icon

Je v pohode stretávať sa iba raz do týždňa?

monika_xixi
12. sep 2020

Je podla vas v pohode ak sa dvaja stretavaju len soboty a to asi od 10 do 17h? Dialka 150km, cez tyzden obcasne chatovanie

ivkazba
12. sep 2020

Pre mňa by to nebolo v pohode, minimálne celý víkend od piatku podvečera môžete tráviť spolu kým sa nerozhodnete pre jedno spoločné miesto. Ale keď tebe toto vyhovuje tak nezáleží čo si iní myslia.

nikiki29
12. sep 2020

@monika_xixi záleží či študenti, pracujúci, koľko majú reálne voľného času, či je možnosť prespať jeden u druhého...

janeninka
12. sep 2020

@monika_xixi to zalezi od vela faktorov. Je aj ina moznost? Je tam pespektiva ze to bude len kratkodobo? Kedy si chcete zalozit rodinu? Mne by to v sucasnej situacii nevyhovovalo.. na zaciatku sme sa skutocne nevedeli seba nabazit a postupne sme hlavne chceli riesit svoje byvanie kvoli zakladaniu rodiny.

hettinka
12. sep 2020

Chodila som tak s mužom celu výšku. Boli aj týždne, keď sme sa videli ešte menej, keď bol na vojne. Cez týždeň len listy a 1-2x telefón. V lete sme sa videli viac. Nebolo to veľmi “v pohode”, ale vydržali sme a lubime sa dodnes.

kassandra25
12. sep 2020

@monika_xixi nie. Malo

vilma7
13. sep 2020

Záleží za akým účelom!!! Sex, plánovanie budúceho života, kamaráti, vypĺňanie voľného času?
Ak za účelom ostať raz spolu, tak málo.

matus7030
13. sep 2020

@monika_xixi urcite zavisi aj od toho, kolko mate rokov. Ak mate ale moznosti (casove, financne, priestorove), urcite by mi to prislo malo. Ked som sa ja spoznala s mojim muzom, mala som 17 a akurat som koncila gympel, on uz bol na vyske na intraku. Takze 5 rokov sme fungovali pocas semestrov len cez vikendy. Mimo semestra to bolo lepsie. Ale vzdy sme sa snazili tie vikendy planovat spolocne, alebo ak bol cas prisli sme aj na intrak za sebou. Vydrzali sme to, ked som skoncila ja vysku zacali sme spolu byvat. Dnes sme spolu uz 12 rok👌😊

letfenixa
13. sep 2020

Všetko je v pohode, keď to vyhovuje všetkým zúčastneným stranám.

marikost
16. sep 2020

a aky je dovod? kolko chodite spolu?

vevesh
16. sep 2020

Na urcity cas, ano. Na dlhodoby vztah je to malo. Ale vsetko zalezi od okolnosti...