Mám podozrenie, že môj priateľ užíva pervitín
Mám podozrenie, že môj priateľ užíva pervitín, ak s tým máte skúsenosti, čo si mám všímať? Alebo aké sú znaky? Zatiaľ som si všimla, že veľa spí, veľmi často poobede po práci aj 3-4 hodiny. Môže to súvisieť? A stalo sa aj cez víkend, že sa mi neozval, cely deň prespal. Inak to nie je bezne, že by nebol pre mňa dostupný na tel. Často máva na tvári vyrážky, čo vraj tiež môže byť znak.
@54tinka54 no jasné keď si ho dá, tak nie, ale keď už účinok odozneje
Len na základe tohto si myslíš že užíva pervitín?
Skôr by som sa zmerala na výrazne zmeny nálad, správania, odliv financií, ….
Pokazena plet a to dost.
To by si si všimla aj to, že nespí. Napríklad keď si dá na obed, tak v noci by nespal celú noc a další den by bol taký unavený, podráždený...no ako keď sa nevyspis. Pil by veľa vody, zaspal by až na ten ďalší deň. Veľmi by sa mu pokazila pleť a v neposlednom rade, ak by to užíval pravidelne, tak minimálně 50€ by za týždeň na to vysolil. Skús kontrolovať financie. Nemá pri sebe viac hotovosti ako obvykle? Nie je roztekaný? To sa u tých ľudí dá krásne pozorovať, že ich pohyby sú príliš výrazné. Rozhadzovanie rukami, krivenie tváre..
Mal už problém s drogami či jeho kamaráti či prečo Ta to napadlo?Spat po práci nie je nič nezvyčajné
prečo zrovna pervitín? ja ani neviem ako sa človek po pervitíne správa, ako ti teda napadol práve pervitín? 😀
🤣🤣🤣 tiež tak spavam a nie drogy fakt neberiem
Som rada, že sa zabavate, nie z čista jasna ma to nenapadlo, ma takých kamarátov dílerov a aj viem, že minimálne si to raz dal, keď som mu na to prišla, tak mi tvrdil, že to len skúšal. A teraz si vsimam podozrivé správanie. Ale nežijeme spolu, nemám ako odsledovať všetko, financie a tak.
možno ma len málo železa v krvi, alebo viac stresu co ho môže vyčerpávat. Alebo môže mať problém s magnéziom, to by mohlo mať za príčinu aj podráždenosť, aj únavu.
Je to veľmi silné obvinenie. Prečo ti napadlo práve toto?
Jaj, teraz čítam, že to už vyskúšal.
A nevšimla si si na ňom divne rýchle pohyby, akoby mal stále v pohybe ruky, vypulene oči?
@1gramofon lebo to skúšal, to viem. A neviem či je normálne prespať celý deň. Tak pri mne nefetuje a ani za mnou nafetovany nechodí. Ale tento víkend spolu nie sme a je veľmi nezvyčajné, že mi ani nedvíha tel, nepíše. Nie je to u neho zvykom.
A na čo si s niekým kto to skúšal? Choď ho pozrieť čo robí a zistíš
To nevadí že pri sebe nie ste keď nie je nafetovany. Aj po ecku je to poznať pár dni na pohyboch tela a to tam zas nie je vysoká dávka pika, teda asi ako na ktorom. Vsimaj si takéto veci a stretni sa s ním co najskôr. Pokiaľ ti schválne neodpovedá, tak to máš možno pravdu a niečo pravidelnejsie skúša
A ešte správanie, bol by podrazdenejsi, ľahko by sa naštval, vyvolal hádku
ak ma.kamaratov.dilerov tak ruky od neho prec. nevies si najst niekoho mormalneho?
No aspoň tolko čo viem... Zmeny nálad, doslova mu ne*ebne v hlave a nevybuchne občas z ničoho nič? Napr aj hneď ráno? Ďalej hrozná pleť ani nie vyrážky ale akoby "fľaky" keď hodíš do googla ukáže ti obrázky. Spánok je myslím až vtedy, keď má dojazdy, takže skôr by jeho fungovanie bolo také, že dokáže ísť naplno a má veľmi málo spánku a keď sú dojazdy, tak prespí aj celý deň.. A posledné - smrad.. Nesmrdí? Alebo na tričkách necítiš smrad? Taký iný, nie ako klasicky prepotené tričko. Ono sa to asi ťažko rozpoznáva ak si predtým nepoznala ľudí ktorí ten bordel užívali a ani spolu nežijete. Ale ak máš podozrenie že jeho správanie nieje ok a má kamarátov dílerov, ani by som nepokračovala vo vzťahu s takým človekom. Načo? Tam je vyššia pravdepodobnosť že v tom lieta a jasne že ti bude hovoriť ako nie.. Je to spoločenský odpad, hoci sú to často ľudia, o ktorých by to navonok nikto ani nepovedal.
Či fetuje alebo nie, mne by vadilo už len to že sa kamaráti s dílermi. Vieš ako sa hovorí - povedz mi s kým sa priatelíš a ja ti poviem, kto si.
Mimo toho co sa pytas.
Prečo chodis s clovekom, co ma kamosov dilerov?
Nevies o tom, ze aj tvoji kamosi nieco o tebe hovoria?
..potom nezabudni vyplakavat ked budes tehotna a opusti ta alebo sa budu diat ine veci a mudrovat tu ako on predtym taky nebol
@zmrzlinka2021 dúfam že tehotná nie som, chcem to s ním skoncit. Šancu som mu dala, on bol tiež v minulosti díler, ale zdá sa, že sa vrátil k tomu, minimálne kamarátov ma len dílerov.
Chcem to s nim skoncit?
Ved to sprav hned. Slusne mu oznam, ze si sa rozhodla byt single, ze ti nevyhovuje ako buduci manzel a prajes mu v zivote vela stastia. Zober kamosov do bytu po veci a bye bye..
A prosim ta nespavaj s takym clovekom
@zmrzlinka2021 aj sama sa čudujem, že som bola taká hlupa
Neries minulost, ries to, co spravis teraz v tomto momente.
Iba ty rozhodujes o svojom zivote, o svojej buducnosti.
@54tinka54 feťáci sú taký vykrútený, rozhadzujú rukami, nohami, tiky v tvári, rýchlo rozprávajú. Ale ako ti tu píšu, ani nerieš, rovno od neho utekaj a zabudni na neho.
Napíš mi súkromne
"bývalý" dealer drog? To ako ťa napadlo začať si niečo s takým odpadom? Utekaj!
Áno berie určite. Keď spi je na dojazdoch. Pravdepodobne "len" tzv. "fúka". Ruky preč od neho. Nepokaz si život

Z pervitínu by skôr nemal potrebu spať