icon

Má otec právo vyhodiť vaše osobné veci?

16. jan 2025

Dobrý deň. Bývala som v byte ktorý je na meno môjho otca. Všetky moje veci som si dal do jednej skrine ( + dôležité dokumenty, celoživotné papiere ) a dohodli sme sa že ja si ich odtiaľ zoberiem. On mi ich aj s cudzími ľuďmi vyhadzal a ani neviem kde skončia, niekde mi ich dá a že si potom mám ísť poto. Má na to právo?

kikiballa
16. jan 2025

Morálne na to právo nemá. Právne áno, pokiaľ nemáš užívacie právo k nehnuteľnosti. Ale myslím si,že problém bude niekde inde. Mám pravdu?

autor
16. jan 2025

@kikiballa Teraz som ešte k tomu u neho doma v inom byte. Ide mi o tie dokumenty, zdravotné papiere. Ako môže niekto tvoje osobné veci vyhádzať len tak. ... Ja som si na to dávala pozor. Bývala som tam 10 rokov

januska12323
16. jan 2025

Mala si si to zobrať to sebou. Ale aj on ti mohol dať čas na zobratie. Dokedy budeš bývať u neho?

zojazoja
16. jan 2025

sak si pojdes po ne, nie? ked ti to povedal. ci kde je problem?

michelle567
16. jan 2025

Miesto písania tu by som si utekala pre to

jaskolka
16. jan 2025

Divne napísané.
Nechápem,si u neho doma v inom byte? To ako tomu rozumieť? Prečo si si nevzala tie papiere už dávno? Alebo prečo teraz po ne si nepôjdeš? Ako ste sa vlastne dohodli?Prečo tam bol s cudzím ľuďmi ti vychádzať veci?Ten byt ,kde si mala tie doklady,sa predáva? Či ako?Lebo v tom prípade by som aj chápala,že ho potrebuje vypratať.
Neviem,píšeš dosť divne,kde vlastne teraz bývaš trvalo? U otca v inom byte,či čo?

autor
16. jan 2025

Už nemusíte komentovať. dakujem

hellwant
16. jan 2025

Tak to si zabila tymto komentom. Ani ty si vlastne nemusela zakladat temu.🤦

gribka1
16. jan 2025

Keď sa sťahuješ, vezmi všetko zo sebou. Naozaj ti ich vyhádzal len tak?

michelle567
16. jan 2025

No veru keď sa sťahovala pobrala so sebou všetko možné a dôležité dokumenty nechá tak?... Asi si otec aj myslel že to nie je nič dôležité keď to doteraz autorke nechýbalo