icon

Hlasná televízia z vedľajšej izby, ako to vyriešiť ?

ajka251
26. jan 2020

Ahojte.moja mama si predcasom kupila plazmu ktoru dala na stenu.izbu mam vedla a ked pozera televiziu sa to ozyva.ked jej poviem aby to stisila sa urazi ze nepocuje a mna to neskutocne vytaca.da sa s tym nieco spravit?okrem toho aby som robila protizvukove steny.dakujem

blankaj
26. jan 2020

Býva ona u teba alebo ty u nej ?

0kristina0
26. jan 2020

@ajka251 kup jej sluchadla

pribinak
26. jan 2020

Odsťahuj sa

ikonica
26. jan 2020

Tebe stuple so usi alebo jej bezdrotove sluchadla...

lussyl5
26. jan 2020

@ajka251 A akú radu chceš na MK?🤷S tým sa nedá iné len sa nejako dohodnúť.Snáď by som doplnila, pokiaľ to je ozaj veľmi hlasno nebolo by zlé mamu poslať k lekárovi či nemá problém so sluchom.Neviem koľko rokov má mama.Hluchota nastupuje pomaly a nenápadne.

hradnapani
26. jan 2020

to je tym, ze tieto tenke televizory maju repraky vzadu a zvuk sa siri do steny. Tiez som si to vsimla. Nuz, ked mama "nespolupracuje" tak ti len ostava urobit protihlukove opatrenia.

katulienkax
26. jan 2020

@lussyl5 prosim ta u starších to je bezne ze su nahluchli aj moja mama ma na plne Pecky telku naštastie nebývame s nou ale oni maju obývačky uplne na opačnom konci bytu ako izby kde sa spi tak je to v poho

dopolbokaodrata
26. jan 2020

@pribinak ak má dajme tomu 12 rokov, tak to bude asi ešte problém 😁
@ajka251 ale ak máš dajme tomu 40, v tomto veku vyznieva daná otázka už takpovediac bizarne. Trochu viac kontextu by to chcelo.

unicornlady
27. jan 2020

Aj jedni naši známi kúpili mame také veľké slúchadlá, dakedy s nimi vybehne aj na dvor a stále počúva TV v nich :D

evkano1402
27. jan 2020

ja pocujem celkom zretelne televiziu od susedov nad nami ...
ze vraj vekom to bude lepsie 😂

deti95060810
27. jan 2020

maminku pošli na vyšetrenie uší...asi má slabší sluch - to sa stáva s pribúdajucimi rokmi...

fokuska
27. jan 2020

Autorka v diskusiach riesila aj PNku z prace aj IVF, takze nie je neplnoleta.

Bud mamka bude chciet spolupracovat a teda da telku tichsie, alebo jej kupis sluchadla a bude ochotna ich pouzivat, alebo si skusi stenu odhlucnit - su na to nejake latky a materialy, ktore sa daju na stenu, alebo si kupis stuplne do usi, alebo sa odstahujes...

ferala
27. jan 2020

@ajka251 buď jej kúp slúchadlá alebo si ty kúp štuple do uší.

mirkava
27. jan 2020

@ajka251 no ked sa nam marodil syn muz si kupil bezdrotove sluchadla lebo dlho do noci pozera telku. On je spokojny a my tiez. NAJ investicia nasej domacnosti... 👍😉😊

ajka251
autor
30. jan 2020

@fokuska ako ma mate preklepnutu :D ale dakujem..ze sa nasiel jeden clovek co mi kvazi poradil..lebo ja som hladala pomoc ako by sa to dalo...ale vzdy sa najdu ludia co rypu a maju blbe komentare...vidim ze aj na modrom koniku je to tak...clovek sa pyta a dostane nemiestnu odpoved..asi je zbytocne sa pytat na tomto fore..kde ludia neporadia len mudruju.....

ajka251
autor
30. jan 2020

@pribinak uz len tebou sa budem riadit

fokuska
30. jan 2020

@ajka251 Niekedy ked si pozries ine diskusie danej osoby tak ziskas trosku prehlad a vies lepsie poradit ;)

A ja som ti moznosti vypisala, uz si len vybrat co z toho je realne pre teba.