Lenivec a flegmatik
Myslíte, že sa takýto chlap dokáže zmeniť? Máte niečo podobné doma? Máme spolu dcéru, celý deň dokáže presedieť pri pc.. o dieťa sa stará len ak musí.. mám pocit, že všetko ťahám iba ja, on tvrdí že to tak nie je.. rozísť sa nedá, keďže máme hypo a dieťa... som zúfalá. Milionkrat sme sa o tom rozprávali, tvrdí že preháňam, klamem, atď.. vždy všetko otočí proti mne.
Skusenosti mam z okolia a to take ze vekom sa ta lenivost este zhorsi
@zuzanna24 v tej vete rozísť sa nedá lebo hypo a dieťa máš odpoveď prečo z jeho strany nie je snaha. Ale toto si nevidela pred tým než ste si urobili dieťa? Však lenivým a flegmatickym sa nestal z večera do rána. Skús mu písať to čo cez deň robí a čo robíš ty. Ale nie jeden deň, ale celý týždeň. Potom ho konfrontuj a dohodnite si pravidlá. Keď ty budeš robiť jedno od bude robiť druhé. On je tak rodičom ako aj ty.
Dávaj mu vždy dve možnosti. Budeš strážiť dieťa, alebo umyjes riady? Povysávaš alebo postrážiš dieťa? Upraces hračky, alebo okupes. Nepomôže? Nevyberie si? Vypni wifinu a nech robí. Ak nepomôže pobal seba aj dieťa a smer mimo domu k rodine a ostať aspoň týždeň. Ak nebude mať záujem o vás tak jedine rozchod. Lebo s ním sa budeš trápiť a vekom sa to len zhorší.
nezmeníš ho ... nikto sa nikdy nezmení.
predpokladám že dieťa je ešte malé ty si na MD, a tak ti všetko ide na nervy. O pár mesiacov bude lepšie - keď pôjdeš do práce...
A do práce nechodíte ani jeden?
Rozist sa da zakazdym. Ci je hypo, ci je dieta. Nehovorim, ze utekat pri akomkolvek aj najmensom probleme, to nie, ale proste ak sa toto nezmeni, tak by som v takom vztahu veru zotrvat nechcela ani za nic.
@veronikaszabova Ved taka je vacsina muzov. Co si predstavujes pod jeho pomocou? Niekdo nakupovanie, varenie, upratovanie. Niekomu staci, ked manzel vynesie smeti.
Predstav si, ze byvas sama. Tiez ti nikdo nepomoze a mas ovela menej penazi a vacsie vydavky.

@zuzanna24 mna zarazilo ""rozísť sa nedá, keďže máme hypo a dieťa... ""
A to uz preco nie?
To budes radsej roky trpiet v nefungujucom vztahu?