Hádali sme sa a suseda nám búchala
Ahojte. Dnes sme sa s mužom hádali a suseda nám zaklopala na plafon. Cítim sa blbo, že som sa nechala uniesť a bolo to pocut. Nebol ešte nočný kľud ale aj tak 😢 Ako to vy znášate, keď sa hádate ? Dokážete byť potichu ?
hada sa potichu? to by bola nuda.. suseda mala asi zly den buchat si moze kolko chce ked nieje nocny klud ... kazdopadne by som to hodila za hlavu ...
Nehadame sa. Komunikujem normalne mozno akurat nasranym tonom ale neni som opica ze budem skriekat na cely dom.nehucim doma po muzovi ani po detoch ani oni po mne.. a ked aj zdvihnem hlas urcite nei tak aby mi.museli klopat susedia.. najvyssi cas sa zamysliet nad sposobom komunikacie vo vasej domacnosti..
@anonym_autor nehádame sa, s mojím flegmatikom sa ani nedá pohádať, dokážeme si to vydiskutovať, ale keby sa mi stalo to, čo tebe, tak by som sa jej ospravedlnila a hodila to za hlavu. Nič také hrozné sa u vás nestalo
Tak sem tam sa poháda každý, alw zas nie je nutne ziapať na cely panelák
@anonym_autor hoď to za hlavu, suseda už aj zabudla na nejaké klopanie
@anonym_autor Možno ste ju zobudili, rušili. Alebo nepočula poriadne o čo ide. 🙂 Možno vám to klopkanie aj pomohlo ukľudniť sa. Zajtra sa jej ospravedlň alebo poďakuj.
Áno ukludnilo ma to
Každý sa občas poháda, no a čo. Taký je život v paneláku. Pokiaľ to nie je na dennom poriadku tak by som sa netrapila vôbec nad tým
a ako vieš že to búchala ozaj vám aby vás upozornila? ktovie na koho to bolo alebo ktovie čo to aj bolo.Ak je to len raz za čas tak ok no kto sa nepoháda.Vtedy si ani neuvedomíš že ziapeš.Ale na našu bývalú susedu v bytovke určite nemáš to ma malokto tam nebol jeden deň čo by niekoho nesprdla alebo sa s mužom deckami nehádala alebo nerobila nejaké divadlo a plakávala tak nahlas až sa zadúšala.Sťažoval sa na ňu celý panelák a cez leto ak boli otvorené okná tak aj bytovky dookola.Volali ju hysterka.A takto keby ju vidíš tak taká vyzerala tichučka a doma doslova tyranka 😁
@anonym_autor Čo ste na zelenej lúke ? Primitívy obaja. Keď vás musia aj susedia počuť.
Ja neviem, niekedy mám pocit, že tu tie témy zadávajú nesvojprávní ľudia.
@anonym_c5660d To už je čo za komentár. By si sa veľmi divila koľko temperamentných ľudí žije všade. Dá sa to aj slušnejšie napísať.Kolko krát som počula sa hádať aj vzdelaných slušných ľudí, hlavne na deti. O tom by vedel rozprávať asi každý.
@anonym_autor Čo ste na zelenej lúke ? Primitívy obaja. Keď vás musia aj susedia počuť.
Ja neviem, niekedy mám pocit, že tu tie témy zadávajú nesvojprávní ľudia.
@anonym_c5660d sama si primitívna
Tiež som zvykla susedom za stenou búchať, keď sa hádali, vždy hnusne, hrozné ziapy, vulgarizmy, nikdy to nepomohlo, hlavne sused je cholerik non plus uktra, jeho žena už je tiež na jeho úrovni, starší syn tiež a mladší ich pomaly doháňa. Trvá to roky rokúce. Ale v kostole pomaly v 1.rade, ruky spínať, na to ho je. Vonku so ženou za ruky sa vodia, zaklapnu za nimi dvere a už ziapu.
Ahoj, ked pises,ze klopkala na plafon, tak predpokladam,ze suseda byva nad vami. Co ak jej len nieco spadlo, ale ty v tom v tom "svungu" hadky si to ponala inak? Aj nadomnou susedia, niekedy im nieco spadne a ked tu bolo ticho, sama doma a znelo to tak. Tvarila sa na teba nejak, ked si ju stretla? Mozno si si to aj zle vysvetlila🙂 Ale dobre je,ze ta to ukludnilo potom🙂
My sa tiež nehádame, rozhodne nie tak, že by sme boli hlučnejší než bežne. Skúste zapracovať na komunikácii a riešení problémov diskusiou.
Ja som toto zažívala doma celý život, rodičia keď sa hádali tak ich musel počuť celý panelák a nie, nie je to normálne.
@anonym_c5660d To už je čo za komentár. By si sa veľmi divila koľko temperamentných ľudí žije všade. Dá sa to aj slušnejšie napísať.Kolko krát som počula sa hádať aj vzdelaných slušných ľudí, hlavne na deti. O tom by vedel rozprávať asi každý.
@anonym_7fcc8a Aj ty si z tých temperamentných ?
No a co,tak pocula a? Nasi susedia uz tiez poculi od nas kadeco. Nemozem za to,ze mam taky hlas,ze aj ked normalne rozpravam,tak ma pocut,muz to iste, decka tiez? Povadime sa my, potom tu skriekaju pubertaci, ale nikto nam nikdy nebuchal.

Klud, nabuduce, ked sa ona bude hadat, zaklopete vy jej a budete si kvit.