icon

Hit ružové vlasy - neúspech u manžela

larissa007
4. jan 2017

Skonstatovanie dna...syn: mama ty mas pekne vlasky! (Myslim si ...to bude tym ze su ruzove ako jeho oblubena detska pasta perlička) od muza som dostala spi*ovane ze sa bojim ukazat mu na oci tak chodim po byte ako neviditelna kopa cukrovej vaty... kladiem si otazku..co mi je*e uz nacisto??? 6 hodin u kadernika najnovsi uces z magazinu Vouge...a mozem sa a nim lucit..uz nikdy viac experimenty na hlave ... co to sakra s nami babami je?? Veecne nespokojne az sa nedodrbeme totalne...zislo by sa mi aspon pol roka na samote na dedine bez zrkadla!

Strana
z9
hettinka
5. jan 2017

Ružové vlasy sú top. Ale tak do 20-25 rokov maximálne. A dosť rýchlo sa to vymýva ☹

sissy27
5. jan 2017

@larissa007 tak extravagantný účes či aktuálny módny hit si vyžaduje aj niečo navyše, nie len 6 hodín u kaderníka... Chce to aj make up, outfit, vedieť to všetko nosiť a aj vhodnú príležitosť... Doma v teplákoch na materskej je to ozaj smiešne a pôsobí to lacno...
Nie všetko čo vidíme na titulke módneho magazínu či na záberoch z parížskeho predvádzacieho móla je vhodné aj pre bežný denný život, treba trošku súdnosti... A čo je s nami, babami, že sme večne nespokojné a úplne sa dodrbeme? Na to si odpovedz sama, kde je problém, mne sa to ešte nestalo a snáď ani nestane... Aj keď sa mi páčia kadejaké atypické veci, ale proste si viem zhodnotiť, či je to vhodné aj pre mňa, ako sa to bude udržiavať a podobne... Plačková nie je môj vzor 😂😂😂 a moja kaderníčka nie je z tých, čo mi za prachy spraví čo si poviem, vždy mi aj poradí...

libawet
5. jan 2017

@larissa007 nuž, čo na to povedať? Chvíľkový výpadok mysle? Upozorniť na seba a nevyšlo? Zbytočné ničenie vlasov...hlavne hneď teraz neprefarbuj na prirodzenú nejakú farbu, vlasy už trpia dosť. Počkaj, daj sa ostrihať, aby si vlasy trochu priviedla k životu a daj im nejaké ozdravné kúry, balzámy. ( ja sa takto prefarbených žien - fialová, modrá, ružová, zelená - vždy hrozne zľaknem - že jééj, morská víla...)...tak ono záleží aj od veku tej ženy a ako má nastavenú myseľ.

moonlight1210
5. jan 2017

to uz radsej investovat do kvalitnej parochne (hoci aj ruzovej) a podla nalady nosit.
mozno trochu drahsie ako prefarbenie u kaderníka, ale zmena farby zarucena kedykolvek, kedy sa zachce, na ako dlho sa zachce a bez poskodenia vlasov. 🙂

nabudúce si najdi kadernicku, ku ktorrej budes chodievat, ktora ta bude uz poznat a vie odhadnut, co ti pristane, co zvycajne nosis, pozna kvalitu tvojich vlasov a ci sa ti oplati do toho ist.

vyuzi aspon to, ze to teraz na hlave mas, porob si vsetky tie sladke ucesy (cukrlikove zapletane copiky, drdoliky, a pod.), co sa s touto farbou zvyknu nosit. uzi si ich, pofot sa, nech mas usmevnu spomienku a neboj, ked vlasy dorastu a vratis sa k normalnej farbe, aj manzel sa zasmeje, ked si tie fotky budete pozerat.

mima4
5. jan 2017

@larissa007 ale no, vyskusala si, aspon je sranda... 😀
podstatne lepsie ruzove vlasy, co je iba na cas, ako sa sa vytetovat ako nevyburena mamicka z konika 😀

larissa007
autor
5. jan 2017

@sissy27 hej teraz si ma zabila lebo do toho salonu chodi aj plackova.ale ja netusim o nej nic ani ake ma vlasy. Ja som si povedala ze posledny raz lym mam este zatial 27 si to vyskusam s hnedimi budem chodit uz zvysok zivota. Niektori su ohormeny ake wow to je ..mam k tomu aj kratky strih a je to fakt profi urobene take jemne.ale zarazilo ma ze muz mi vynadal a ani sa so mnou nebavi. Ja myslim ze toto nieje dvovod preco svoju zenu dourazat a urazit sa..ako by som jemu vlasy nafarbila nie sebe. No po 30tke uz tazko si mozem vymyslat. A nevyzera to lacno len sa mi to az tak nehodi ako som si predstavovala. Ale sklamala ma jeho reakciA mohol povedat ze boze fuj a precratit to na srandu a nie ma dourazat ved to nemam navzdy

larissa007
autor
5. jan 2017

Keby on prisiel domov nejaky odfarbeny tak by som sa urcite zasmiala a povedala daj si to prec ale urcite by som mu nenadavala do debilov sprostych. A potom hrala urazenu. Plus keby aj on priznal ze hej je to zle dam to prec...

deltaa
5. jan 2017

muzom sa pacia prirodzene vlasy teda aspon aby to vyzeralo ze to je prirodzene. Mne muz povie ze teraz mas krasnu farbu vlasov sa mi to paci a to ked uz mam 2 cm odrast a vyblednutu farbu a je to take najprirodzenejsie 😉 tak som si povedala ze si nebudem dlho farbit hlavu a mozno v lete uvidim ako to bude vyzerat 😀

sissy27
5. jan 2017

@mima4 niekedy tí potetovaní sú najlepší ľudia, ktorí ti pomôžu, podržia ťa, nepodrazia... Na rozdiel od tých, čo každú nedeľu ťahajú pána boha v kostole za nohu... Nech žijú predsudky... Zvlášť od tých "nedeľných" 🙄
@larissa007 ok, urážať ťa nemusel, ani sa zdúvať... Ale tu si myslím, že je problém niekde inde ako vo farbe vlasov... Alebo je toto jediný krát, kedy reagoval prehnane?

maxiva
5. jan 2017

Nerob paniku,ruzova rychlo zide😉je tam toho,ved ich nemas zelene...vyskusala si😉

larissa007
autor
5. jan 2017

@sissy27 to je proste jeho povaha. Ale ocividne je to ta povaha ze vsetko je dobre len ak to zodpoveda mojim zelaniam. Ani on nevyzera podla mojich predstav a co mam teraz mu vynadat a nebavit sa s nim kym.neschudne 20 kil? Vlasy su taka vec ako vymenit tricko viac menej nehovorim farbit kazdy den ale nieje to vec co sa neda zmenit. Ano lutujem ze som uverila svojej predstave aka budem cool. Ale zamrzelo ma aj to ze ak by som chcela si ich nechat nemozem lebo mi to da vyzrat. A to si myslim je dost obmedzovanie. To si mam pytat od neho na vsetko povolenie? Najradsej by bol keby som chodila nenamalovana s odrastenymi vlasami natural a v maskacoch. Iba som sa snazila trochu omladnut lebo v mojich 27 mam pocit ze mam 50.

larissa007
autor
5. jan 2017

@maxiva musim to prefarbit na hnedo... :/ cim skor

maxiva
5. jan 2017

Na ruzovu nedavaj hneduuuu😂ved skus pastelkou dat ruzovu na papier a potom daj hnedu😉hmmm?ked uz chod ku kadernicke..ale ja byt tebou tak pockam chvilu...lebo si dokazis vlasy...to sa ti fakt vymyje dva tyzdne a nemas nic

moni244
5. jan 2017

Toto ja nepoznam, cize sa sama seba musis pytat

larissa007
autor
5. jan 2017

@maxiva to len kaderniik jasaan. Idem si urobit spomienkove fotky hihi

hettinka
5. jan 2017

@larissa007 však daj foto, aké to máš
moja dcéra si tiež dala rose-gold vlasy, ale mala to spravené krásne, ako ombre len na koncoch a aj to nie na všetkých, ale také pramienky ... len škoda, že sa to fakt rýchlo vymylo, zostal len nádych, asi jej dala len nejakú slabšiu farbu ... no a ona ma 15, takže výstrelky si môže dovoliť. Napokon ... kedy, ak nie teraz.

alicka850
5. jan 2017

@larissa007 som sa pobavila, ze po 30 uz mozem tazko vymyslat. Ja mam 32 a este sa necitim zrela do hrobu, pripadne na mnissky habit ☺☺ To len btw. K teme- niektorym muzom sa paci prirodzenost, moj napriklad nema rad, ked sa vyraznejsie namalujem. Ja by som to osobne pred takymito zmenami konzultovala s muzom, nie preto, aby som si pytala dovolenie, ale aby som poznala jeho nazor a neprekvapila ma pripadna reakcia 😉

bosoriak
5. jan 2017

@larissa007 No vy dvaja mate ale uuuplne iny problem, nez tvoje ruzove vlasy. Ja som teda uz so svojimi vlasmi urobila vselico, aj obliekla som sa vselijako a nikdy, nikdy sa mi nestalo, ze by mi muz vynadal. Za co? Snad je to moje telo, tak hadam je na mne, ako s nim nalozim. Najhorsia poznamka, co som dostala bola "A to je trvala farba alebo sa to vymyje?", po ktorej sme sa obaja rehlili este asi hodinu.

No vy zjavne ani nekomunikujete a urobit scenu kvoli blbym vlasom je naozaj detinske. Ty musis vediet, preco reagoval tak ako reagoval. Lebo sa za teba hanbi? Lebo ste sa o tom predtym bavili a on bol proti? Lebo sa mu to nepaci?

Co ja viem, pride mi to ako nafuknutie hovadiny len kvoli tomu, aby sa mohol pohadat. Boze, ved su to len vlasy, vyrastu. Ruzove vlasy nezmenia tvoju osobnost, tak preco tolko reci okolo? 🙂

No vela stastia, musite si to vykomunikovat vy dvaja.

bubelko
5. jan 2017

@larissa007
tak po a) ked zmenim uces, robim to kvoli sebe a je mi totalne u prdele, co si kto o tom mysli
ale po b) ak mi zalezi na mienke niekoho, vezmem ho so sebou a poradim sa a zvazim.
ruzove vlasy mozu byt cool. aj ja mam mash v tmavych, ktory je na priamom slnku cyklamenovy. moj muz bol zo zaciatku trochu soknuty, ale uz si zvykol. plus to nie je cela hlava, je to len vlastne zaka farebna hra na svetle. obcas je menej viac. 😉

blabla195
5. jan 2017

Ja s muzom o vacsich zmenach diskutujem. Mne by sa nepacilo, keby povedzme prisiel s tetovanim (kamoskin muz) a ja ho tiez nechcem zbytocne nastvat. V lete som sa chcela radikalne ostrihat (z vlasov po pas na kratko), najprv nesuhlasil, no zlomila som ho vyzvou vystrihaj sa slovensko ☺. Ale neurobila by som to poza jeho chrbat - hlavne ked viem, ze sa mu dlhe vlasy velmi pacia...

madamcoco
5. jan 2017

@larissa007 ruzove, zelene, modre, fialove, zlte atd... Take vlasy nepristanu nikomu.
Neprirodzeny odtien.
Tvoj muz sa asi nastval, lebo chlapi zvacsa chcu aby ich zena reprezentovala.
S ruzovymi vlasmi vyzera kazda skor na smiech ako reprezentativne.
Daj si to prec (to ani foto nemusim vidiet).
A muza doma dobre zvoz, ze urazat sa zas nemusi. Kazdy mame pravo na svoje omyly.. Aj ty. ;)

markinko
5. jan 2017

@larissa007 mne sa paci ked ma zena ruzove vlasy je to trendy a preco aj nie po 30???? to uz ako potom je stara koza ci???? ruzova je super ja uz som tiez mala hocico na hlave extravagantne zeny maju muzi radi mozno ten tvoj len ziarli alebo sa boji ze sa budes pacit aj niekomu inemu ako jemu🙂

fotoarch
5. jan 2017

@larissa007 nepridas foto,
Mozno si nadherna a muz sa zlakol lebo new - skor sok zo zmeny ako z farby..😊

lentilka0607
5. jan 2017

@larissa007

Nechceš pridať foto, že ako to vyzerá? 🙂 Ja tiež uvažujem nad nejakou tou zmenou aj keď asi až na takýto experiment by som sa neodhodlala 🙂 Ale naozaj možno tvojho drahého len zaskočilo ako dobre vyzeráš a spustil sa v hlave poplach, že kvôli čomu/komu taká zmena, že sa cíti v ohrození, ak to u teba také niečo nie je bežné 🙂

hettinka
5. jan 2017

@larissa007 inak, máš dobre, že si manžel zmenu farby vôbec všimol ... môj si také zásadne nevšimne 😀 Niežeby ma nemal rád, alebo čo, ale toto proste mimo neho ... to by som asi musela prísť vystrihaná dohola, alebo platinová blond, aby si to všimol

markinko
5. jan 2017

baby ja mam teraz cervenu ale extra cervenu a moj manzel skoro odpadol doma a pritom vidim ako pozeraju zakaznici v praci na mna takze viem ze to mam celkom ok takze ked zena urobi velmi velku zmenu na sebe tak muzi sa v prvom pripade pyaju to co ma na tej hlave??? to ako koho chce zaujat????

rebellefleur
5. jan 2017

Tiež by som rada videla foto 😉 a baby teda nehnevajte sa, ale niektoré tie nazory, to je konečná 🙈 akože do 30 je v pohode nech si baba robí so sebou čo chce a potom to už nie je vhodné? Alebo celý život žiadne experimentovanie? Wtf?
Za mňa radšej experiment, vyskúšať, po čom mi srdce piští, buď to vyjde alebo budem mať ponaučenie,že neskúšat nikdy viac, ale vždy lepšie ako byť celý život šedá myš

markinko
5. jan 2017

@rebellefleur moja rec ja mam po 30 tiez a pred mesiacom som bola strieborno fialova a teraz som cervena🙂

emilia25
5. jan 2017

No keby mi tak moj muz povedal veru nechala by som si to aj keby ho malo roztrhnut od jedu.ale ja mam chvala bohu uzasneho muza a aj tak by mi povedal vyzeras uzasne aj keby som mala neviem co na hlave a oblecene.

hettinka
5. jan 2017

@rebellefleur no do istého veku sú niektoré veci (ako extravagantné vlasy a sexi oblečenie) vcelku vhodné a nevyzerajú trápne ... ale od istého veku je to potom také, že žena vyzerá akoby chcela si niečo dokazovať ... starnúť treba vedieť s eleganciou a noblesou, A nie že potom vyzaráš ako "zozadu gymnázium - spredu krematorium". A ružové vlasy na staršej žene, no neviem ... to musí fakt vedieť aj nosiť, celkovo sa zladiť aj s oblečením a doplnkami.

Strana
z9