icon

Mama je nervózna a sťažuje sa

17. aug 2021

Dobry den/moja matka mala nelahke detstvo a nasledne zivot s muzom.Odrazilo sa to na jej zdravizteraz mi pripada byt neustale nervozna/stazuje sa co ju boli/a kedze nema kde vyrypovat tak samozrejme na mna.Neustale ma prirovnava k susede/zevraj keby som nemala chlapa/tak by som dopadla presne ako ona /co sa stara o kozu.Alebo ked sa jej daco znepaci tak mi hned da prezyvku.Furt sa len lutuje ajy mala zivot a keby som ja taky mala tak..to a to
Ked sa branim voci jej utokom to zo mna urobi blazna/ze msm brat liek.

Strana
z3
evita_g
17. aug 2021

Bývaš s ňou?

autor
17. aug 2021

@evita_g ano

evita_g
17. aug 2021

Tak to je ťažké. Píšeš, že máš muža, tak uvažujte o odsťahovaní.

daniela1911
17. aug 2021

Tak si pomahajte, a osamostatnite sa.. keď nebudete denne spolu, možno sa aj vzťah zlepší

autor
17. aug 2021

@daniela1911 byvat inde neni za co a zit so svokrou tiez neni bohvieco

autor
17. aug 2021

@daniela1911 preco sa tak sprava?

taskataska
17. aug 2021

neni za co? dvaja predpokladam dospeli pracujuci ludia nemaju za co byvat a zit?

tak sa pekne nadalej prizivuj na matke a trp. to je tvoje najomne

luccija
17. aug 2021

Lebo je nešťastná, môže mať psychickú chorobu, ľutuje sa a chce, aby si ju pochválila ako to zvládla...necíti sa potrebná xy verzii
Lepšie to nebude iba horsie

autor
17. aug 2021

@luccija a co horsie??

autor
17. aug 2021

@taskataska aka jedovitaaa

autor
17. aug 2021

@evita_g nastahovat sa vedla svokry?

0silvia0
17. aug 2021

neries matku, ries seba. Odstahovat sa a zit si po svojom...

daniela1911
17. aug 2021

Kto vlastni nehnuteľnosť kde bývate? Len mama ? Či tam máš podiel.
Je sklamaná životom, ničomu už neverí, možno ani tvojmu šťastiu neverí

autor
17. aug 2021

@daniela1911 rodicia

autor
17. aug 2021

@0silvia0 vedla svokry radsej?

lindusss2016
17. aug 2021

Preco vedla svokry? To sa neda byvat nikde inde, len pri matke jedneho z vas? Ak ste manzelia, tak predpokladam, ze ste plnoleti, co vam brani v ceste k vlastnemu byvaniu?

evita_g
17. aug 2021

a) zvykni si
b) choď bývať ku svokre
c) poriešte s mužom vlastné bývanie

autor
17. aug 2021

@lindusss2016 jeho tarcha na uver

daniela1911
17. aug 2021

Tak si nájdite prenájom, alebo zoberte hypotéku. A osamostatnite sa. Bude Vám samým najlepšie.
Matka ta nebude porovnávať so susedkou, bude vedieť, že máš vlastný život a darí sa ti. Keď sedíte pri nej, jasne že všetko komentuje.

daniela1911
17. aug 2021

Aký úver si bral ?

autor
17. aug 2021

@daniela1911 na pozemok so starou budou to sme este spolu neboli

autor
17. aug 2021

@daniela1911 a nie je trapne byt na podnajme?

0silvia0
17. aug 2021

Co mas stale s tou svokrou? Ved chodte do prenajmu a nemusi do teba hucat ani matka ani svokra.

0silvia0
17. aug 2021

Trapnejsie je byt pri materinej sukni ako v podnajme🙄

autor
17. aug 2021

@0silvia0 len aby bolo za co/kedze plati uver/aj matke pol vydavkov

0silvia0
17. aug 2021

Akoze my tu mame vyriesit kto plati vasim materiam pol vydavkov a uvery? Tak platte svokram, matkam a vy custe a suchajte nohami...
Bud zoberiete rozum do hrsti alebo budete posluchat vase matky.
Komu niet rady, tomu niet pomoci...

taskataska
17. aug 2021

ze ty si sa odvedla, co riesi chlapov stary dom?

lugie
17. aug 2021

… nájsť si lepšie platenú prácu a bude z čoho. Odsťahovať sa a neplatiť matke ani svokre pol výdavkov.

euka210
17. aug 2021

No nezavidim, moja mama ma obcas podobne "maniere", tiez by som s nou nemohla zit. Dobre ze som 100km prec a paradoxne u svokrovcov, ale svokra je v pohode, lepsia ako moja mama.
Ja by som radsej podnajom riesila v tomto pripade, my sme tak boli po svadbe par rokov.
Ako tiez si myslim ze lepsie to nebude, ale bude vekom horsia. Chcelo by to psychologa, nech sa tam vystazuje.
Inak kozy su v pohode, svokra ich chova a mame mlieka aj maso.
Je to zacarovany kruh, mna rozculi len telefonat s nou ci mail, ake somariny riesi.
Vyber si psychicky zdravsie prostredie.

daniela1911
17. aug 2021

Veď niektorí ľudia žijú cely život v podnájme a nevadí im to, nie každý sa chce zadlžiť. Aj keď vieme, ako je to s oplacaním nájmu.

Podľa mna si musíte s mužom sadnúť a dohodnut sa, čo chcete od života. Koľko máte rokov? Koľko máte príjem?
Kúpil pozemok, Ok. Chcete tam raz staviat ? Áno ? Nie ? Predajte ho a výplaťte úver. Kúpte niečo menej nákladné, 2-3 izb. byt napr.
Tvojej mame platíte za bývanie ? To je tých pol výdavkov čo spomínaš ?
Všade niečo platíte a pritom “nič” nemáte.
Ak sa rozhodnete osamostatniť, choďte k finančnému poradcovi, on Vám spočíta príjem, poradí Vám čo s existujúcim úverom. Ak je to neúnosné, tak to predajte, veď pozemky šli hore, možno predáte sj so ziskom. A vezmite si spoločný úver na bývanie. Možnosti je veľa..
možnosť je aj sa zbaliť a ísť spolu do zahraničia. Pozemok budete zatiaľ splácať. Mamám nemusíte nič. V zahraničí niečo našetrite a aj budete samy spolu.

autor
17. aug 2021

@daniela1911 to by on musel cet/vidi za tym peniaze a matk moja namiesto vypocutia dietata/akoze mna/povie/ze daj mi pokoj ...nvm co to je za cloveka hrozne cosi

Strana
z3