Keď muž posiela za ženou chlapov, aby ju zbili
Chcem sa opytat aky mate nazor na to ked zena vyprovokuje muza ked jej zneprijemi zivot ked.chce mat ineho uz a on posiela na nu individua aby ju bili .a zena sa vzopre po odchode z mesta a on ju na oplatku zbije ?no zbije len prefacka a zlomi nohu ..asi som si to zasluzila depky mam z toho bala som sa chodit von .to preto
obidvaja smer psychiater, toto normálni ľudia nerobia.
pockaj teraz ta zbita si ty alebo ta partnerka toho tvojho zadaneho chlapa? 🙂 lebo pred tromi tyzdnami si mala zadaneho chlapa, ktoreho tyrala jeho manzelka, teraz zasa on tyra ju/teba, zmatena som
kazdopadne na toto asi ani nemam nazor, obaja nech uz su hlavni akteri ktokolvek by mali vyhladat odbornu pomoc
@petamich to on mna
zlomil ti nohu? lekárovi si to neoznámila?
@bella27894 obaja ste mimo.
Karma je svina
@veronikaszabova preco akoze ked mi niekto robi zle ....
@bella27894 naco si si zacinala so zenatym?
hadam ta kapusta, do ktorej si vliezla, stala za to 😉
@denden77 no jasne ...
@bella27894 nehnevaj sa ale vy asi vsetci traja v tomto "vztahu" by ste mali vyhladat odbornu pomoc - ona bije jeho, on bije teba no ale vlastne nebije len "len prefacka a zlomi nohu" 🤷♀️ neviem co za nazor vlastne chces pocut, ze on nie je v poriadku no nie je, cele "toto" co opisujes v x temach v poriadku nie je
@bella27894 Chod na policiu a udaj ho. Nevyznam sa v zakonoch ale ked ti niekto zlomi nohu, tak je to tusim nieco ako ublizenie na zdravi.
Ze sú nenormálni obaja. A prepáč, cely tvoj príspevok je "mimo" lebo normálne žena, ak chce iného, tak sa rozide a nejde zneprijemnovat život,ani bit chlapa, a tiež normálne chlap ju nebije a určite si potom žena nemysli, že "ju len prefackal a zlomil nohu" ale to ani nie je bitka, lebo ona, sa bala chodiť von 🙈🙈. Cize chodte sa liečiť obaja
@bella27894 moja zlatá, velmi nechapem tvojmu príspevku, ale tebe niekto zlomí nohu a ty to necháš iba tak?
Dúfam, ze si podala trestné oznámenie a vybavila zákaz priblíženia.Nie ,to nieje LEN.Ten zvyšok nechápem, takže sa nevyjadrujem
@bella27894 mna raz moj byvaly priatel ( prepnutú psychač) dal hladat dakym chlapom z podsvetia že kde sa tulam atď a ja som si spokojne s mamou kukala telku 😂 plus im za to musel zaplatiť 150€ ( mohol ich dat radsej mne)😀

@bella27894 to, že máte obaja vyhľadať odbornú pomoc Lebo to neni ok ani z jednej strany 😀