Kam ísť počas Vianoc, keď je všetko zatvorené?
Ahojte, mate nejake tipy, kam by sa dalo v ramci BA utiect od nechcenej navstevy (svokry), ked bude na Vianoce vsetko zatvorene? Najlepsie, co mi zatial napadlo, je kombinacia prechadzka-benzinka-prechadzka-benzinka :D. Dufam, ze bude otvorene aj Cinema City.
@luthien118 manžel sa o ňu postará, choď sa prejsť upokojiť sa, prečistiť hlavu a potom budeš v druhej izbe
Tak to by ste sa mali s manželom asi o tom porozprávať 🤷♀️ ale tak možno budú niektoré kaviarne otvorene.
Utekat z vlastneho? Taku este nehrali.
Ked nechces predsa ju nevpustis.
Aj ked dost divne ze s nou nevydrzis jednu navstevu kvoli manzelovi.
Trochu sa prekonaj, ja som svoju svokru tiež nemusela, a napriek tomu bola u nás každé Vianoce a prežila som to.
Ku rodičom ísť nemôžeš?
@luthien118 Na koľko dní príde svokra? Prečo sa s ňou nedá vydržať? Ak je to ten typ človeka že čaká že sa jej stále bude dakto venovať nech to robí jej syn. Zamkni sa s notebookom do spálne že treba dačo zrobiť do práce a čítaj si knižku 😂
Zoo je otvorená
hotel s wellness 🍹
Alebo vlakom do KE a spat 😅
Neutekala by som z vlastného domu kvôli nechcenej návšteve. Pár hodín sa dá zvládnuť alebo ju nevolajte. Nech sa jej venuje manžel a ty si rob svoje akoby tam ani nebola.
Jeden znamy riesi nechcene navstevy tym, ze par dni pred sviatkami odchadzaju na dovolenku. Najcastejsie do Azie a pridu v januari. Rodina ich ohovara, jemu je to ale jedno. Neznasa navstevy a niektorych pribuznych.
Hádam vydržíš zo slušnosti jednu sviatočnú návštevu.
@luthien118 to každý rok budeš utekať?
@luthien118 normálne by som odišla do druhej izby, že si chcem oddýchnuť a tam by som si čítala bars aj pol dňa
@muchotrafka298 má tam teplo, lacné bývanie aj stravu 👍
Ta zena ti porodila a vychovala muza, naozaj ju neznesies ani na navsteve?
Co na tvoj plan zdrhnut hovori tvoj muz?
benzínka je fajn nápad, cinema city otvorené nebude, skús sa spýtať na nejaké DOBROVOĽNÍCTVO - to sa aj lepšie prijme doma, óóó aká šľachetná 😀 napríklad bezdomovcom kapustnicu podávať.... alebo cirkev či nepotrebuje pomôcť pred polnočnou omšou. či ty si radšej taký ten wellnessový typ? 😎
Neviem, ale to co už musi byť za človeka, aby som nevydržala s nim par hodín ba návšteve? A utekať kvôli tomu z domu? To čo ti urobila svokra? Lebo hádam iné by bolo, keby ze týždeň bude u vás... Ale par hodín fakt nevydržís?
A čo muž na to? Ako by si sa cítila, keby to je opačne a utečie on pri návšteve tvojej mamy?
To budeš utekať stále? Mate už aj deti?
Bože môj, tebe by bolo príjemné keby si prišla k svokre s mužom a ona by sa na celý deň vyparila?
@luthien118 To vážne? K vám príde na Vianoce svokra a ty pôjdeš na benzínku? Čo tam chceš robiť? Čo takto vynaložiť trošku snahy, aby ste so svokrou strávili príjemné sviatky?
S nami trávi Vianoce moja mama, od kedy mi zomrel otec, tohto roku to bude už šiesty rok za sebou. Neviem, čo by som si pomyslela, keby sa môj muž vybral kvôli tomu na benzínku. 🤔
to sa neda prezit jedna navsteva? 🤷♀️ neviem, co take by mi ta svokra musela robit alebo nerobit, aby som odisla z vlastneho domu pocas jej navstevy
mne by sa to teda nepacilo, ak by to spravil moj muz mojej mame
@zuzanka.zuzu 😄si pobavila dobrovolnictvo, niekto kto neznese blizkeho clena rodiny na navstevu, este mu napluje do kavy.
Alebo sa nejaky troll zabava.
@maranco chodi do 5* hotelov s all inclusive. Tak to neviem ci je lacne.
Spraviť si varené víno do termosky a prechádzka po nočnom meste, možno do kostola na polnočnú aj pre nekrestanov sú tieto sviatočne omše pekne.
To dobrovoľníctvo mi pride tiez ako fajn nápad
Pripadne odísť na komplet cele sviatky preč
@natalka13 presne som chcela napísať,že skvelý charakter ísť robiť dobrovoľníctvo z dôvodu neznášania rodiny a jej prítomnosti
Autorku všetky zatracujete, ale nevieme, akú svokru má. Možno chce práve odísť pre pokoj v rodine a lepšie riešenie v momentálnej situácii nemá.

Prečo sa nechás svokrou vyhnať z vlastného bytu? Keď ju neznesies ani dve hodiny v jednej miestnosti, tak ju domov nevolajte, nie?