icon

Manžel je závislý na online hrách

9. máj 2025

Ahojte, s manželom sme spolu 10 rokov, ide o to, že posledné mesiace prepadol nejakej online hre v mobile, zostal úplne mimo, niečo mu hovorím a on sa ma o 2 minúty na to spýta, prestal sa venovať deťom, keď mu to začnem vyčítať tak sa s nimi ide teda zahrať ale normálne na ňom vidim ako ho to nebaví a ledva čaká kedy deti zaspia aby mal pokoj. Naposledy mu zhorel obed keďže popri varení musel aj hrať, deti nemali čo jesť, museli sme objednať pizzu. Normálne sa o neho bojím, ako mu pomôcť?

maddie1711
9. máj 2025

Bacha aby nešlo o nejaký hazard

domkakvet
10. máj 2025

Vymedzit mu na to nekompromisne hodinu denne.

misanthropicdann
10. máj 2025
@domkakvet

Vymedzit mu na to nekompromisne hodinu denne.

@domkakvet hej dospelému človeku chceš dávať vymedzený čas. Už len z princípu ta pošle do prdele

domkakvet
10. máj 2025
@misanthropicdann

@domkakvet hej dospelému človeku chceš dávať vymedzený čas. Už len z princípu ta pošle do prdele

@misanthropicdann tak bud hry, alebo autorka s rodinou.

nifnea
10. máj 2025

Ahoj, ak chces napis ip mam doma to iste.

andymady
11. máj 2025

Vymazat mu vsetky hry a jednu vychovnu? 🤕🤭

cvargajedna
11. máj 2025

O jaku hru ide? Zistí 😃

xavierbaumaxa
11. máj 2025

Tiez by ma zaujimalo co hra...

tianna
12. máj 2025

Môj muž sa hrá CSR 2 a ToonBlast 😆 našťastie nie veľa, ale možno autorkin muž niečo z toho tiež hrá, to CSR je strašná namotavka vraj..

lebandulka7
12. máj 2025

Online hra to vyzerá na hazard nechcem strašiť ale buď pozorná a nech ti hru ukáže čo je na nej take dôležité 🙄

kakao22
12. máj 2025

Ahoj kedysi som vela hraval poznam hry velmi dobre, a ak sa chces dopatrat k podstate veci tak ti napoviem vzdy sa jedna o unik z reality premiesany s pocitom falosneho ziskavania ak je hranie prehanane tak to moze znamenat ze v realite clovek neni spokojny, s niecim si nevie dat rady citi sa zviazany tak radsej uteka ku hre mozu to byt nenaplnene potreby, frustracia z neriesenych nedorozumeni vo vztahu, vyhorenie z prace atd...

katinka262
12. máj 2025

@autorka Skús pozrieť túto stránku. Je to neziskovka, ktorá sa venuje nelátkovým závislostiam a aj keď sa dosť zameriavajú na mladých a predchádzaniu závislosti u nich, možno ti to nejako pomôže: https://www.chameleon-no.com/

bendak
13. máj 2025

Je závislý

kuchynka15
15. máj 2025

Žiaľ poznám to, aj ja mám sklon byť závislá na hrách na mobile. Bola som schopná pol noci nespať a hrať sa. Tak som si ich všetky nekompromisne zmazala a nechala som si len Duolingo na učenie jazykov. Musí si to uvedomiť sám. Preto nemám ani Facebook ani Instagram proste nič. A čo sa tam nedozviem, to mi nechýba a netrápi ma. Radšej čítam knihy a riešim krížovky.... staromódne, papier a pero. Mám rada hry, som súťaživá, zameraná na výkon, vyťažená v práci a toto bol únik z reality. Musí to chcieť sám ukončiť. Držte sa, dá sa to, prajem veľa sily.