Hlasná televízia z vedľajšej izby, ako to vyriešiť ?
Ahojte.moja mama si predcasom kupila plazmu ktoru dala na stenu.izbu mam vedla a ked pozera televiziu sa to ozyva.ked jej poviem aby to stisila sa urazi ze nepocuje a mna to neskutocne vytaca.da sa s tym nieco spravit?okrem toho aby som robila protizvukove steny.dakujem
@ajka251 kup jej sluchadla
Odsťahuj sa
Tebe stuple so usi alebo jej bezdrotove sluchadla...
to je tym, ze tieto tenke televizory maju repraky vzadu a zvuk sa siri do steny. Tiez som si to vsimla. Nuz, ked mama "nespolupracuje" tak ti len ostava urobit protihlukove opatrenia.
@lussyl5 prosim ta u starších to je bezne ze su nahluchli aj moja mama ma na plne Pecky telku naštastie nebývame s nou ale oni maju obývačky uplne na opačnom konci bytu ako izby kde sa spi tak je to v poho
Aj jedni naši známi kúpili mame také veľké slúchadlá, dakedy s nimi vybehne aj na dvor a stále počúva TV v nich :D
ja pocujem celkom zretelne televiziu od susedov nad nami ...
ze vraj vekom to bude lepsie 😂
maminku pošli na vyšetrenie uší...asi má slabší sluch - to sa stáva s pribúdajucimi rokmi...
Autorka v diskusiach riesila aj PNku z prace aj IVF, takze nie je neplnoleta.
Bud mamka bude chciet spolupracovat a teda da telku tichsie, alebo jej kupis sluchadla a bude ochotna ich pouzivat, alebo si skusi stenu odhlucnit - su na to nejake latky a materialy, ktore sa daju na stenu, alebo si kupis stuplne do usi, alebo sa odstahujes...
@fokuska ako ma mate preklepnutu :D ale dakujem..ze sa nasiel jeden clovek co mi kvazi poradil..lebo ja som hladala pomoc ako by sa to dalo...ale vzdy sa najdu ludia co rypu a maju blbe komentare...vidim ze aj na modrom koniku je to tak...clovek sa pyta a dostane nemiestnu odpoved..asi je zbytocne sa pytat na tomto fore..kde ludia neporadia len mudruju.....

Býva ona u teba alebo ty u nej ?