Ktorá psychologička by ma vypočula?
7. dec 2015
ahojte baby je tu nejaka dobra psychologicka ktora by ma vypocula?
psychologicky su tiez len osoby so svojim vlastnym nazorom. Hod temu sem, mame tu vela psychologiciek a zadarmo. Cim viac hlav pokope tym lepsi zaver. A mozes zacat klasicky Kamaratka ma problem..... prip. zmen nick

@14moni88 no tu je kopec "psychologiciek", sice nestudovanych,ale zato neomylnych 😉 (nic zle proti nikomu,len niektore reakcie fakt stoja zato....)... no neviem,mozno Ti nejaka zareaguje, ale pripadne skus nejake ine forum, podla toho, coho sa tvoj problem tyka - ipcko (upside) robi internetove poradenstvo pre mladych, alexis poradna funguje ma problemy s nechcenym tehu, potratom a pod... al nejaku taku organizaciu....pripadne skus tu este pozriet skupinky - cez zalozku blogy a nejaku taku,kt by bola tvoja "krvna skupina", tak mozno tam sa opytat,alebo napisat ip nejakej mamicke,kt prispevky sa ti pozdavaju - je tu skipinka pre vztahove rodicovstvo, nemoderne mamicky, bkm, a pod... pripadne mozes skusit napisat i tu,takto verejne a potom si z odpovedi "vybrat" len tie relevantne a pripadne dalej to komunikovat v uzsej skupinke - viac hlav,viac rozumu a iny dvaja odbornici mozu mat iny nazor na jednu vec.... prajem vela stastia a nevzdavaj sa 😉