajerom, a teraz to ľutujem. Niekedy by som si možno na dôchodku rada nejaký prečítala.

dusankomoj
20. nov 2023

Ja mám fotky s nebohým mužom normálne zarámované a terajší muž okolo nich v pohode existuje. Aj v peňaženke mám oboch,čo na tom je?

simsalabim
20. nov 2023

Ved to je uplne normalne... bola sucastou jeho zivota, prispela k tomu, aky je z neho teraz clovek. Je sucastou jeho minulosti. Fakt nechapem, co riesis. Co ti na tom vobec vadi? Ma ju aj v pamati vymazat, aby si bola spokojna?

petamich
20. nov 2023

pokial nemate v obyvacke spraveny oltar s jej fotkou a kazdy vecer tam zapaluje sviecku, tak to bude v pohode 🙂 tiez mam niekde v albume fotku s ex a ani neviem, kde je ten album, manzelova prva "laska" je jeho dobra kamoska a boli sme jej pred mesiacom na svadbe, ved to je jeho minulost, nevymaze ju, lebo ja som sa vyskytla

ruxandra
20. nov 2023

Necchapem v com je problem. To akoze vzdy ked sa s nejakou rozide, tak musi prerobiť cely album aby povyhadzoval fotky? 😅😀😀
Keby sa s nou nebodaj este aj kamarati, tak mu budes robit scény, ci ako? Je to uplne normalne, aj ju mat v albume, aj sa s nou kamaratit.
Nádych, výdych a nerieš, je to minulosť 😉

moonlight1210
20. nov 2023

Mm ma niekde fotky s byvalymi. Ukazal mi ich kedysi, ked sme spolu zacinali. Neviem, ci vie kde su, ale ani ma zo nezaujima. Ja mam dokonca odlozenych kdesi este par listov s byvalymi. Uz neviem kde. Je to pamiatka, ako kazda ina. Nema extra hodnotu, okrem spomienkovej. Ze je spojena s niektorou etapou mojho zivota.

Nevidim dovod u muza vsetko zlikvidovat, lebo teraz si tu ty. To znie potom tak, ze treba odstranit vsetko, co by mohlo “ohrozit” tvoju jedinecnost, lebo sama o sebe dost jedinecna nie si. Tvoj lesk pri tych pamiatkach bledne, sedne, schadza z dizajnu.

Tak hlavu hore a neries. Pokial o nej neustale netoci, ci sa nechodi tou foto kochat ako casto sa len da, tak je to ok.

ljzozv
20. nov 2023

tak takto..
Treba vyhodiť fotku, lebo je na nej s bývalou.
Potom nezabudni vyhodiť gauč, lebo na ňom sedel s bývalou. Samozrejme posteľ už máte úplne novú komplet.
Sprchu už prerábate? a aj kuchyňu?
No a v neposlednom rade bol s ňou určite aj u svojich rodičov, ktorí sa určite tiež potešia, keď im prerobíte byt , lebo aj tam mohol byť so svojou bývalou.
Auto už tiež ste vymenili?
A do roboty ho pustíš, ak náhodou aj tam za ním prišla?
Budete mať ale obrovský problém ísť niekde na výlet, lebo ak má fotku s ňou v albume, tak asi chodili veľa na výlety a ty s ním budeš musieť vymýšľať nové lokality na prechádzky....

prosím ber to s nadnesením...
robím si srandu...
fotka je minulosť, spomienka, aj ty ich predpokladám máš zopár v albumoch, ale možno s inými priateľmi, ktorí sú už z tvojho života preč.

sima234
20. nov 2023

Žiarliš a neakceptuješ jeho minulosť. Môj mm má svoju bývalú aj na FB aj si píšu v pohode a to boli zasnúbení. Moja svokra po 15 rokoch ju spomína, aká to bola super baba, ešte má aj darčeky, čo od nej dostala. A čo teraz? Bola súčasťou ich životov, tak sa nebudeme tváriť, že zrazu neexistuje.

matullienka
20. nov 2023

Je to súčasťou jeho minulosti. Ja som bola s bývalým na sestrinej svadbe keďže sme spolu tvorili pár, teraz mám kvôli tomu vyhodiť všetky fotky a zlikvidovať CD? Jednoducho je to súčasť minulosti a treba to akceptovať. Môj muž má tiež albume fotky s bývalou ani ma len nenapadlo žiadať od neho aby sa ich zbavil. Jedna dokonca býva oproti nám v bytovke, a predstav si vedeli sme spolu vonku vypiť aj kávu aj pokecať. Každý má za sebou nejakú minulosť, ktorá sa nedá len tak vymazať, treba to akceptovať

jankalukasova
20. nov 2023

A prečo by si tú fotku nemal nechať? S najväčšou pravdepodobnosťou videla ten album naposledy keď ju tam dával.... Teraz ho po x rokoch vyhrabal a proste tam tá fotka bola. Manžel má tiež fotky ex v takom "bordel šupliku". Dve dokonca poznám osobne a sú to zlaté baby. S tou jednou sme v podstate stále v kontakte a absolútne to pre mňa nie je problém.

taga
20. nov 2023

Prosim ta, povedz mi, co si ty spravila s fotkami svojich byvalych? Vzdy vsetky vyhadzujes,ked mas novy vztah, alebo ako to riesis? Urcite by som mu nepodavala album "sklesnuto", akoze, za co, ze mal moj partner zivot aj predtym ako spoznal mna?

blah24
20. nov 2023

Muj muz ma v telefone vsechny jeho byvale. Proste je to jeho minulost, proc by to mel mazat? Kdyz se tobe nelibi, zkus mu to naznacit

ibatanecnica
20. nov 2023

tiež mám pár fotiek s bývalými. Prečo by som ich mala vyhodiť? Je to minulosť, uknčená , fotky sú niekde založené, neprezerám ich. Ale nevidím dôvod ich vyhadzvoať. Na niektorých sme viacerí ako partia. Je to časť mojej minulosti, nevidím dôvod ich vyhadzovať.

ivik4
20. nov 2023

Jemine ty si riadna ziarlivka
Ja mam u rodicov kopec fotiek s byvalim