icon

Mali sme sa stretnúť v živote?

1. jún 2023

V minulosti sa mi stala zvláštna situácia ktorú si neviem vysvetliť.Prisťahovala som sa do nového mesta a hľadala som si prácu.Písala som do jednej inštitúcie pracovníkovi spoločnosti e mail ohľadom práce no odpoveď som nedostala.Medzi časom som si prácu našla.Išla som z práce,pršalo,tak som sa pristavila pred dverami jednej uličky a čakala kým prestane pršať.V tom sa namňa čudne a s úsmevom pozerá muž ktorý chcel vojsť do dverí pred ktorými som stála.Dosť som sa v tej chvíli čudovala kam to ide,pretože som si mysľela že je to stará nepoužívaná budova.Boli to maličké byty,možno 1-2 izbové.
Asi po mesiaci som to zistila čo to je za budovu,susedin syn tam mal brigádu prerábal tam byt a so susedou sme mu išli odniesť obed.Celý čas som počula ako niekto intenzívne telefonuje,rozpráva,no nedávala som tomu pozornosť.Zaregistrovala som sa na zoznamke.Bola som tam sotva 2 dni.Pozerala som si mužov z okolia.Len tak zo zvedavosti.Jeden muž sa mi tak páčil že som z neho bola hotová,čo mne sa teda nestáva vôbec.Pozerala som si jeho profil a napísal mi.Písali sme si,volali sme si ,a aj sme sa stretli.Na druhom rande sa na mňa díval ako na zjavenie.Pýtala som sa na jeho ex,prečo sa rozišli.Nechcel o tom veľmi hovoriť.

tosomja
1. jún 2023

Aa?

autor
1. jún 2023

Pokračujem: Stále na mňa kukal ako na zjavenie pána.Po čase som vygooglila jeho meno.A našla s fotky jeho partnerky na ktorú sa dosť podobám.On ju stále lúbi aj po 10 rokoch čo ho opustila.Medzi časom sa ale niečo medzi nami udialo a prerušila som s ním kontakt.Myslíte si že sme neako v živote prepojení?Je to zvláštne.

deti95060810
1. jún 2023

ale kdeže , na takého gluptaciny never...

autor
1. jún 2023

@deti95060810 ide o to že všetko o čom píšem sa týka jeho.Posielala som mu mail.Stála som pred jeho dverami.Vrátila som sa tam druhý krát.A na koniec sme sa stretli.Nechce sa mi tomu veriť ale nedá mi to.

tanyag
1. jún 2023

a čo to má spoločné s posielaním emailu do práce...s tým mužom, čo vchádzal do dverí, s osobou, čo stále telefonovala...s mužom na zoznamke a s jeho ex, čo sa podobá na teba...lebo nechápem...

autor
1. jún 2023

@tanyag je to stále tá istá osoba.S ktorou som sa na koniec stretla.

tanyag
1. jún 2023

@autor
🙂 čistá telenovela

tosomja
1. jún 2023

Na telenovelu slabé

vanilkovazmrzka
1. jún 2023

Lebo ta jeho byvala si vlastne ty, ale strasna nehoda ti vymazala spomienky a ty si ho nepamatas, len tvoje podvedomie ❤️😃

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
tanyag
1. jún 2023
tanyag
Autor odpoveď zmazal
autor
1. jún 2023

@tanyag ja sa pýtam či má niekto s niečím podobným skúsenosť.Nie nieje to telenovela.Len zvláštne.

autor
1. jún 2023

@jabadabadu vôbec nie.Je to velké mesto.

autor
1. jún 2023

@vanilkovazmrzka Bože tu sa človek vážne nemôže nič opýtať.Hneď zosmiešnovanie.

tanyag
1. jún 2023

A prečo si sa na 2 rande pýtala na jeho ex? A vlastne prečo si sa hrala na detektíva a zisťovala všetko o ňom? Možno to bol tvoj osudový chlap a ty si to všetko pokašľala 😁 ale myslím, že osud vás opäť spojí, veď toto nemôže byť len "náhoda" 🙄

vanilkovazmrzka
1. jún 2023

Ved sa neurazaj, co cakas ze ti na to povieme? Sama vidis, ze su to nezvycajne zhody nahod, takze asi sa to pravidelne ludom nestava.

Mne sa napriklad tiez raz snivalo o muzovi, ktoreho som v minulosti poznala ale dlhsie som s nim nebola v kontakte, v tom sne mi povedal nieco o tom, preco sme sa prestali stykat, a na druhy den som sa s nim nahodne stretla v bare, kde ma oslovil a chcel sa so mnou zoznamit ako s cudzou osobou (realne ma v tom momente nespoznal). A vies, co sa stalo? Nic 😃

tanyag
1. jún 2023

@vanilkovazmrzka Mali ste si aspoň vanilkovú zmrzku dať 😂

elmivelmi
2. jún 2023

a preco teda nie ste spolu ked ste tak prepojeni????

harrisson
2. jún 2023

Vraví sa ze náhody neexistujú, takže niečo na tom môže byt...

eva8
2. jún 2023

Ja som sa v Londýne na rôznych miestach náhodne stretávala s jedným chlapom, alebo jeho známymi. Nič nie je náhoda. Ak vám na sebe záleží a je to fajn človek podľa teba, stretávate sa. Ak nie, tak pre niečo ste sa stretávať mali. Buď to pomohlo jemu objasniť si vzťah s bývalou, alebo aj tebe, že fajn chlapi ešte existujú 🙂
Mne sa tvoj príbeh paci

vilma7
2. jún 2023

Náhoda. Nič zvláštne.

toskanka
2. jún 2023

Co ti poviem... ja mám v Prahe dvoch známych, aj ked kontakty už ochladli. Pred rokmi som išla navštíviť jedného, a ráno o šiestej v metre som úplnou náhodou stretla toho druhého, cestovali sme spolu 3 zastavky a ešte si pamätám, ako mi šupol do tašky balíček hrozienok na ďalšiu cestu 🙂. No náhoda jak sviňa, takže ano, náhody sa dejú.

katarinka89
2. jún 2023

Chápem co tým chceš povedať. Náhoda to určite nieje, neviem, či je tento dotyčný tvoj osudový ale je to veľmi pekne ,,zhora naplánované,,. Uvidíš sama, čo bude ďalej. Naozaj je to ako z romantickeho filmu....