icon

Koľko času, kde a ako trávia vaše deti po rozvode s druhým rodičom?

mawiya
19. sep 2014

Už 4 roky som vydatá za druhého manžela a spoločne vychovávame moje deti z môjho prvého manželstva. Všetko klape, deti ho milujú a on miluje ich. sme šťastná rodinka, ale predsa ma niečo trápi. ich biologický otec všetok svoj voľný čas trávi so svojou priateľkou. voľné dni, víkendy, dovolenky. Rozviedli sme sa v kľude a po dohode a nemám problém s jeho návštevami u nás. tvrdí mi, že k sebe a priateľke ich predsa zobrať nemôže (chápem, majú garsonku). ale predsa len, nemal by nejaký ten víkend venovať aj deťom? je mi z toho smutno, hlavne keď vidím, že deti by s ním čas trávili rady. ako je to s vašimi deťmi po rozvode? navštevuje ich otec? koľko spolu trávia času? venoval sa im cez prázdniny?

bonaqa2013
19. sep 2014

Moj syn oslávil svoje prvé narodeniny už bez svojho ocinka. S manželom sme sa rozviedlli a zostali sme nepriatelia doteraz. Keď sa stretneme, ani sa nepozdravíme , nič. Možno by sme sa ešte skor opľuli.... Každý má už svoju rodinu, deti.... Za synom nechodil, nikdy mu nič neposlal meniny, narodeniny, Vianoce.... Bývame v jednej dedine. Ale veľkej 5000 obyv. a každý na inom konci dediny. Syn spoznal otca asi pred 2 rokmi. Neviem čo si moj ex od toho sľuboval, ale ani sa nenavštevujú - syn tam nechodí, ani si navolajú - nie sú vobec v kontakte. Myslím, že ocinko ten najdoležitejší čas už zmeškal. Syn vyrastal a má super vzťah s mojimi bratmi, a mojim otcom - teda starkým, pretože je s nimi od malička. momentálne sa s otcom súdi o výživné. Je študent na VŠ, má takmer 20 rokov.

zutera
19. sep 2014

U nás taky tak 😒 .Od té doby co si můj ex našel přítelkyni,stratil úplně zájem. Kdyby dcerka neprazdninovala u babičky z jeho strany,ani ho nevidí. Tam si ju vezme na procházku, na ihrisko a hajdy zpatky za jeho druhorozeným synem. 😒

mirkaelias
19. sep 2014

krasna otazka,,,asi je malo maminiek ktore maju zaujem o to aby sa biologicky otec zaujimal o dieta,,, mi to mame tak ze keby sa nezaujimame tak to niekomu aj vyhovuje a mozme sa s muzom aj roztrhat,

m.a.r.t.i.n.a
22. mar 2020

S mojim ex si vychadzame dobre, maleho si berie niekolkokrat do tyzdna, na dovolenky, venuje sa mu ...