icon

Ja aj manžel sme dostali výpoveď a máme veľa problémov

23. feb 2021

z kazdej strany sa to na mna vali
vyhodili mna aj manzela z prace, nedokazem si predstavit co dalej bude...manzel nema v ejakulate ani jednu sperniu, caka ho operacia tesa.. ja som zdrava, picham injekcie diphereline pred ivf, dnes bude 41.injekcia, a to len kvoli tomu, ze doktor nema cas prist vykonat manzelovy zakrok skor ako 10teho marca.. bojim sa, ze mi z tolko injekcii nieco bude, je to uz vela, hlavne psychicky to uz nedavam, ale uz citim aj fyzicke vedlajsie ucinky.. no teraz ked sa nepodari tesa, ked nenajdu spermie, asi pojdeme do darcovstva, ale nie som s tym OK, ked si pomyslim ze by som cakala dieta s nejakym typkom, co chodi do Car masturbovat za peniaze, je mi z toho zle
z blizkej rodiny sme mali umrtie na koronavirus, pohreb bol strasne tazky.. svokra je v nemocnici, sice len so zlcnikovymi kamenmi, ale ma aj velmi vysoky tlak.. moja mama je chora, pred rokom jej odrezali 30cm z creva, lebo tam bol nador a teraz jej nasli na crevach polypy.. velmi sa bojim, co bude s nami, co sa tyka prace aj dietata, ci mi nebude nieco z tolko injekcii, co bude s mojou mamkou, a co bude so svokrou, bojim sa, nici ma ta neistota, ta bezmocnost, uz to nezvladam psychicky

Strana
z4
miadi
23. feb 2021

Mozno by bolo dobre dat si rok pauzu od snahy. Je toho dost do takeho stresu este ked by si aj bola Tehotna .. kolko mas rokov ? S tym darcom by som to tak neodsudzovala ze co je to za typka. Ved tam maju nejaky standard poziadavky na iq vek zdravie .. ze to nebude uplny looser co pre $ urobi hocico. Daj si pauzu kym sa veci znormalizuju a tvoja psychika Hlavne.

autor
23. feb 2021

@miadi uz sme si tolko vytrpeli, teraz to uz nemozem vzdat, bola by to skoda, tolko strateneho casu, o 2 tyzdne nas caka operacia manzel Tesa a ja odber vajicok, riesime to uz strasne dlho, nemala by som uz silu to zacat odznova 😟 .. mam 24.. ja viem, ale ajtak je to tazke to prijat, ze by som nosila pod srdcom dieta niekoho ineho.. som psychicky uz uplne hotova, nespim, neviem kde mi hlava stoji, riesim milion veci naraz, dieta, praca, rodina, jeden problem za druhym, uz cakam kedy zas nieco pride, citim sa ako v nejakom filme, nejaky kus mesa, co sa s nim zivot hra ako chce

danieli
23. feb 2021

Predpokladam ako laik, ze aj tie injekcie su hormonalne, pripadne maju na toto vsetko vplyv a tym padom davaju zabrat aj tvojej psychike, to robi vela, skus nemysliet daleko dopredu, ale sustred sa len na dnesny den, dnesne ulohy a povinnosti, aj radosti a ist len malymi krocikmi, nic viac, len dnesok

miadi
23. feb 2021

A tak si mlada Ja ze mas okolo 40. Tak uvidis Keby to neslo zas hnet.. tak cas na to umele s darcom mas dost . Ono moc tlacit na pilu casto nerobi dobre.. Nieco sa zlomi. Musis mysliet pozitivne. Kazdy mà v zivote nejake trapenie a vsetko je dočasne.

autor
23. feb 2021

@danieli ano su to hormony, viem ze mi to stazuju tie injekcie, ale aj bez nich su taketo problemy tazko zvladatelne pre mna, som aj bez toho dost citliva.. snazim sa nemysliet dopredu, ale kto uz siel po tejto ceste, vsetci vedia ze sa to neda.. ja sa snazim, ale chcem byt adpon trochu pripravena na vsetky scerare, inak sa psychicky uplne zrutim, nedam.to

ivanizna
23. feb 2021

A keby ste to najprv skúsili a potom uvidíš, ako sa vám bude dariť. Možno že sa už teraz dopredu zaťažuješ niečím, čo ešte nemusíš riešiť, aj bez toho máš dosť. Aj tie ďalšie obavy o rodinu napríklad, to zatiaľ nerieš. Ja mávam v poslednej dobe kvôli obavám trochu úzkosť a strach, ale doktorka mi to hneď vysvetlila, že sa stresujem už zbytočne dopredu 🙂 Ak by vám zase nevychádzalo, možno by bolo naozaj dobré dať tomu aspoň chvíľku čas a upokojiť sa. Skús riešiť veci jednu po druhej. Veľmi ma mrzí, že ste takí mladí a máte toľko problémov, veľa sa u vás nakopilo, ale osobne verím, že raz aj tá najhoršia "ťurma-vurma" prejde, a najlepšie je, ak si z toho všetkého zlého aj niečo dobré odnesieme. Držím vám palce ❤

autor
23. feb 2021

@miadi ale len teraz mame moznost dat darcu tak, aby o tom nikto nevedel.. ked som spomenula svokre darcu, tak povedala ze ona sa nebude pozerat na cudzie dieta ako jej tu beha, ze ked dame darcu mame ist prec byvat

ivanizna
23. feb 2021

Tak to neriešte so svokrou, veď ona nie je rodič. To sú len vaše záležitosti. Ona mala možnosť si urobiť v živote po svojom, vy si urobte tak, aby vám dvom to vyhovovalo, v prvom rade

miadi
23. feb 2021

Pozri Ja som rodila v 18tt Takze viem ake to je tuzit a pri tom mat strach.. hoci som vzdy otehotnela prirodzene. No nemozes sa psychicky spuštat. Ja som citliva ale aj silna. Musis mysliet pozitivne sustredit sa na to dobre co v zivote mas . Nelutuj sa tes sa z kazdeho noveho dna. Nic ine ti neostava ak chces zit stastny zivot.

miadi
23. feb 2021

To si jej naco pre panečku hovorila ? Jej sa to netyka. Byvate u nej ?

autor
23. feb 2021

@ivanizna keby to bolo take jednoduche.. manzel by bez rodicov nebol, to radsej bezomna.. vraj kvoly domu, lebo ten ostane nam.. inak by som tu uz davno nebola.. ajked sa o svokru velmi bojim, nechcem aby sa jej nieco stalo, nemam s nou dobry vztah

autor
23. feb 2021

@miadi ano byvame

miadi
23. feb 2021

Ty mas vacsi problem ako to ze sa vam nedari otehotniet. A ten je tvoj muz . A byvanie u svokry. Tak Ja sa ti uz vobec necudujem ze to zle preživas. Obaja bez roboty teraz zijete v dome co nikdy nebude tvoj jedine o xx rokov ked svokra umrie.. no s pristupom tvojho muza aj tak to bude vzdy len jeho rodicovsky dom. To by chcelo najpr. Riesit pracu potom samostatne byvanie a az potom teho ci darcu. Takto to budes mat dievca velmi velmi tazke .na vela rokov ci uz s dietatkom ci bez.

miadi
23. feb 2021

Drzim palce nech mu najdu spermie . Nemysli teraz na vela veci dopredu nepredstavuj si darcu ako dava do kelinka . Ries veci krok za krokom. Dychaj a skus nieco robit z coho mas relax a vycistenu hlavu .

autor
23. feb 2021

@miadi keby to bolo na mne, ver mi ze uz tu daaavno niesme.. pred par rokmi po hadke so svokrou som sa odstahovala k mamke, 3 tyzdne som tam byvala a povedala som manzelovi, ze podme do podnajmu, budeme spolu, lebo sa uz k jeho mame nevratim, nech si vyberie ja alebo rodicia.. hadaj co si vybral.. dovod povedal dom, ze nebude platit podnajom, ked ma kde byvat a ostava to jemu.. vies co, tolko toho mam v srdci, ktore je rozbite na tisic kusov uz ..som mlada 24 rocna, a take problemy za sebou , a aj pred sebou

autor
23. feb 2021

@miadi dakujem, dufam ze mu najdu spermie🙏 ..joj boze fuuuj🤢😭😭😭 ja to nedam, ja neviem uz co mam robit, hotova som

evelyn246246
23. feb 2021

moj manzel keby si vyberie rodicov ..uz by nebol mojim manzelom ... toto je horsie ako to, ze nemozete mat spolu deti ..ja na tvojom mieste si najdem niekoho pre koho by som bola jedina ..a mozno by si aj prirodzene otehotnela .. mas 24 nie 50 ....navyse mozn je to vyssi zamer preco spolu nemate deti ...

autor
23. feb 2021

@evelyn246246 cosi, ja bez neho nebudem zit 😭 okrem toho ze uprednostnil rodicov, je to skvely muz, milujem ho

evelyn246246
23. feb 2021

ty ho mozno milujes ... ale ci aj on teba ? realne ? ked prislo na vazne otazky a lamanie chleba , vybral by si teba ? silne pochybujem ze je to domom ...ale je to tvoja volba a tvoj zivot ..ja osobne by som nemohla byt s takym clovekom o ktorom pochybujem , ze ma naozaj miluje ..

ivanizna
23. feb 2021

@evelyn246246 Úplne súhlasím
V tom prípade, keď si sa rozhodla pre svojho muža, že s ním chceš byť za každú cenu, musíš pre svoje vlastné dobro prijať túto situáciu so všetkým, čo k tomu patrí, keď on nemá ochotu tieto závažné veci zmeniť. Prijať ho so svokrou a spoločným bývaním, a aj s možnosťou, že budete mať detičky, alebo aj nebudete.. hoci vám to veľmi prajem, keď po nich túžite. Ale také veci určite nevplývajú dobre na tvoje zdravie. Časom možno uvidíš, že zdravie sa môže v takých ťažkých podmienkach aj zhoršiť, samej sa mi to stalo, vlasy mi zo stresu povypadávali, lebo som išla proti sebe, proti prirodzenému prúdu udalostí.

miadi
23. feb 2021

On neuprednostnil rodicov ale seba Lebo takto mu je dobre. Doma u mami. Ale tebe by bolo lepsie Keby ste zili sami. Tak ako to mà byt. Tvoja svokra Ta mà za cudziu kedze tvoje dieta s darcom by bolo cudzie. Mozno este potrebujes par rokov trpiet tam kym pride posledna kvapka . Kto vie co bude o 10r .. budes mat 34 a Mozno odtial odides sama alebo budes single matka. Lebo ked vam pribudne dieta ten vztah so svokrou bude este horsi. Nicis si nervy koli jednemu chlapovi ktoremu sa nechce riesit vlastne byvanie. Tak Dufam ze Ta na rukach nosi a ze ti nohy bozkava a robi Ta mega stastnou nech to za to stoji. Drzim palce nech sa vam dari fakt Hlavne tebe nech si stastna!

autor
23. feb 2021

@ivanizna ano, presne tak som sa vratila od mamy, s tym vedomim, ze budem trpiet ..milujem ho a viem ze aj on mna, lebo to citim, ajked to vyzera vseliak a viem, mate pravdu ze to vyzera zle.. a este ked poviem ze ma uz aj udrel, dvakrat.. tak si tu vsetci pomyslite ze som hlupa

autor
23. feb 2021

@miadi ja viem ze mas pravdu.. ale ku mne je dobry, som s nim velmi stastna, neviem si predstavit ze by som bola bez neho
dakujem 🙏

teleskop
23. feb 2021

v takomto stave chces dieta????????????..............

linalinabizu
23. feb 2021

ja som 11 rokov v manželstve bez detí, ja mam 8x viac vajicok ako je bežný priemer, gyn výsledky mám ukážkové a stále nič. chyba bude predpokladam na strane muza ale nechce ísť na ziadne vyšetrenie. asi myslí že počnem iba tak 😂😂, no ale neriesim to už som si nejak zvykla že sme iba dvaja. i ked som navrhla adopciu alebo osvojenie...nechcel ani počuť o takej možnosti.
máš to naozaj ťažké a prajem ti veľa sily aby ste to zvládli.
všetko je tak ako má byť

autor
23. feb 2021

@teleskop no... hej 🤷

autor
23. feb 2021

@linalinabizu tak to bude pravdepodobne v muzovi, preco nechce ist na spermiogram? ako asi ziadny chlap nechce ist, ale ked chce dieta? ..adopciu sme tiez zavrhli... dakujem🙏

miadi
23. feb 2021

Hlavne svokre nic nehovorte Keby ste sli do toho s darcom.. mozete ist niekde akoze na pobyt wellness ona nemusi vediet nic. Len nedajboze aby raz nevyhodili z domu teba aj z dietatom. Ale netreba toto este riesit este stale je sanca ze jeho spermie budu fungovat. Drz sa.

autor
23. feb 2021

@miadi no ved preto chceme dat od darcu hned, ked nahodou manzelovi nenajdu spermie, aby sme nikomu nic nepovedali.. svokre nevadi ze nebude jej synovo dieta, ale skor ze moje bude, lebo povedala ze si mame decko adoptovat ked tak chceme a nie od darcu, ze to v ziadnom pripade 🤦

miadi
23. feb 2021

Zvlastny pristup a celkovo moc do toho keca. Je to len vasa vec ako sa rozhodnete .

Strana
z4