Manžel má nainštalované 3 stávkové aplikácie
Nedavno som zisila, ze moj manzel ma asi 3 nainstalovane appky, stavkove. Doteraz to nikdy nerobil. Vcera si kupil skoro celu krabicu kit kat a registruje kody ako blaznivy. Pekne s usmevom som sa ho spytala, co je to podla neho normalne, na co zacal na mna ziapat, ze nic nemoze robit, vyhodil celu krabicu do kosa. Odvtedy je na mna urazeny. Uz tyzden na vsetko take reaguje velmi velmi zle a impulzivne, dokonca az detinsky a choro. Co s tym prosim vas, je taketo stavkovanie normalne? Ja sa v tom nevyznam, kolko stavuje alebo tak. 🙁
Ozaj sa pytas ci je to normalne??Odpoved poznas sama.Zacne to Kik Katom skonci to exekuciou...
presne tak. Buď ostražita. Dávaj pozor ci vám nezačnú miznut peniaze, ci platí to čo má... Ak zistíš časom ze má dlhy a bude sľubovať ze sa polepši never mu, tam už len liečenie pomôže. A to koľko tých kitkatov tam bolo?
Daj hlavne pozor na financie... Tiež mám jednu stávkovú aplikáciu, keď je nejaká súťaž rada sa zapojím (FB, instagram, nákup atď) alw toto čo si popísala je už dosť extrémne správanie
Co je to kit kat? Nechcem byt za blbu ale nazov mi pripomina len tie kekse. Nechapem co maju spolocne s hazardom.
By si sa cudovala, kolko ludi ma nainstalovane stavkove aplikacie. Kazda stavkova spolocnost na SK ma povinnost hracovi pri prihlaseni ukazat kolko prestavkoval a prehral za aktualny mesiac a kolko za cele obdobie. V pokoji sa s nim porozpravaj, stavkovanie je totiz bezna zabava, vela ludi to berie len ako zabavu a nie su gembleri. Nech ti ukaze tie vykazy a porozpravajte sa o tom, ci to je vzhladom k vasmu rodinnemu rozpoctu ok. V kazdej stavkovke sa daju nastavit sebaobmedzujuce mesacne limity. Takisto, ak to prerastie, muz si moze spisat ziadost o zaradenie do zoznamu RVO. To je register vylucenych osob. To je dobre, ak je jeho zavislost silna. Najlepsie je sa o tom porozpravat a dojst k rozumnemu kompromisu. Netrebamu brat tuto zabavu, ak to ma pod kontrolou. Moj otec stavkuje 30rokov a je uplne ukazkovy hrac, denne si podava za 2eura, aj keby traktory padali 😀 a moja mama mu to toleruje. A zase, kedze v tom robim, viem, ze niektori tomu velmi nepekne prepadnu...
A to ze ma tych appiek viac...kazda stavkova spolocnost ma stedre vstupne bonusy. Teraz sa otvorila nova stavkova betRing, kde bola stavka zadarmo za 60 eur (uz to znizili na 20) a tiez som sa zaregistrovala a podala som si. Vyhrala som 140 eur, vytiahla som ich a rozdelila medzi deti. Nie som stavkar, ale ta vyhra ma fest potesila 😀.
Povedala by som, že sa mu asi nedarí a asi minul viac ako chcel. Vieš potom je jasné, že to človeka serie a je podráždený
@solange7 ale on kupil celu krabicu, chapes? Zazil som podobny - skrat- 14 rokov do zadu na podnajme som mal spolubyvajuceho. Uzival si zivot ako kazdy mlady a sem tam dsl zapasy. Raz pridem na byt a on cca 50 zrebov na posteli a stieral a akoby v tranze vravel ja to dam, tu bude vyhra. Vyhral par 20 korunacok, potom vyskocil, odbehol von, dalsich 50 doniesol, ze vsetky od predajcu kupil- tan zarobil😅 Byval som s nim 2 roky, nemal dlhy, ci problem, zeby nevyzil do vyplaty, ale vtedy dostal takyto 1 dňový skrat.
Otazne, ci aj jej manzel dostal iba Euforicky skrat z moznej vyhry, ci ma problemy.
3 apky moze mat preto, ze ak si novy mozes ziskat 20 eur zadara na stavkovanie. Mohol iba toto vyuzit.
No ja mam vlastnú skúsenosť peniaze išli do hier vôbec som netušila a potom som sa divila prečo sú není zaplatené napríklad poistky strašne nebezpečné

ja by som bola ostražitá. jeden známu okrádal aj rodičov, bral im z účtu peniaze, aby mohol hazardovať alebo ich investovaþdo bitcoinov. Všetko zacína takýmito drobnosťami..