icon

Kamarátka má blbé reči

7. dec 2022

Máme deti v rovnakom veku,aj bývame blízko seba,tak riešime podobné veci spoločne.Ako to už býva zvykom nemáme na všetko rovnaké názory,čo ona neznesie keď ja mám iný odlišný názor od nej.Vela mudruje,no na to som si už zvykla.Lenze začala mať blbé reci.Ked sa im niečo nečakané zlé stane tak hneď že ja o tom nič neviem že ja sa mám najlepšie lebo nič ma netrápi.Pri tom aj ja mám svoje problémy len nerozoberam každú maličkosť.Mala chore deti tak vypravala zas že čo ja o tom viem keď ja mám zázračné deti čo nikdy nebývajú choré.Stale ukazuje na mňa že čo ja som odlišná od nej.Teraz ja mám choré deti a povedala mi že tak mi treba,že teraz aspoň dozviem čo to je mať choré deti (lebo podľa nej neviem)a že ona mi dopraje nech mám v kuse choré deti a nech idem s nimi aj do nemocnice aby som videla čo to je.Neviem odkiaľ takéto reči.

Strana
z2
ameema
7. dec 2022

Nebola by kamarátka 🙅🏻‍♀️ takúto toxicku osobu v živote nepotrebuješ a už vôbec nie v skupine "kamarátka"
Naozaj by som ukončila kontakt... Zle neprajem ani nepriateľovi nie to kamarátke

viestta
7. dec 2022

Po tychto vetach uz by nebola moja kamaratka. Nech otravuje svojimi kecami sama seba.

amiaja
7. dec 2022

To co je za kravu? A ty ju nazyvas kamaratka??

domak2
7. dec 2022

Čítala som takú peknú vetu, že zlí kamaráti neexistujú. Toto proste nie je kamarátka.

autor
7. dec 2022

Doteraz nemala takéto reči,len odkedy sa jej narodili deti sa zmenila.Na každú maličkosť hneď vystekne a útočí na každého.Aj na mňa.

antonia15
7. dec 2022

Nezvyknem sa vyjadrovať k takýmto diskusiám...ale musím len súhlasiť s vyššie uvedenými komentármi a dodať, že žene ktorá by priala mojim deťom choroby a pobyt v nemocnici by som sa v živote už nepozdravila, nedvihla telefón, o stretávaní ani nehovorím a to ani ak by sa ospravedlnila...to by jedna normálna súdna žena nepovedala nie to ešte kamarátka ...nad takou ženou by som sa ani nepozastavovala...je mi to ľúto

maminecka266
7. dec 2022

no tak uz by moja kamoska teda nebola. nejde jej o nic ineho , ako sa po tebe len vozit, takych ludi ja napriklad vo svojom zivote vobec nepotrebujem. ci sa nudi alebo nie, mala by sa zaujimat viacej o svoj vlastny zivot

jaond19
7. dec 2022

Clovek co tebe/detom popraje chorobu nie je priatel ale svina.

deti95060810
7. dec 2022

no fuj hrôza mať takúto kamošku... zabuchla by som dvere a koniec .
radšej budem sama ako znášať takéhoto človeka...

bu1bu
7. dec 2022

precitaj si aspon 3x po sebe a nahlas predposlednu vetu... a potom delete na meno danej osoby vsade kde ju mas...

domak2
7. dec 2022

Nerozumiem vete, " doteraz nemala reči, odkedy sa jej narodili deti." Aj keby ich mala po roku, a sú minimálne 2 keďže píšeš deti, tak už aspoň 2 roky ma takéto blbé reči. Kľudne môže mať depresiu, byt frustrovana atď. To neznamená ze ty si tam na to aby sa mala na kom odbavovat. Môže sa ti zveriť a môžte to spolu riešiť a podporiť ju, to neznamená robiť jej fackovacieho panaka

denkatn
7. dec 2022

ona je nejaka zatrpknuta. v tom ako sa clovek vyjadruje vidiet jeho realitu ako on preziva a ona nieco nespracovala dobre, nevie sa asi vyrovnat s chorobnostou deti, tak sa dava do role obete. ty s tym nic nemas, neber si to osobne. len si stanov hranice, ze povedz jej ze ty to vidis inac a ze tato tema vas rozdeluje - choroby deti. tak nemusis to s nou preberat. ze sa necitis ok v tejto teme s nou. a vzdy ked zacne s tymto skonci konverzaciu, odid bokom, zloz telefon. but pochopi alebo nie.

autor
7. dec 2022

@domak2 Ako ona hovorí pokiaľ nemala deti život bol pre ňu gombicka.Odkedy má deti je takáto "hnusná"

ema22270
7. dec 2022

Take nieco podobne som aj ja zazila a po 15 rokoch kamaratstva ho ukoncila, aj ked ma to mrzelo mrzi, ale tiez som mala vselico na tanieri - ze mam uzasneho muza, kadetade chodime, po narodeni maleho mi povedala, ze aspon vidim ake to je mat dieta, ze to uz nie je len zobrat kabelku a ist do mesta... a ked som isla na koncert Cirovej to uz bol horor, ako ona nikde nemoze ist a ja si chodim po koncertoch.. takto sa na mne ventilovala az som jedneho dna vybuchla a skoncila to oberalo ma to o energiu. Na jednej strane rozumiem, ze ma mozno teraz problemy a tazsi zivot, ale to mame vsetci a kamarati sa maju podrzat a snazit sa potesit a nie len negativne veci rozoberat a ventilovat sa jeden na druhom.

janetinka27
7. dec 2022

spravila si z teba fackovacieho panaka, ktoremu spliecha do tvare vsetky svoje trapenia. nema koho oznacit za vinnika a tak si nasla teba ako osobu, na ktorej sa moze vyvrsovat. je to pre nu mozno jednoduchsie a trochu sa jej ulavi, ale zrejme trapenie ostava. ty si ta stastna, ona je ta nestastna.

tomikejt
7. dec 2022

Poslala by som ju do prdele.

zorkahorka
7. dec 2022

Asi ti zavidi,ze ti to s detmi ide lepsie. Upozorni ju na to,ak to uz bude cez ciaru.ak je inteligentna a nebude chciet prísť o teba ako o kamosku, pochopí. Ak nie,obmedzila by som stretka...

bozzie
7. dec 2022

Podla mna ju nieco trapi a sama nie je spokojna so svojim zivotom ak ma neustale potrebu riesit niekoho ineho. Tak to tozti to zvacsa byva a ti ludia takto utekaju od vlastnych problemov

andrea_r016
7. dec 2022

Poslať ju kade ľahšie, keď ti praje choré deti...toto nie je kamoška, ale hyena, ktorá ti chce len zle...aby si sa mala ešte horšie ako ona...asi sa nevie s tým vysporiadať, že má deti..ale ty za to nemôžeš..každý si je strojcom svojho šťastia

autor
7. dec 2022

@ema22270 Presne to isté aj my.Ako keby mi závidela,no pri tom má sa dobre aj ona,len to nevidí neváži si čo má,vždy by chcela ešte viac.
@zorkahorka Upozornila no urazila sa.

whatever1
7. dec 2022

Mna by zaujimalo ci si jej povedala na to s tou nemocnicou?!

tamvtme
7. dec 2022

tak po tych reciach ako ti doprajhe chore deti a nemocnicu by som s nou prerusila kontakty a uz by viac nebola kamaratka....

whatever1
7. dec 2022

@zorkahorka ak to bude uz cez ciaru??? Želať aby jej deti skoncili v nemocnici bolo daleko za.

lubinkap
7. dec 2022

to fakt?!
praje tvojim detom choroby, nemocnicu....?
a s takou osobou sa este chces bavit???
urcite odstrihnut zo zivota da sa to aj po dobrom 🙂 vela stastia

autor
7. dec 2022

@whatever1 Povedala som jej že nech není taká zákerná a zlojprajna

ema22270
7. dec 2022

Tato moja kamaratka byvala mala problemy a odvtedy sa tak spravala, trvalo to 4 roky co som ju vypocula aj sa snazila potom po case poradit, neskor som uz ja bola zufala... a este ked sa so mnou bavila takto a casto velmi ironicky ja som sa citila po kazdom telefonate ako zbity pes. Ked som ju upozornila ze mi vadi ako sa so mnou rozprava v podstate nic sa nevyriešilo a pohadali sme sa potom

ema22270
7. dec 2022

A na to ti co povedala? Je dobre ze si jej na to nieco povedala

charlottha
7. dec 2022

sa vobec po tom vsetkom este cudujem, ze ju nazyvas kamaratkou. sama seba sa spytaj, co ti do zivota prinasa a ci sa mozes o nu v pripade potreby opriet a vobec teda ci ju rada vidis. vsetko ti napoveda tomu, ze by si sa s nou uz viac nemala kontaktovat

letfenixa
7. dec 2022

@autorka pridavam sa k ostatným, nechápem, že ešte stále si s takou osobou v kontakte, jedine, že by si bola masochistka

autor
7. dec 2022

@ema22270 Urazila sa

Strana
z2