icon

Kríza stredného veku

23. mar 2025

Dobrý večer!
Mam 42 a v poslednej dobe mi nejak prepína. Začala som mať pocit, že som nič nezažila a potrebujem to dohnať.
Mam milujúceho manžela a super deti. Máme naozaj super vzťah. Som taktiež psychiatrický pacient, teda lieky mi zabíjajú libido. Zistila som, že na jednej sex stránke keď sledujem videá a fotky, tak mi to pomáha nabudiť sa. Rapídne sa to medzi nami v spálni zlepšilo. Lenže čím viac tej inšpirácie, tým viac sa mi to začínalo vymykať z pod kontroly. Ja som huba nevymachana, takže som všetko komentovala, diskutovala atd. Manžel vedel že som tam, aj bol rad, že som sa naštartovala. Zrazu som začala mať pocit, že čo keby som si sem - tam ulietla…. Začala som mať akoby 2. pubertu. Vypisovala som si, spoznala aj milých ľudí, ale lákalo to viac a viac. Až som zistila, že ma to pohltilo úplne a žila som len tam. Teraz mam výčitky prestrašene, hroznú úzkosť, plačem už vyše týždňa. Manželovi som priznala toto zlyhanie. Okamžite som sa odhlásila a blokol mi to na moju žiadosť. Viem, že som urobila chyby, ale dusí ma to. Mali ste podobne niečo?

domkakvet
23. mar 2025

Dolezite je, ze to lutujes a ze ti to manzel odpustil. Viac to nerob.

autor
23. mar 2025

@domkakvet ďakujem

zuzanita1609
23. mar 2025

Všetky veci, ktoré ti chýbajú, vyskúšaj najskôr so svojím manželom/partnerom. Čo ty vieš,ako to zaiskrí,keď najskôr podebatuješ so svojím? Treba sa len rozprávať,ak chceš budovať vzťah naďalej 😉.

euka210
23. mar 2025

je dobre, ze si to stopla. Ja by som to chapala ako nejaku "nahradu" za to obdobie ked kvoli liekom to bolo ine a zazila si iny svet teraz...take veci cloveka lahko pohltia...

enmery
24. mar 2025

Asi si pred mužom nemala veľa iných. Ale ver mi, že susedov trávnik je vždy zelenší len na prvý pohľad. Nechceš zaplatiť za lekciu, ktorú by si dostala. Takých ľudí poznám dosť a teda nič príjemné to nie je.