Manžel a domácnosť
Je normálne, že muž, keď má raz za rok, urobiť nieco v domacnosti,mi vyhadzuje na oči, že preco by to mal robiť on,že ani ja nepilim drevo a nekosim.
A preco teda nekosis? Nepilis drevo?
Ironicky ale... maju to zjavne inac nastavene...
mozno ai to nesie z domu?
Hmmm mne ani toto nemoze. Kosim ja. A ked treba aj pilim. Idem nalozit do kotla. Odhrnam sneh. Proste vsetko co treba.
Sama vies ze to normalne nie je a preto sa pytas
@anonym_autor vsak nepiliš a nekosis
@minenkaa Kosi sa len v lete a konzumuje sa denne. Ten spinavy riad sa nevyskytne len sezónne.
uplne od veci chlap ze sa nehanbi, co chcel aby to robila zena ked tam je on ?
Hmmm mne ani toto nemoze. Kosim ja. A ked treba aj pilim. Idem nalozit do kotla. Odhrnam sneh. Proste vsetko co treba.
@maryetta Ano toto vsetko robím aj ja. Hocikedy v lete aj pokosim. Celu zimu kurim drevom do kotla na pevne palivo kedze muž aj tyzden v mesiaci nie je doma a inokedy robí 15 aj 18- tky
uplne od veci chlap ze sa nehanbi, co chcel aby to robila zena ked tam je on ?
@anonym_1e5223 Ďakujem za uznanie. Na toto by mu povedal ze som o ničom zena ked musi nieco robiť v domacnosti za mňa.
Drevo popilili za hodku a má veget. Ja sa točim okolo domácnosti cely den. Chodím spávať posledná. Ked som v minulosti robila 12-tky a on mal dovolenku a bol doma tak namiesto toho aby umyl riad tak fotil ten špinavý. Náhodné som objavila takuto foto v jeho mobile ked som si pozerala fotky z dovolenky
Drevo popilili za hodku a má veget. Ja sa točim okolo domácnosti cely den. Chodím spávať posledná. Ked som v minulosti robila 12-tky a on mal dovolenku a bol doma tak namiesto toho aby umyl riad tak fotil ten špinavý. Náhodné som objavila takuto foto v jeho mobile ked som si pozerala fotky z dovolenky
@anonym_autor a preco si fotil spinavy riad?
Tak potom cim sa akoze obhajuje?
nie nieje to normalne aby muž robil niečo iba raz za rok
očividne to máte nastavené od začiatku zle a teraz sa diviš že nechce nič robiť ked doteraz nemusel
si mysliš že muža napadne robiť čo si robila ty ? riadna utopia
@anonym_1e5223 Ďakujem za uznanie. Na toto by mu povedal ze som o ničom zena ked musi nieco robiť v domacnosti za mňa.
@anonym_autor tak tu mas koren problemu - “aby robil nieco v domacnosti za mna”. Velmi, velmi zly pristup a toto ste si mali vydiskutovat pred manzelstvom. Moj napr dnes uz upratal kuchynu, kym som spala a teraz spolu varime a ciskito pojdeme plavat.
@minenkaa Kosi sa len v lete a konzumuje sa denne. Ten spinavy riad sa nevyskytne len sezónne.
@anonym_autor lebo si ho to takto naučila, ukázala, že urobíš sama, tak nechci ani raz za rok. To je potom pre neho šok.
@anonym_autor nie, normálne to nie je.
Ale pravdepodobne bol takýto celý čas, nezmenil sa z dňa na deň. Takže neviem, prečo ťa to prekvapuje.
U nás neexistuje mužská ženská robota. Obaja upratujeme, umývame podlahy, dávame do práčky, sušičky, umývačky, kosíme, rúbeme drevo, ukladáme ho do kotolne, upratujeme po psoch, odhrňame sneh, umývame auto, obaja sa staráme o deti, hráme, prebaľujeme, kŕmime,...
Jedine ja varím a žehlim. Manžel tankuje a umýva kúpeľňu (z nejakého dôvodu mu to ide omnoho lepšie ako mne 😂).
No je to sedlak, ktory si mysli, ze ked urobi “zensku” pracu, tak mu odpadnu tie jeho vajciska na ktorych stoji cely jeho svet
To su partneri s tzv. nastavenim starej skoly. On ma platit vsetko, to je muzska povinnost a ona sa ma starat o domacnost a deti, to je zenska praca. Idealne, ak sa taki stretnu dohromady a nemaju si co vykrikovat.
@anonym_autor a preco si fotil spinavy riad?
@anonym_fa40c5 Zrejme aby ma mohol kompromitovat a robiť zo seba chudaka aku ma doma neschopnú ženu
nie nieje to normalne aby muž robil niečo iba raz za rok
očividne to máte nastavené od začiatku zle a teraz sa diviš že nechce nič robiť ked doteraz nemusel
si mysliš že muža napadne robiť čo si robila ty ? riadna utopia
@anonym_246931 Doma u mamy to robil dokonca este aj piekol. Sam si pral.a prezliekal postel. Keď mu to vytknem tak povie ze sa neženil preto aby si sam varil.
Baby prečo sa vy na takýchto chlapov sťažujete ,keď robíte doma ako kone
Vsak roky ti chlapi doma nerobia a potom zrazu jedného dňa chcete zmenu ,ako to ma ten chlap chudak,zo dňa na deň pochopiť
A ešte nespraví ,tak chytro aktívna si to spraví,lebo potom je doma bordel a čo ,uvarim pre seba ,decka ,upracem si a chlapík nech sa sám postará ,pranie tak isto
A robil pred manželstvom všetko a zrazu prestal? Či si si to tak nastavila a začalo ti to vadiť. Ako úprimne, ak sú takto nastavené domáce práce roky, tak netreba čakať, že sa chlap s radosťou začne podielať. My robíme všetci všetko podľa toho, kto má na čo čas. Od začiatku ako spolu žijeme. Samozrejme to nie je normálne ale ani nie je normálne si to tak nastaviť. Či ťa donútil niekto si ho vziať takéto za muža?
Varim každý deň. Ked mu vecer nenaberiem do doz. Tak ide na druhy deň jest v robote do kantiny alebo restiky. Povem pravdu že ma to uz unavuje robit desiate a obedy pre stareho capa a on nie je schopny si to z hrnca nabrat do nadoby alebo natriet par rozkov s maslom a salamou.
A robil pred manželstvom všetko a zrazu prestal? Či si si to tak nastavila a začalo ti to vadiť. Ako úprimne, ak sú takto nastavené domáce práce roky, tak netreba čakať, že sa chlap s radosťou začne podielať. My robíme všetci všetko podľa toho, kto má na čo čas. Od začiatku ako spolu žijeme. Samozrejme to nie je normálne ale ani nie je normálne si to tak nastaviť. Či ťa donútil niekto si ho vziať takéto za muža?
@anonym_4b5818 Ako sa to da nastaviť ked ti povie ze sa nezenil preto aby si to robil sám, že to mohol zostat aj slobodny bez ženy. Ja mu poviem ze som pri sobasi nikde neprisahala ze mu budem varit a obskakovat ho do smrti tak on mi pove ze ani on to neprisahal ze bude len on drevo chystat na zimu kosit a robit okolo domu že je to to isté.
@anonym_4b5818 Ako sa to da nastaviť ked ti povie ze sa nezenil preto aby si to robil sám, že to mohol zostat aj slobodny bez ženy. Ja mu poviem ze som pri sobasi nikde neprisahala ze mu budem varit a obskakovat ho do smrti tak on mi pove ze ani on to neprisahal ze bude len on drevo chystat na zimu kosit a robit okolo domu že je to to isté.
@anonym_autor nezmenis ho,bud budes dalej sluzka alebo to stopnes,a teda varit nebudes,ale si objednas a na neho sa vyser,tak isto mu povedz nech sa na to kosenie vykasle,najdes si chlapa,co to raz dva pokosi alebo nejakeho pubertaka,co si rad privyrobi a co sa tyka dreva,da sa kupit uz na polienka pekne v m klietke.Takze mas aj odpovede pre blba.
Ale robis si to sama vsetko,dovolis mu to a nedokazes sa riadne ohradit a pouzit to proti nemu.Je sikovnejsi ako ty,tak sa aj sprava.
Varim každý deň. Ked mu vecer nenaberiem do doz. Tak ide na druhy deň jest v robote do kantiny alebo restiky. Povem pravdu že ma to uz unavuje robit desiate a obedy pre stareho capa a on nie je schopny si to z hrnca nabrat do nadoby alebo natriet par rozkov s maslom a salamou.
@anonym_autor prečo mu chystáš jesť?
Ale tu nie je problém tvoj muz ,ale tvoj prístup
@minenkaa podla mna taketo zeny,si same seba nevazia,alebo maju tiez taky vzorec z domu.On,ze ma robit len okolo domu a zena ho obskakuje aj ritku mu utrie,a zena zase zakorenene,ze ho musi obskakovat inac ako zena nestoji za nic,ze je to jej uloha a musi to robit.No stare prastare vzorce.
@minenkaa Preto aby sa rodinny rozpočet neminal zbytočne ked je doma denne navarene. Ja varit musim deti maju potravinove alergie a intoleranie nemozu sa stravovať v školskej jedálni.
@minenkaa podla mna taketo zeny,si same seba nevazia,alebo maju tiez taky vzorec z domu.On,ze ma robit len okolo domu a zena ho obskakuje aj ritku mu utrie,a zena zase zakorenene,ze ho musi obskakovat inac ako zena nestoji za nic,ze je to jej uloha a musi to robit.No stare prastare vzorce.
@anonym_bc410c Nemas pravdu ja mu žiadnu rit neutieram a viem si povedat svoje ale bohužiaľ je mi to tak platné ako mŕtvemu kabát.

@anonym_autor vsak nepiliš a nekosis