Iné pomery
Ahojte, neviem vlastne co chcem citat...ale, je mi to aj blbe,aj nechapem co riesi, mam vlastny byt,pracu...finance mi to vychadza,aj ked sem tam ltt...ale na co mam a chcem si kupim,na nieco musim posetrit... mam 30+. A vlastne moja otazka znie,ked mate partnera,frajera,ktory zaraba minimalne 3 -krat viac, a vie,ze moj sen je cestovat (daco som pochodila aj sama za mlada,plus praca v zahranici cca 4 roky), ako by ste sa citili,keby povedal,ze Vas pozyval na cestovanie/dovolenku na chca3 tyzdne a vsetko plati on... proste povedal,ae ma ppzyva a nech nic neriesim..je mi to akesiblbe...a este a to som uz aj podla mna uplne mimo ale dajme tomu,ze frajer plus jeho rodocia so dajme tomu doktori,pravnici (ludia co zarabaju nadstardantne...ale su strasne dobri ludia)a Vy ,ste z normalne zarabajucej rodiny (rodicia robotnici - momentalne dochodci), nemam absolutne nic proti ziadnemu povolaniu,ale ci ste niektora nemalik9mpletka podobnu situaciu, frajer minikdy nic take nevyhodil na oci,a keby mu taketo nieco popopovieaspovie,cococo,astrasne dobry, plus vsetky superlative,keby mu nieco taketo poviem,asi povie co riesim,ale neviem ci maniektora chapete..proste ako keby mi fakt padol as neba po st rokoch ziadnych vztahoch. zle mi to opravuje sem
nemaj výčitky, je to od neho pekné gesto, keby si tak chodila päť krát ročne, tak by to bolo využívanie, ale takto pohoda. Užite si to
Tak zrejme nie ste spolu par dni, planujete buducnost... Isla by som bez vycitiek.
mna moj "frajer" pozval na exotiku, na narodeniny.. najlepsia dovolenka ❤❤❤
Nemaj výčitky a chod
Ze si to uži 😁 Je to úplne v pohode. Takýto chlap od teba raz nebude chcieť aby si z 300e rodičaku ťahala celú domácnosť aj s oblečením pre seba a deti...
Precitala som 2x tvoj prispevok, aby som pochopila, co vlastne chces povedat. Pokial tomu dobre chapem, mas priatela, ktory pochadza z lepsie financne zabezpecenej rodiny a aj on ma vyssi zarobok ako ty.
Kludne na dovolenku chod, na revans ho mozes pozvat na drink, veceru, kupit mu tam drahsi, spomienkovy darcek.
Ak to s nim myslis vazne, nevahaj a chod. Keby nechcel, nepozyva ta.
Jasne utekaj. Ja by som si už kufre balila.
že aké máš šťastie...pozvanie na dovolenku, vybraná spoločnosť, lekári, právnici...no niekto si to vie zariadiť...😉
držím palce a uži si to...
Uzivaj a ty ho pozvi na dobru veceru na tej dovolenke. To je to co si mozes dovolit a on to vie.
Bal kufre a padaj 💯
Je krasne ako ta chce potešiť, nedáva ti somariny ale presne to po čom túžiš. Môže si to dovoliť tak prečo by ti to malo byt blbé. Verím že aj ty by si mu to dopriala keby to bolo opačne
Ak si s nim stastna,je k tebe dobry,laskavy,uctivy,sprava sa k tebe s respektom a citis sa pri nom 100%bezpecne,tak sa mu podakuj,povedz mu ze ho lubis a stastnu cestu obom 😊
Ked ste spolu uz dlhsie, tak preco nie? Splni ti sen, na ktory on ma peniaze.
Sama pises, ze su dobri ludia, tak co riesis. Bud rada, ze si stretla prave jeho, ze sa mate radi. A uzi si dovolenku.
Je to úplne normálne, vie ze na to nemáš, chce tam ísť s tebou, tak to zaplatí. Rodinu vôbec nemusíš riešiť, on si ta vybral, jeho rodičia sú s tým zrejme v pohode a ak si aj nesasnu s tvojimi rodičmi tak sa nič strašné nestane. Dôležiti ste vy dvaja, a ty sa nauč aj prijímať bez výčitiek, trochu sebavedomia by to chcelo. Užite si dovolenku.
Utekaj,uzi si to pokial sa bude dat,vycitky pridu po rokoch s rym rataj,vlastna skusenost aj z okolia,ale to teraz neries,urcite chod
Keď dávajú tak ber. Podľa mňa je to uplne normálne keď sa dvaja majú radi a myslia to spolu vážne že sú k sebe štedrý a pokiaľ majú výrazne rozdielne príjmy neriešia všetko 50:50 ale tak nejak úmerne tomu kto koľko zarába.
Divne by to práveže bolo keby chce od teba všetko presne na polovicu aj keď ma 3 násobný plat. Divne by to bolo keby ta zahŕňa peniazmi, darčekmi, drahými dovolenkami a zakaždým ti to pripomína že toto všetko mas vďaka nemu a bez neho by si bola nula.
Ale toto vyzerá ako pekne gesto ktorím ta proste chce potešiť.
uz by som balila kufre :D
Bože, kiežby právnici zarábali nadštandartne. 🙈😂😂 Chápem ťa, ja by som sa asi tiež cítila hlúpo a trvala by som na tom, že mu svoju časť dovolenky splatím, aj keď časom. Už len z princípu, ešte nie ste manželia a nemá povinnosť ťa sponzorovať a nejde o bižutériu za pár eur. A čo sa týka rodiny, každý máme nejakú rodinu, pokiaľ sú to milí a slušní ľudia, ktorí mi nedávajú najavo, že sú z ,,lepších” pomerov, necítila by som sa vôbec hlúpo.
Nemaj vycitky tak by to malo byt,ze si vo vztahu nevydelujeme peniaze,ale doprajeme si rovnako. Mozes ho ty na dovolenke pozvat na drink,na veceru,hocijako v ramci svojich moznosti mu to mozes oplatit. Bud rada,ze to mate takto. Nie je dobre,ak su vo vztahu velke rozdiely,castokrat bohatsia rodina potom vykrikuje tomu,co k nim prisiel. Ale ak su jeho rodicia s tebou spokojni ani neries a uzivaj si.

Okamžite by som isla.. Bozeee, preco mne sa toto nemohlo stat ked som bola mlada a pekná, ze ma frajeri zadara pozyvali na dovolenky 🤣