Mám sa rozviesť?
Ahojte baby, stala sa taka vec ,ze manzel sa zadlzil a zistila som ze dom je založený v nebankovke a dlzoby mal aj inde ... neplatil co mal a u nas zacali zvonit vymahaci ... nevedala som o nicom ...citim sa ohrozena z jeho správania a sklamana ako to mohol spraviť...mame deti ...cely čas riešim penaize otacam kazde euro aj trikrat a nakoniec zisitm ze on neplatí ani to co ma ... rozviedli by ste sa ? Ja uz k nemu po tomto citim len hnev a bojim sa co ma caka dalej
@anonym_autor áno rozviedla by som sa, inak budeš neustále kontrolovať každú vec a stane sa z teba policajt aby vás zasa o všetko nepripravil.
Ste manzelia, cize spolocne peniaze, spolocne dlhy. Predat dom, vyplatit dlhy a ist do mensieho. Kolko to je dokopy?
Necakaj, moja sesternica takto skoncila s detmi na ulici. Ked bolo zle, manzel sa zdekoval a nechal vsetko na nu. Ani ich spolocny majetok uz nestacil na dlhy, ma exekuciu na plat. A nebud naivna, muz, ktory je schopny vyrobit dlhy, je schopny aj utiect.
Okamzite riedit rozdelenie BSM. A ano, ja by som sa rozviedla. Tie jeho dlhy su aj tvoje.
@simsalabim nie sú jej , sú jeho . Najprv budú uspokojované z jeho výlučného vlastníctva a potom sa siahne na majetok v BSM . Samozrejme ak nemá majetok svoj vlastný , tak sa priamo siaha na majetok v BSM .
@anonym_autor mám to za sebou , doporučujem okamžitý rozvod . Zrušenie BSM nie je dostatočné .
@anonym_autor mám to za sebou , doporučujem okamžitý rozvod . Zrušenie BSM nie je dostatočné .
@subartic ved to bojim sa co bude dalej neverim mu uz a aj nas vztah to velmi poznacilo
@anonym_autor Kto je majiteľom domu?
Okamžite rozdel majetok a rozvod aj keby ste zatiaľ bývali spolu.
Necakaj, moja sesternica takto skoncila s detmi na ulici. Ked bolo zle, manzel sa zdekoval a nechal vsetko na nu. Ani ich spolocny majetok uz nestacil na dlhy, ma exekuciu na plat. A nebud naivna, muz, ktory je schopny vyrobit dlhy, je schopny aj utiect.
@veklipo no keď má exekúciu na plat aj po rozvode a o dlhoch nevedela, teda k nim nepristupila , tak tam sa trebalo brániť cez právnika. Dlh nie je jej .
@subartic ved to bojim sa co bude dalej neverim mu uz a aj nas vztah to velmi poznacilo
@anonym_autor Pane bože zachranuj si rit a aj detom!! Nejaké city a ČI sa rozviesť? Nesranduj! Veď zadlžil Vás oboch! Ja by som sa modlila o rýchly rozvod pri dnešných čakacích lehotách to môže trvat aj rok či dva.
@anonym_autor never mu , to sú chorí ľudia , tam sa treba liečiť . Ja som sa rozviedla a muž sa išiel liečiť. Po súdoch som sa donedávna vláčila a prišla som o množstvo peňazí . City teraz bokom , staraj sa o seba a deti, čistá racionalita teraz , inak ťa to úplne zlikviduje a deti s tebou .
Dom mal on este pred tym ten zdedil nechápem ako mohol toto spraviť este sa vyhraza detmi ako zle skoncim
Dom mal on este pred tym ten zdedil nechápem ako mohol toto spraviť este sa vyhraza detmi ako zle skoncim
@anonym_autor pozri ja ti tak rozumiem ako nikto tu . Ak máš kam ísť s deťmi odíď a rozveď sa . Mužovi povedz , že keď si vyrieši svoje sračky a začne sa liečiť , potom sa môžete o niečom porozprávať. Môj muž sa liečil a už je vyše roka doma s nami, ale srajdy si ešte rieši , ale už on sám bez dosahu na mňa a deti .
@anonym_autor pozri ja ti tak rozumiem ako nikto tu . Ak máš kam ísť s deťmi odíď a rozveď sa . Mužovi povedz , že keď si vyrieši svoje sračky a začne sa liečiť , potom sa môžete o niečom porozprávať. Môj muž sa liečil a už je vyše roka doma s nami, ale srajdy si ešte rieši , ale už on sám bez dosahu na mňa a deti .
@anonym_autor Dávam zapravdu
@subartic
@subartic mam kam ist ale nie hned mozno az od januára aj to len jendoizbak a platiť si len energie a vodu viac nechcú nic je to byt znameho....rodinu nemam ziadnu ale pre ten pokoj mi to stoji na zaciatok
ak máš nejaké úspory , vyber a daj niekomu do úschovy - mame , sestre, niekomu komu na 100% veríš . Nepozeraj na neho , likviduj aj spoločné účty , lebo ak ti ich nevyberie on , tak exekútor .
urýchlene zruš BSM, nevieš čo ešte vyvedie....ja by som sa potom rozviedla.....vyhrážať sa deťmi môže, ak na súde povieš čo urobil, žiadny normálne zmýšlajúci sudca mu deti do starostlivosti nedá....
urýchlene zruš BSM, nevieš čo ešte vyvedie....ja by som sa potom rozviedla.....vyhrážať sa deťmi môže, ak na súde povieš čo urobil, žiadny normálne zmýšlajúci sudca mu deti do starostlivosti nedá....
@mogaa to nie je dostatočné . Zrejme nemá podmienky na zrušenie BSM a ak on nebude súhlasiť , no tak je v háji . Musela by v jej prípade preukazovať nemorálne a nezodpovedné správanie.
@subartic liecit sa nechce uricte...ja ani neviem kam tie penaize dal a co vlastne robil ked to takto dopadlo ...nechce povedat nikomu nic
@anonym_autor Ako ty zle skončíš s detmi? A on si mysli že s ním vam buď elepsie keď už teraz klopú exekútori? Veď o ten dom pridete, tak na ulici Vam bude výborne..
ak máš nejaké úspory , vyber a daj niekomu do úschovy - mame , sestre, niekomu komu na 100% veríš . Nepozeraj na neho , likviduj aj spoločné účty , lebo ak ti ich nevyberie on , tak exekútor .
@subartic penaize co som mala som dala mimo domu na účte mam len na bežné výdavky...on sa tvári ako keby sa nic nestalo aj ked sa chcem porozprávať zatajuje mi pravdu nevylozi vsetko na stol ako to je a už nemam chuť riešit taketo veci
@subartic penaize co som mala som dala mimo domu na účte mam len na bežné výdavky...on sa tvári ako keby sa nic nestalo aj ked sa chcem porozprávať zatajuje mi pravdu nevylozi vsetko na stol ako to je a už nemam chuť riešit taketo veci
@anonym_autor poznám . Ten rozsah škody je ďaleko väčší ako si vieš predstaviť , dávkuje ti to postupne.
@anonym_autor poznám . Ten rozsah škody je ďaleko väčší ako si vieš predstaviť , dávkuje ti to postupne.
@subartic tiez si myslím, on mne preberal postu kde som mala výzvy na moje meno takze vsetko utajoval ako sa dalo ... nakoniec som zistila , že dlžoby ma vsade dobre ze nam aj elektriku nevypli
@subartic tiez si myslím, on mne preberal postu kde som mala výzvy na moje meno takze vsetko utajoval ako sa dalo ... nakoniec som zistila , že dlžoby ma vsade dobre ze nam aj elektriku nevypli
@anonym_autor reálne ak je dom jeho , tak siahnu najprv na ten. Máte nejaký majetok v BSM ?
@anonym_autor koľko sú vlastne reálne jeho dlžoby ? Inak . Teda o akej sume vieš ?
@anonym_autor koľko sú vlastne reálne jeho dlžoby ? Inak . Teda o akej sume vieš ?
@subartic zatial viem ze by sme za to asi postavili mensi dom bez pozemku a potom dlzoby mensie ale od kazdeho v okoli si požičiaval prachy co som sa tiez dozvedela az teraz
@subartic zatial viem ze by sme za to asi postavili mensi dom bez pozemku a potom dlzoby mensie ale od kazdeho v okoli si požičiaval prachy co som sa tiez dozvedela az teraz
@anonym_autor u nás 771 ti eur. No čo ti poviem , ťažké životné moje obdobie a k tomu 4 deti ktoré som ešte vyživovala. Finančný pád neskutočný , z vysokej životnej úrovne som sa prepadla veľmi veľmi hlboko .
Dalsi slaboch, ktory odrbal zenu, deti, seba o majetok kvoli hracskemu chticu a este zatlka, bagatelizuje, nekomunikuje... Skopni ho do pivnice a zamkni... Nech tam zerie surove krumple a chyta si vodu zo stien, nic ine si taky ogrgel nezasluzi. 💥

Okamzite riedit rozdelenie BSM. A ano, ja by som sa rozviedla. Tie jeho dlhy su aj tvoje.