Komplikovaný vzťah s mamou
Moja mama mi večne zasahovala do života. Keď som bola mladšia mi zničila nejaké vzťahy. Potom som sa osamostatnila a mala som vzťah a dala mi na vyber bud ona alebo môj frajer. Vybrala som si frajera tak sme sa par rokov nebavili. Potom som snou obnovila vztah .Mojej sestre tiež nebola na svadbe, lebo nemala muža podľa jej predstav . Nikdy nemala na prázdninách svoje vnúča ako babka. Teraz nedávno som snou mala zas výmenu názorov., lebo stále ma potrebu spomínať minulosť s mojim otcom s ktorým sú už asi 20rok není v manželstve. Ohovárať moju sestru a pred mojou sestrou zas ohovára mňa. No mňa to ubíja mam v plane snou znovu prerušiť kontakt . Výprava o mne ze neviem co je to vychovávať dieta . Lebo keď mal môj syn 8 rok som sa rozviedla a keďže som musela chodiť do prace mi veľa pomáhali svokrovci , keďže som sa na svoju mamu obrátiť nemohla .
Zvlastna matka . Je to len na tebe ci s nou chces byt v kontakte ci nie . Ak je toxicky clovek co ta len zranuje a ziadnu radost ti neurobi .. pocuvaj svoj instinkt .
Zvlastna matka . Je to len na tebe ci s nou chces byt v kontakte ci nie . Ak je toxicky clovek co ta len zranuje a ziadnu radost ti neurobi .. pocuvaj svoj instinkt .
@miadi Keď snou súhlasím a nepoviem si svoj názor tak je všetko v pohode . Ona sú poučat nedá, lebo je staršia a prežila si svoje. Keď sa rozviedla prizivovala sa len na chlapoch. S celou rodinou sa nerozpráva a asi ma v plane rozhnevat aj mňa zo sestrou mam taky pocit. Je mi ľúto , že nemôžem mať normálny vzťah mamou ,ale keď mi nedáva inú možnosť.
@miadi Keď snou súhlasím a nepoviem si svoj názor tak je všetko v pohode . Ona sú poučat nedá, lebo je staršia a prežila si svoje. Keď sa rozviedla prizivovala sa len na chlapoch. S celou rodinou sa nerozpráva a asi ma v plane rozhnevat aj mňa zo sestrou mam taky pocit. Je mi ľúto , že nemôžem mať normálny vzťah mamou ,ale keď mi nedáva inú možnosť.
@scarletka34 tak znie ako clovek co ta nevypocuje vsetko “ vie “ lepsie ako ty nerobi chyby., len ich vidi u druhych ., a s takym clovekom je tazke mat uprimne pekny vztah kedze je to u nej my way or no way . Ty okolo nej Musis po spickach ona tebe moze hocico podpasovky povedat ? Asi lepsie s nou mat sviatocny vztah . Len to si Musis ty sama sebe dovolit odputat sa .
@scarletka34 ano táto matka je toxicka , ja by som vztah minimalizovala, bohužiaľ nie každá je normálna, treba to prijať, ina nebude .
@scarletka34 sú aj takéto narcistické matky a je ich dosť veľa. Nemusíš ju kontaktovať, keď ťa to psychicky rozhadzuje
@scarletka34 tak znie ako clovek co ta nevypocuje vsetko “ vie “ lepsie ako ty nerobi chyby., len ich vidi u druhych ., a s takym clovekom je tazke mat uprimne pekny vztah kedze je to u nej my way or no way . Ty okolo nej Musis po spickach ona tebe moze hocico podpasovky povedat ? Asi lepsie s nou mat sviatocny vztah . Len to si Musis ty sama sebe dovolit odputat sa .
@miadi Áno dobre ste ju opisala .Ona je človek , ktorý všetko vie najlepšie a treba sa jej prispôsobovať. Minimalizovať sa ju nedá. Lebo ,.keď som jej nezavolala volala ona alebo písala ci som v poriadku. No teraz je urazena tak mam od nej pokoj .¹

Každý sme zodpovedný sa svoj vlastný život a svoje rozhodnutia, iných nezmeníme. Je to smutné keď sa takto správa matka. Možno má za sebou nejakú traumu, na základe ktorej je takáto, možno je to výchovou ktorú dostala ona ... určite to má nejaký dôvod, ale kým s tým nebude chcieť spraviť niečo sama, iné to nebude.
Myslí na svoje šťastie a na šťastie svojho syna.