Je bezohľadné púšťať podkasty nahlas, keď deti spia?
Ktorý každý večer si púšťa svoje podkasty politika atd na cely byt a deti zaspávajú žena tiež. Je bezohľadný ?alebo je to ok
@evazhoufova
a to začal robiť včera ci uz od zaciatku vztahu? Ak od zaciatku, chyba je v tebe.
Toto ja som hneď ruesila, chuťovky ako laptop v posteli a filmy v noci. Bud ja alebo toto. Ja to neznesiem. Ked sme pozerali spolu, ok. Ale urobiť si z postele kino pre jedného, to teda nie.
Otvor usta alebo kufor.
kup mu na sviatok sluchatka .. ak to pusta nahlas s tym,ze deti a ani ty sa nevyspite pripadne rusi ostatnych pri ich cinnostiach a vie o tom tak je to bezholdanost
A povedal mu niekto, ze to ostatnych rusi pri zaspavani? alebo ma precitat myslienku? Lebo citanie myslienok, to myslim kazdy jeden chlap vie od plienok…
@evazhoufova treba mu to povedat.
@evazhoufova ja mám sluchátka. Je bezohľadný
A dotyčný vie o tom, že je to príliš nahlas a počuť to všade? Alebo to vieme len my na MK?
@evazhoufova neviem či bezohľadné ale ak vás to ruší, treba povedať
Tak možno je dement a potrebuje aby si mu všetko vravela ako malému decku.Priemerne inteligentný človek na to príde sam ,ze si to ma dat potichu alebo na slúchadlá
@evazhoufova
a to začal robiť včera ci uz od zaciatku vztahu? Ak od zaciatku, chyba je v tebe.
Toto ja som hneď ruesila, chuťovky ako laptop v posteli a filmy v noci. Bud ja alebo toto. Ja to neznesiem. Ked sme pozerali spolu, ok. Ale urobiť si z postele kino pre jedného, to teda nie.
Otvor usta alebo kufor.
@svetlonos Že kufor 😆to fakt pre takú sprostosť má žena vyhodiť chlapa z domu ako fakt sa nečudujem že stúpa na SK rozvodovosť myslím že by stačila normálna komunikácia medzi dvoma dospelými ľuďmi
Pusti si v tej istej.miestnosti dychovku alebo operu.
@svetlonos Že kufor 😆to fakt pre takú sprostosť má žena vyhodiť chlapa z domu ako fakt sa nečudujem že stúpa na SK rozvodovosť myslím že by stačila normálna komunikácia medzi dvoma dospelými ľuďmi
@ma77
no mnohokrat nestačí normslna komunikácia, kamoska komunikuje normalne denne s muzom presne na túto temu. A ako bonus je este aj stravovanie sa v posteli - všetkým, od raňajok cez čipsy až po pizzu.
Mne osobne to vadí a riesila som
to hneď, Bohudik úspešne.
Predpokladám, ze autorka to s nim uz komunikovala. Je priste bezohľadný a zrejme toho bude viac aj v iných smeroch, nie len toto.
Takže ani, pokial ma možnosť, baliť kufor. Načo bude zbytocne trpiet s takym cli ekom? Ved nám výchovu je dueta a nie partner.
@ma77
no mnohokrat nestačí normslna komunikácia, kamoska komunikuje normalne denne s muzom presne na túto temu. A ako bonus je este aj stravovanie sa v posteli - všetkým, od raňajok cez čipsy až po pizzu.
Mne osobne to vadí a riesila som
to hneď, Bohudik úspešne.
Predpokladám, ze autorka to s nim uz komunikovala. Je priste bezohľadný a zrejme toho bude viac aj v iných smeroch, nie len toto.
Takže ani, pokial ma možnosť, baliť kufor. Načo bude zbytocne trpiet s takym cli ekom? Ved nám výchovu je dueta a nie partner.
@svetlonos No to stravovanie v posteli by ani u mňa neprešlo ani dokonca v obývačke na gauči jedine kuchyňa a terasa sú pre mňa ideál na stolovanie😉

Mu povedz nech si dá slúchadlá.