Manžel posledné týždne pije
Ahojte. Idem sa asi vyžalovat poprípade nejaké nadhľady získať na moju situáciu.
Manžel posledné týždne pije nie stále ale dosť často.
Večer večer ležím v obývačke s naším malým synom. A niekto volal mužovi dala som telku tichšie. Bola to jeho bývala v znení "dúfam ze ostaneš doma a nikam nepôjdeš". ( lebo vie ze pije tiež počas manželstva s nou pil)
Ala drzost to je podľa vás ja som vedľa a on kľudne zdvihne svojej bývalej žene?!
Neviem ako sa mam k nemu správať teraz podľa vás? Aký prístup mám zvoliť lebo už som fakt zúfalá.
Ja by som nechcela byť ženou alkoholika, ani začínajúceho. Takže pomaly by som mu dávala pápá, teda takou rýchlosťou ako by to išlo.
Bývalej by som sa skôr poďakovala, že sa snaží, aby nepil...
Urob si s ním poriadok v súvislosti s alkoholom alebo odíď, prípadne ho pošli "do preč." Alkohol nikomu nepomohol (okrem dezinfekcie) a bude sa to len zhoršovať, ak sa ti nepodarí úspešne zakročiť. Chceš, aby tvoje dieťa malo takýto vzor do života?
Byvalej zene pokojne nech dvihne telefon aj ked spolu na gauci sedite, co ma snad dozivotny zakaz telefonovania s nou? Ak nieco treba vybavit, aspon sa s tym netaji.
Skor by ma trapilo ze Ti muz prepada alkoholu.
Píšeš dosť krížom krážom. Chceš riešiť to, že mu volala bývalá, alebo že pôjde.
Mimochodom od sa kvôli tomu s ním rozviedla a ty si si ho zobrala? Čo si dúfala, že od samej lásky k tebe prestane?!!!
Ako vedela, že pil?boli v ten deň spolu či si predtým písali?ona nech je rada, že sa ho zbavila a ty máš veľky problem.Dalsia nešťastná žena vedela si, že pil a aj tak ste sa zobrali a máš s ním dieta
Odíd preč, ak bude piť, bude to mať dopad aj na teba a aj dieťa. Nechápem načo si si ho brala keď kvôli tomu sa ona s nim rozviedla
To, ze zdvihne telefon byvalej nie je drzost. Mozno maju spolocne deti a pod. Ona je len rada, ze ho ma z krku. Alkoholika Ti fakt nikto zavidiet nebude.. jedine rovnaka sorta z krcmy.
Ak ma s byvalou spolocne deti, je to v pohode, ale ak nie, tak nechapem na co mu ma vyvolavat, vadilo by mi to.
cize pije posledne tyzdne. aky to ma dopad na vas spolocny zivot?
nechodi kvoli tomu do prace?
je agresivny?
je pod nejakym stresom, a preto zacal teraz popijat? co znamena dost pije? kazdy den 2-3 piva, ci sa zrube pod obraz bozi?
a co sa tyka telefonatu od byvalej. Co presne Ti vadi? tak asi sa kvoli niecomu rozviedli, tak hadam na nu nemusis ziarlit. a este ked mu dohovarala, aby ostal doma. normalne zdvihol pred Tebou, ziadne tajnosti, to podla mna nemusis riesit vobec.

Problem je v com - ze pije, alebo ze je v kontakte s byvalou? Nejaka som zmatena z toho.